XLS Medical ervaringen

1
7913

Op zoek naar XLS Medical ervaringen ? Bij Fit & Gezond hebben we onderzoek gedaan en enkele ervaringen op een rijtje gezet. Hierbij een korte review van ons onderzoek en het welbekende product!

“Wil je in een korte tijd veel gewicht verliezen dan is XLS Medical de oplossing. Met XLS Medical verlies je veel meer gewicht dan wanneer je enkel minder gaat eten en meer gaat bewegen”.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Tenminste zo claimt de ontwikkelaar van dit product.  Het dieet komt in magazines en op televisie regelmatig voorbij en ook bekendheden zoals René Froger geven aan dankzij het dieet veel te zijn afgevallen.

René Froger liet de Nederlandse pers weten dat hij in zijn stoutste dromen niet had verwacht zoveel gewicht te verliezen waardoor zijn broek er letterlijk van afzakte. Enkel XSL Medical gebruiken en wonderen verwachten werkt echter niet. Het is belangrijk ook je eetpatroon definitief te wijzigen, zodat het behaalde resultaat wordt vastgehouden.

XLS Medical kopenVoor wie is XLS Medical bestemd?

Heb je regelmatig geprobeerd om af te vallen, maar lukt het niet om het gewenste resultaat te bereiken en ben je nu op zoek naar een effectieve afvalmethode waarmee je in een korte tijd voor een voordelige prijs gewicht kunt verliezen. Dan is XSL Medical de uitkomst.

Op een natuurlijke manier wordt overgewicht tegengegaan en je kunt gedurende het dieet ‘normaal’ blijven eten. XSL Medical producten neem je namelijk naast de gebruikelijke maaltijden in en is daarom meer een aanvulling dan een vervanging. Hierdoor kun je afvallen zonder het idee te hebben met een streng dieet bezig te zijn en je zal geen last hebben van een hongerig gevoel. XLS Medical is geschikt voor iedereen die het afvalproces wil versnellen zonder daarvoor te hoeven

XLS Medical Producten

XLS Medical is een zogenoemde booster. Het afvallen gaat met de producten van dit dieet namelijk drie keer zo snel dan wanneer je uitsluitend een dieet volgt. Je moet de producten van XLS Medical zien als een versterker c.q. booster; je gebruikt ze dus naast een gezond eetpatroon en je dient meer te bewegen. Blijf je ongezond eten en op de bank zitten, dan kun je de producten innemen tot je een ons weegt, maar dan zal het geen resultaat geven.
XLS Medical bestaat uit vier verschillende XLS producten met ieder hun eigen werking.

De vier XLS Medical producten op een rij:

1. XLS Medical Vetbinder

De vetbinder heeft drie belangrijke eigenschappen. Het zorgt ervoor dat het vet uit de voeding die je eet wordt gebonden, het bevordert de stoelgang en het onderdrukt de eetlust. Door het binden van vet neemt het lichaam minder vet op, waardoor het beter afgevoerd kan worden. De vetbinder kun je in de vorm van pillen en poeder bestellen. Het poeder is verkrijgbaar in bosbessensmaak.

2. XLS Medical Eetlustremmer

Zoals de naam al doet vermoeden onderdrukt de XLS Medical eetlustremmer het hongergevoel. Ook zorgt dit product voor een verzadigd gevoel en het vertraagt het verteringsproces. Ben je een echte emotie eter dan is dit product geschikt.

3. XLS Medical Koolhydraatblokker

Met de koolhydraatblokker wordt de opname van koolhydraten met 66% per maaltijd verminderd.

4. XLS Medical Max Strength

De Max Strength is volgens XLS Medical 33% effectiever dan de eerder genoemde producten, omdat door het product de opname van koolhydraten, suiker en vet voor een groot gedeelte wordt geblokkeerd. Deze voedingsstoffen kunnen hierdoor niet opgenomen worden door het lichaam en worden direct via de ontlasting uitgescheiden. Hierdoor krijg je een zeer lage calorie opname, waardoor het verliezen van overgewicht nog sneller gaat. Wil je grof geschut inzetten en op maximale snelheid verantwoord afvallen dan is de Max Strength een aanrader.

Voordelen XLS Medical

  • Met XLS Medical verlies je meer gewicht, dan wanneer je alleen gezonder gaat eten en meer gaat bewegen. Door de producten van XLS Medical in te nemen versnel je dus het afvalproces.
  • De producten van XLS Medical zijn allen op een natuurlijke basis, waardoor er weinig kans is op bijverschijnselen.

Nadelen XLS Medical

  • Naast het innemen van XLS Medical dien je ook jouw eetpatroon en levensstijl te veranderen. Het is belangrijk erbij gezond te eten. Doe je dit niet dan zal het gewenste resultaat uitblijven.
  • Extra beweging is noodzakelijk; aangeraden wordt om 45 – 60 minuten per dag aan inspanning te verrichten.
  • Hoewel XLS Medical claimt betaalbaar te zijn, vinden we de kosten bij Fit & Gezond toch aan de hoge kant.

Ervaringen van anderen

Helma Donkers – 46 jaar – Tien kilo lichter

‘Dankzij het aanpassen van mijn voedingspatroon en de producten van XLS Medical ben ik in 2,5 maand bijna tien kilo afgevallen. Het wordt aangeraden er minstens 45 minuten per dag bij te sporten, maar met mijn fulltime baan als verpleegster schiet dit er regelmatig bij in. Dit probleem heb ik opgelost door iedere dag op de fiets naar mijn werk te gaan en door de lift op mijn werk te vermijden. Zo kom ik toch aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid qua beweging. Het product dat ik van XLS Medical heb gebruikt is de XLS Medical Max Strength, omdat ik graag in een korte tijd veel resultaat wilde zien. Ik weet van mezelf dat ik namelijk snel gedemotiveerd raak wanneer ik geen verschil zie in de spiegel. XLS Medical raad ik aan iedereen aan, mits je bereid bent je voedingspatroon definitief aan te passen.‘

William van den Bijgaard – 55 jaar – 14 kilo lichter

‘Het lijkt alsof XLS Medical mijn lichaam tien jaar jonger heeft gemaakt, tenminste dat is hoe ik mezelf voel. Ik ben ruim veertien kilo afgevallen, zit beter in mijn vel en ik barst van de energie. In het begin had ik wel moeite met het omgooien van mijn eetpatroon, want ik ben een echte Bourgondiër en houd van een hapje en een drankje. Vooral dat laatste. XLS Medical is geen tovermiddel, het werkt alleen als je stopt met het eten van ongezond voedsel en je de alcoholische drankjes laat staan. Gedurende de drie maanden waarin ik bezig was met XLS Medical heb ik dit keurig gedaan, nu beperk ik mij tot twee a drie glazen in het weekend en ik moet zeggen dat ik tot op heden nog geen gram ben aangekomen. Wel blijf ik me bewust van alles wat ik eet en maak zoveel mogelijk verantwoorde keuzes en blijf voldoende bewegen. Afvallen met XLS Medical heb ik dus als zeer prettig ervaren.’

Onze XLS Medical ervaringen

Bij Fit & Gezond waren we in eerste instantie ietwat sceptisch over XLS Medical, want is het daadwerkelijk mogelijk dat een product het afvalproces zoveel kan versnellen. We hebben veel XLS Medical klanten gesproken en kunnen niet anders dan tot de conclusie komen dat het (gedeeltelijk) werkt. We willen daarbij als kanttekening vermelden dat het succes van XLS Medical niet enkel te danken is aan het product. Er wordt namelijk door XLS Medical duidelijk aangegeven dat er iedere dag minstens 45 minuten actief moet worden bewogen en er gezond moet worden gegeten. Ook mogen de dikmakers zoals koek, chips, frisdranken en alcoholische versnaperingen niet meer worden genuttigd. Het is dus logisch dat je dan veel gewicht verliest, dat zou zonder de inname van het product ook gebeuren.

Maar de mensen die de producten van XLS Medical hebben gebruikt geven aan ervan overtuigd te zijn dat het gewichtsverlies vele malen sneller ging dan alle andere keren dat zij ooit gelijnd hebben. Uit wetenschappelijk onderzoek is nooit aangetoond of XLS Medical daadwerkelijk het afvallen tot drie keer versneld, dus we kunnen hierbij enkel afgaan op de ervaringen van anderen.

Conclusie

Dat je af zult vallen wanneer je de producten van XLS Medical gebruikt in combinatie met een gezonder eetpatroon en meer beweging staat als een huis boven water. Wat daarvan precies de invloed van het product is, is onbekend. Maar door alle succesverhalen, waaronder die van René Froger is wel vast te stellen dat de methode die XLS Medical hanteert werkt.

Kortom: wil jij graag gewicht verliezen en ben jij bereid jouw eetpatroon definitief om te gooien en om daarbij actief te bewegen, dan zijn de producten van XLS Medical een aanrader.

XLS Medical kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

1 REACTIE

Comments are closed.