Vitadis Slanker Leven Plan 2.0

0
2222

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is een eiwitrijk dieet waarmee je in een korte tijd op een eenvoudige manier veel overtollig gewicht verliest. Denk hierbij aan 3 – 6 kilo per week en dat zonder afzien!

Eerder beoordeelden we bij Fit & Gezond het Vitadis Slanker Leven Plan en kwamen tot de conclusie dat het een efficiënt dieet is, waarmee je op een verantwoorde manier afvalt. Nu komen de ontwikkelaars van ditzelfde dieet met een nieuwe, verbeterde versie: Vitadis 2.0. Vanzelfsprekend moesten we ook de ins en outs van dit dieet onder de loep nemen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

We hebben het dieet besteld, getest en de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Onze Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 ervaringen en bevindingen lees je in deze review.

Inmiddels bestaat dit product niet meer. Een goed alternatief voor het Vitadis dieet is het receptenboek Fitchef

Vitadis Slanker Leven Plan in het kort

Het Vitadis dieet is een eiwitrijk oftewel een koolhydraatarm dieet. Het succes van het dieet zit hem dan ook in het (zoveel mogelijk) vermijden van koolhydraten. Ons lichaam is er niet op gemaakt om de grote hoeveelheden koolhydraten die wij dagelijks tot ons nemen te verwerken. Hierdoor worden veel van deze koolhydraten opgeslagen in ons lichaam en omgezet in vet.

Daarnaast is het belangrijk om minder suikers en juist meer eiwitten te nuttigen. Want ook suiker wordt omgezet in lichaamsvet, daarentegen helpen eiwitten juist  bij het tot stand brengen van een stabiele vetverbranding en ze zorgen voor meer energie.

Met het Vitadis Slanker Leven Plan beperk je de inname van suikers en koolhydraten, waardoor er een tekort ontstaat en het lichaam overgaat op het verbranden van vet. Het gevolg? Gewichtsverlies.

Vitadis 2.0 kopenVoor wie is Vitadis 2.0 bestemd?

Het Vitadis dieet is bestemd voor iedereen die in een korte tijd veel gewicht wil verliezen, zonder zichzelf hiervoor te hoeven uithongeren. Bovendien vergt dit dieet weinig tijd van je, doordat uitgebreid koken en fanatiek sporten niet aan de orde is. Een ideaal dieet dus voor alle mensen met een druk en volgepland leven.

Inhoud Vitadis Slanker Leven Plan 2.0.

Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 reviewHet Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is een afvalkuur voor tien dagen. Alles wat je gedurende deze periode eet krijg je thuisbezorgd in het Vitadis pakket. Alleen de boodschappen voor het avondeten dien je zelf in te slaan. Dit is echter niet ingewikkeld, omdat je op de website/app van Vitadis vele gezonde en verantwoorde recepten vindt die perfect passen binnen het dieet.

In de Vitadis box vind je o.a. shakes, repen, nootjes, chips, crackers, omeletten, soepjes en zelfs brownies. Het zal je direct opvallen; er zitten ontzettend veel snacks in het pakket. Dit komt omdat er in het Vitadis dieet zes eetmomenten per dag zijn: ontbijt – snack – lunch – snack – avondeten – snack. Het ontbreken van het honger gevoel is dan ook een groot voordeel van het Vitadis dieet.

Online coaching

Neem je deel aan het Vitadis Slanker Leven Plan, dan kun je gebruik maken van de online coaching die het programma aanbiedt. Sowieso ontvang je gedurende het dieet dagelijks een e-mail met daarin handige tips en tricks.

Zo wordt er aandacht besteed aan het mentale aspect van het afvallen, maar er wordt ook aangegeven hoe je de producten die je hebt ontvangen het beste kunt bereiden. Ook worden er, voor degene die daar wel behoefte aan hebben, suggesties gedaan op het gebied van sport.

Heb je een vraag, contact dan één van de online Vitadis coaches per e-mail. Op een antwoord hoef je nooit lang te wachten.

Het verschil tussen Vitadis Slanker Leven plan en Vitadis 2.0

Het principe van het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is hetzelfde als de eerste versie. De inname van suikers en koolhydraten wordt beperkt, er worden veel eiwitten genuttigd en er is gedurende het dieet geen sprake van een hongergevoel.

Natuurlijk verschilt het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 op een aantal punten wel met de eerste versie:

  • Er zitten meer producten in het pakket, waardoor je er langer mee aan de slag kunt.
  • Er bevindt zich meer koolhydraatarm brood in het pakket.
  • Als extra recept zijn er tapas toegevoegd.
  • Aspartaam is geschrapt uit de producten, omdat het niet goed is voor het lichaam.
  • De Vitadis App is verbeterd en bevat nu veel handige, nieuwe opties waardoor deze veel gebruiksvriendelijker is geworden.

De voordelen van Vitadis Slanker Leven Plan 2.0

  • Je verliest op een snelle en verantwoorde manier veel gewicht.
  • Je eet nog gevarieerder dan gedurende het eerste Vitadis Slanker Leven Plan.
  • Er is geen sprake van een hongergevoel door de hoge inname van eiwitten en smaakvolle snacks.
  • Je ontvangt dagelijks per e-mail goede tips en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen aan een online coach.
  • De moderne app zorgt ervoor dat jij alle nodige informatie binnen handbereik hebt.

Klant ervaringen Vitadis Slanker Leven Plan

Het hele internet staat vol met enthousiaste reviews omtrent het Vitadis 2.0 dieet. Mensen geven aan dat het dieet zeer goed werkt en dat zij in één week tijd ontzettend veel resultaat zagen en veel gewicht verloren. Voorbeelden van positieve reviews zijn dus in overvloed te vinden:

Anika: “Moeite doen om af te vallen? Nee joh! Met het Vitadis Dieet val je op de eenvoudigste manier ever af. Je hoeft jezelf niet af te beulen in de sportschool of rond te lopen met een knorrende maag. Een paar kilo verliezen? Dat doe je met Vitadis!”

Conclusie

Bij Fit & Gezond zijn we net als over het eerste deel van Vitadis ook te spreken over Vitadis Slanker Leven Plan 2.0. Het pakket is niet veel veranderd, er zijn slechts een aantal kleine wijzigen doorgevoerd waardoor het nog beter aan de wensen van de consument voldoet. Bovendien is het goed dat ze de voedingsstof aspartaam hebben geschrapt, omdat uit onderzoek is gebleven dat dit een nadelig effect kan hebben op de gezondheid.

Met Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 val je op een eenvoudige manier af, zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen. Let er wel op dat het hier gaat om een dieet dat je maximaal twee weken volgt. Hierna dien je weer ‘normaal’ te gaan eten.

Vitadis 2.0 kopen

Inmiddels bestaat dit product niet meer. Een goed alternatief voor het Vitadis dieet is het receptenboek Fitchef

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel