Vitadis slanker leven plan

0
2856

Het Vitadis slanker leven plan ; werkt het? Hierbij een review

Het Vitadis slanker leven plan is een dieet dat je helpt om in een korte tijd veel kilo’s te verliezen en het behaalde resultaat vast te houden.

Op het moment is dit dieet steeds populairder aan het worden in Nederland, dat maakt mij uiteraard nieuwsgierig. Om de effectiviteit van het Vitadis dieet te beoordelen heb ik, namens Fit & Gezond, tien dagen lang Evelien van Blaricum gevolgd. Dagelijks hield zij mij op de hoogte van haar bevindingen. De tien dagen zijn inmiddels voorbij, de feiten zijn bekend en ik heb alles voor jullie samengevat.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Inmiddels bestaat dit product niet meer. Een goed alternatief voor het Vitadis dieet is het receptenboek Fitchef

Vitadis slanker leven is koolhydraatarm

Het Vitadis dieet is, zoals vele diëten, een eiwitrijk dieet of te wel een koolhydraatarm dieet. Wanneer er wordt gestopt met het innemen van koolhydraten ontstaat er een tekort, hierdoor begint het lichaam vet te verbranden en zal er snel sprake zijn van veel gewichtsverlies. Helaas blijkt in de praktijk vaak dat wanneer men stopt met een dergelijk dieet en weer over gaat op het oude eetpatroon (inclusief koolhydraten) de kilo’s mondjes maat weer terugkomen.

Echter belooft Vitadis dat zij met hun unieke methode zorgen voor een prettige overgang naar de natuurlijke levensstijl, waardoor er geen sprake zou zijn van dit welbekende jojo-effect.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is Vitadis bestemd

Inhoud Vitadis slanker leven plan

Prijs van het Slanker leven plan
Resultaat van het dieet

Ervaringen Vitadis slanker leven plan
Waarom Vitadis slanker leven plan ?!

Voor wie is het Vitadis slanker leven plan bestemdVitadis slank leven plan

Het Vitadis slanker leven plan is bestemd voor iedereen die in een korte tijd veel wil afvallen. Wil jij in een korte tijd resultaat zien en wil jij jezelf hier niet voor uithongeren? Dan is dit dieet volgens Vitadis Health Care perfect.

Sporten is niet noodzakelijk !

Een belangrijk bijkomend voordeel voor velen is, dat er naast het dieet niet gesport hoeft te worden om het gewenste resultaat te bereiken. Zoals zij zelf aangeven: “ieder pondje gaat door het mondje”. Het zou dus voldoende moeten zijn om enkel je eetgedrag aan te passen; dit was voor Evelien de reden om voor juist dit dieet te kiezen: “Naast mijn fulltime baan, mijn dochtertje van twee en alle verplichtingen als jonge moeder heb ik geen tijd om uren in de sportschool door te brengen.” Een fijne bijkomstigheid is dat je iedere avond ‘normaal’ kunt eten, je hoeft voor jezelf geen aparte maaltijd te bereiden (zoals bij andere diëten vaak het geval is).

 Vitadis slanker leven plan

vitadis slank leven planInhoud Vitadis slanker leven plan

Op de website van Vitadis Health Care bieden zij drie verschillende pakketten aan; de Probeer box, de Fase 1 box en de Fase 2 box. Zelf geven zij aan dat het grootste gedeelte van de deelnemers kiest voor de Fase 1 box, hiermee zou ook het snelst resultaat worden geboekt. De keuze is voor Evelien dan ook snel gemaakt; ze bestelt het Fase 1 pakket.

Vitadis Fase 1

Dit pakket is voor een afvalkuur van tien dagen. Het eten dat je gedurende deze dagen nodig hebt zit in het pakket, je hoeft alleen nog boodschappen te doen voor het avondeten. Hierna kan je een persoonlijk account aanmaken, wat niet veel tijd in beslag neemt dus Evelien besloot dit meteen te doen.

Op het persoonlijke account vind je o.a. recepten, sportoefeningen en je kunt de vorderingen die je maakt registreren. Wanneer er vragen zijn is het zelfs mogelijk om via een chat in contact te komen met één van de coaches.

Twee dagen later staat de bezorger voor de deur met een groot pakket. Enthousiast stuurt Evelien mij een foto van de inhoud van de doos en ik ben net als zij positief verrast wanneer ik de inhoud bekijk, want er blijken veel verschillende producten in te zitten. In het verleden heeft Evelien wel eens een dieet van Cambridge en Prodimed gevolgd, maar zij vond dat er een groot gebrek was aan variatie: “Na één week kon ik al geen shake of maaltijd-vervangende-reep meer zien en ik gooide dan al snel het bijltje er bij neer.”

Recepten Vitadis dieet

Voor de goede orde; er zitten wel een aantal shakes en repen in het pakket, Browniesmaar het zijn voornamelijk andere producten die de doos vullen, zoals nootjes, chips, crackers, omeletten en brownies!

Een ander positief punt aan het Vitadis dieet is dat er zes eetmomenten per dag zijn, hierdoor  is er snel zicht op het volgende eetmoment; een prettige gedachte.

Het eetschema ziet er als volgt uit; ontbijt – snacklunch – snack – avondeten – snack. Alle eetmomenten zitten in de doos, behalve de ingrediënten voor het avondeten, deze moet je zelf regelen, maar dat is absoluut niet moeilijk. Online staan meer dan 200 recepten voor het avondeten, waarvan Evelien alleen bij het kijken naar de plaatjes al heel erg vrolijk wordt (veel recepten met groenten en vis, lekker!).

Het zijn gerechten met producten die je in het dagelijks leven ook zou eten; iedereen kan dus mee eten zonder dat zij het gevoel krijgen dat zij een dieet-achtig-recept aan het nuttigen zijn. De eerste avond koos Evelien voor een recept met kipfilet en een grote portie groenten, daarvan stuurt ze me een afbeelding met de tekst: “Ik was bang dat het een pietluttige portie zou zijn, maar ik moet zeggen dat ik echt vol zit na deze heerlijk gekruide maaltijd.”

“Het leuke is dat ik s ‘avonds tijdens het kijken van mijn favoriete serie ook nog wat chips uit het Vitadis pakket mag eten, dat maakt me blij.” De eerste avond gaat zij met een tevreden gevoel naar bed, ze geeft aan dat ze zich afvraagt of het morgen lastiger gaat worden?

Variatie in het dieet

Online Coaching

Op dag twee besluit Evelien zich verder te verdiepen in de online coaching die het Vitadis slanker leven plan aanbiedt. Zij geeft aan dat iedereen die aan het dieet deelneemt sowieso dagelijks een e-mail ontvangt met de punten waar je op moet letten tijdens het dieet. Ook staan er sporttips en mentale tips in. Erg handig; er worden ook tips gegeven over hoe je de producten die je hebt ontvangen het beste kunt bereiden. Bij een gebrek aan inspiratie kun je dus gewoon de dagelijkse tips van je coach volgen; easy!

Onderaan het bericht wordt aangegeven dat bij vragen altijd één van de coaches bereikbaar is via de e-mail. Hierom besluit ze om een e-mail te sturen met wat vragen en ze krijgt ongeveer 1,5 uur later een duidelijk antwoord; netjes!

De rest van de week verloopt goed, ze blijft zich verbazen over de goede smaak van de producten en ze geeft aan geen last te hebben van een rommelend gevoel in haar maag. Vitadis is een afslank programma die meer te bieden heeft dan recepten!

Prijs van het Slanker leven plan

Via deze link kunnen kun je de fase 1 box met flinke korting aanschaffen. Nomaliter kost de box 236 euro, maar via Fit&Gezond kun je de box nu tijdelijk aanschaffen voor 87 euro.

Misschien lijkt dit in eerste instantie een flink bedrag, maar zoals op de website van Vitadis wordt aangegeven hoeven er weinig boodschappen aangeschaft te worden. Hierdoor kost het dieet omgerekend zo’n 3,70 euro per dag. In ruil daarvoor krijg je, vinden wij, veel terug; goede producten, super goede coaching en een mooier getal op de weegschaal. Deze acties zijn echter van korte duur dus twijfel niet te lang !

De kosten van het dieet

Geld terug garantie

Niet tevreden over het Vitadis slanker leven plan? Stuur Vitadis een mailtje en ontvang direct je geld terug! Hierdoor krijg je de mogelijkheid om het dieet te testen. Super handig !

