Vitadis ervaringen

1
2946

Het Vitadis Slanker Leven Plan: “Een dieet dat je helpt om in een korte tijd veel kilo’s te verliezen en het behaalde resultaat vast te houden.”, aldus Vitadis zelf. Voor dit dieet hebben wij een tijdje geleden Evelien van Blaricum gevolgd en beoordeeld met vijf sterren, simpelweg doordat de kilo’s er bij Evelien afvlogen!

Naar aanleiding van onze Vitadis review ontvangen wij regelmatig positieve berichten van meerdere mensen die het dieet hebben gevolgd. Doordat dit dieet steeds populairder wordt en wij er zelf ook enthousiast over waren besloten we om drie ervaringsdeskundigen te interviewen. Hierbij een aantal Vitadis ervaringen op een rij.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Inmiddels bestaat dit product niet meer. Een goed alternatief voor het Vitadis dieet is het receptenboek Fitchef

Vitadis ervaring Jeanette de Jong – 32 jaar

Jeanette is een jonge vrouw met twee kleine kinderen en een parttime baan. Voordat ze haar tweede kind kreeg ging alles goed met haar gewicht; ze at op regelmatige tijden en ging twee á drie keer per week naar de sportschool. Toen haar tweede kind werd geboren begon ze regelmatig ongezond te eten en waren de bezoekjes aan de sportschool ver te zoeken.

In november 2015 besloot ze dat het tijd was om het probleem aan te gaan pakken en ze bestelde het Vitadis Slanker Leven Plan. “Vanaf dat moment werd alles anders. De eerste week verloor ik ongeveer 1,5 kilo, dat weet ik nog goed! Ik was zo blij dat de weegschaal eindelijk een lager getal aangaf, het gaf me een ontzettende boost om door te gaan!” Tijdens de eerste vier weken bleef zij gemiddeld 1,5 kilo afvallen en nu is ze vier maanden verder en maar liefst 11 kilo verloren. “Ik heb nu sinds een maand het gewicht waarbij ik mij prettig voel, ik val niet verder af; het is nu een kwestie van een gezonde levensstijl aanhouden waardoor ik niet terugval naar mijn oude eetpatroon. Het is eenvoudig vol te houden, omdat de recepten eenvoudig zijn waardoor het me niet veel tijd kost.”

Resultaat Vitadis Slanker Leven Plan

4 Maanden : 11 Kilo.

Vitadis ervaring Sandra Beijaard – 47 jaar

Ervaringen Sandra VitadisSandra kampte al jaren met overgewicht, maar ze heeft zich daar altijd weinig van aangetrokken.  Totdat ze merkte dat er hier en daar klachten begonnen te ontstaan: “Mijn conditie werd steeds slechter en ik begon me steeds vaker niet lekker te voelen, een griepje hier, een verkoudheidje daar. Het feit is, ik ben een echte bourgondiër: ik houd van een drankje en een hapje, dat is nu eenmaal zo, maar dit mag natuurlijk niet ten koste van mijn gezondheid gaan”.

Op een dag stond ze in een pashokje en merkte dat alle kleding die ze had uitgekozen weer eens te strak zat. Ze besloot dat de grens bereikt was. “Ik wilde op dieet, maar zonder mezelf uit te hongeren. In het verleden heb ik shakes geprobeerd, maar hiervan werd ik chagrijnig en ik kon de hele dag alleen maar aan eten denken. Bij Vitadis is dit totaal niet het geval. Doordat je de hele dag door verschillende eetmomenten hebt, heb je geen uithonger-gevoel. De porties van de gerechten zijn bovendien ook prima en je hoeft geen calorieën te tellen, echt ideaal!”

Sandra is in vier maanden tijd 15 kilo afgevallen en voelt zich energieker dan dat ze zich in de afgelopen tien jaar ooit heeft gevoeld. “Het is ook heel leuk om op deze manier bezig te zijn met eten. We eten nu veel gevarieerder; het oude voedingspatroon is helemaal doorbroken. Er zijn zoveel recepten om nog uit te proberen en ik krijg er zelf ook heel veel inspiratie van.” Ze geeft aan dat het Vitadis dieet ideaal is om veel kilo’s te verliezen, maar het helpt je ook om bewuster met voeding om te gaan en anders naar producten te kijken.

Resultaat Vitadis

4 Maanden : 15 Kilo.

Vitadis Ervaring Hans Leeuwen – 58 jaar

“Vroeger was ik een echte sportman; voetbal, taekwondo en fitness, ik vond het allemaal fantastisch en ik was er nog goed in ook. Totdat je een drukke, verantwoordelijk baan krijgt waarbij je veel moet overwerken en thuis een gezinnetje hebt, toen schoof de sportman in mij naar de achtergrond.”

Veel mannen op leeftijd kampen ermee; een bierbuik. Te weinig beweging i.c.m. het drinken van alcohol en het eten van koolhydraatrijk voedsel zorgen ervoor dat deze steeds groter wordt. Hans ging daarom in december 2015 van start met het Vitadis dieet en ook zijn ervaring is positief! Met een gewichtsverlies van 8 kilo is hij ontzettend tevreden: “De eerste weken gingen goed, ik verloor snel gewicht. Dit heeft ook grotendeels te maken met het laten staan van frisdranken en bier, hiermee kreeg ik zoveel calorieën binnen, daarvan was ik me voorheen nooit echt bewust. Ik heb het er wel erg moeilijk mee gehad. Ik merkte dat ik chagrijnig werd. Mijn online coach gaf aan dat mijn lichaam behoefte had aan de suikers die het voorheen ook kreeg, ik was in feite aan het afkicken van het zoete goedje. Na ongeveer een maand ging het beter en ik voelde me ook energieker, waardoor ik de puf kreeg om weer te gaan sporten. Sinds twee maanden squash ik nu twee keer in de week: heerlijk!”

Hans hoeft geen kilo’s meer te verliezen en houdt zich op het moment nog gedeeltelijk aan de richtlijnen van Vitadis. “Frisdranken en bier probeer ik te beperken tot het weekend en hetzelfde geldt voor de ongezondere maaltijden. Doordeweeks eet ik ‘s avonds alleen koolhydraatarm, maar in de ochtend en met de lunch eet ik bijvoorbeeld wel volkoren brood.”

Resultaat Vitadis

4 Maanden : 8 Kilo.

Onze ervaringen met Vitadis

De ervaringen van het Vitadis Slanker Leven Plan zijn dus van alle drie de geïnterviewde zeer goed. Ze hebben allen resultaat geboekt en weten dit na vier maanden nog steeds vast te houden. Volledig terugkeren naar het oude eetpatroon is niet mogelijk, maar wanneer je een goede balans vindt kan je echt nog wel drankje en een hapje nemen.

Vitadis ervaringen

In september 2015 hebben wij dit koolhydraatarm dieet beoordeelt. Via deze link kun je het Vitadis Slanker Leven plan zelf proberen:

Vitadis Website

Hierbij een korte samenvatting van onze Vitadis ervaringen:

 • Bewezen resultaat
 • Erg uitgebreid
 • Geen hongergevoel
 • Verschillende eetmomenten op 1 dag.
 • Sporten niet noodzakelijk
 • Geen crash dieet
 • Online coaching (deze loopt ook door nadat het startpakket eindigt)
 • Eigen account
 • Inmiddels bestaat dit product niet meer. Een goed alternatief voor het Vitadis dieet is het receptenboek Fitchef
Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

1 REACTIE

 1. Gezonde recepten altijd goed, laten we 2017 gezond beginnen met lekker eten en tegelijk afvallen.
  Ik ben van de partij:)

Comments are closed.