Vitadis slanker leven plan

Resultaat van het dieet

Na tien dagen de fase 1 box van Vitadis Health Care te hebben geprobeerd, is Evelien bijna 3 kilo afgevallen; 2,8 kilo. Op de website geven zij aan dat je 3 tot 6 kilo per week verliest, op basis van haar gewicht (ze woog 66 kilo) zou zes kilo in tien dagen erg radicaal zijn dus ze  is tevreden met dit behaalde resultaat. Door het verlies van 2,8 kilo heeft ze een strakker figuur en ze voelt zich zoals ze zelf aangeeft ‘bikini-proof’. Helaas is de zomer bijna voorbij maar ze hoopt op nog wat mooie dagen.

Gedurende de afgelopen tien dagen heeft zij zich goed gevoeld; ze had geen sprake van lusteloosheid, hongerverschijnselen en stemmingswisselingen. Wel voelde ze zich sneller moe dan normaal, maar dat komt wellicht door het feit dat ze gedurende de kuur begonnen is met een nieuwe functie.

Zijn er ook nadelen aan het dieet ?

Het enige nadeel aan de kuur vind zij het behouden van het resultaat: “Ik ben nu twee weken gestopt en weer begonnen met mijn normale eetgedrag. Sindsdien ben ik weer een halve kilo aangekomen. Volgens de online coach heeft dit te maken met het vocht dat wordt vastgehouden wanneer het normale eetgedrag weer wordt opgepakt. Daarnaast ben ik een echte brood-eter. Tijdens eiwitrijke diëten mag dit helaas niet worden gegeten; een vrij groot gemis.”

Ervaringen Vitadis slanker leven plan

Gezien de populariteit van het dieet hebben wij meerdere personen geïnterviewd omtrent hun ervaringen met het dieet. Zo hebben wij de situaties van Jeanette de Jong en Sandra Beijaard onder de loep genomen. Zij zijn trouwe lezers van onze artikelen en stonden open voor een korte evaluatie. De complete ervaringen omtrent het Vitadis dieet kun je hier lezen.

Ervaring Jeanette

Jeanette is in 4 maanden 11(!!) kilo afgevallen. Dit heeft haar zelfvertrouwen en gezondheid goed gedaan. “Ik heb nu sinds een maand het gewicht waarbij ik mij prettig voel, ik val niet verder af; het is nu een kwestie van een gezonde levensstijl aanhouden waardoor ik niet terugval naar mijn oude eetpatroon. Het is eenvoudig vol te houden, omdat de recepten eenvoudig zijn waardoor het me niet veel tijd kost.”

Ervaring Sandra

Sandra kampte jarenlang met flink overgewicht. Ze is door Vitadis in 4 maanden 15 kilo afgevallen en een tevreden mens geworden. “Het is ook heel leuk om op deze manier bezig te zijn met eten. We eten nu veel gevarieerder; het oude voedingspatroon is helemaal doorbroken. Er zijn zoveel recepten om nog uit te proberen en ik krijg er zelf ook heel veel inspiratie van.”

Conclusie

Al met al zijn wij, onze lezers en Evelien zeer te spreken over het verloop van het dieet, de coaching en het eindresultaat. Voor iedereen die in een korte tijd op een prettige manier veel resultaat wil bereiken raden wij het Vitadis slanker leven plan zeker aan!

Waarom Vitadis slanker leven plan ?!

  • 3 tot 6 kilo afvallen in 1 week!
  • Geen hongergevoel
  • Snel resultaat
  • 6 eetmomenten op 1 dag
  • Sporten is niet nodig
  • Geen crash dieet.
  • Intensieve email coaching (deze loopt ook door nadat het startpakket eindigt)
  • Je eigen progressie account
  • Vanuit huis te volgen
  • Inmiddels bestaat dit product niet meer. Een goed alternatief voor het Vitadis dieet is het receptenboek Fitchef

Vitadis slanker leven plan

Ik wil Evelien van Blaricum, namens Fit & Gezond, bedanken voor haar dagelijkse updates en wij wensen haar een gezond en slank leven toe.

Met vriendelijke groet,

Joyce en Evelien van Blaricum

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel