Vet Verliezen 1.0

1
2885

Met ‘ Vet Verliezen 1.0 ’ loos je, zoals de naam al doet vermoeden, veel vet. Voer jij al jaren een strijd tegen de overtollige kilo’s, maar lijk jij hier keer op keer als verliezer uit te komen, dan is dit e-boek uitermate geschikt voor jou. Let op: Vet Verliezen 1.0. is vernieuwd: Nieuwe titel = Fitchef. 

De auteur van dit boek, Mark van Oosterwijck, geeft aan dat er ontelbaar veel afslankprogramma’s op de mark zijn, waarvan vele niet lijken te werken. Volgens hem zit het probleem hem echter niet in het feit dat ze niet werken, ze zijn vaak te tijdrovend waardoor mensen het op de lange termijn niet volhouden en weer aankomen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Met het programma ‘ Vet Verliezen 1.0 ’ vertelt de auteur je exact hoe je op een snelle en efficiënte manier vet kunt verliezen, zonder dat jij jezelf hiervoor hoeft te pijnigen. Ook zou er na de afval periode geen sprake zijn van het jojo-effect. Bekijk hierbij onze ervaringen.

Fitchef kopenMark van Oosterwijck

De auteur van dit succesvolle e-boek is Mark van Oosterwijck. Van jongs af aan at hij volgens de ‘regels’, zes kleine maaltijden per dag.

Het maakte niet uit hoe gezond hij at, hij moest daarnaast nog steeds ontzettend hard werken om vet te verliezen. Als hij zichzelf in het weekend een keer te buiten ging, waren al zijn inspanningen voor niets geweest en kon hij weer van voor af aan beginnen.

Maar, na een jarenlange strijd heeft hij uiteindelijk het gevecht tegen zijn overgewicht gewonnen! Hij was hier zo gelukkig mee dat hij besloot zijn kennis niet voor zichzelf te houden en richtte de website Drogespieren.nl op, waarop hij zijn succesvolle programma ‘ Vet Verliezen 1.0 ’ aanbiedt. Mark is een grote voorstander van Intermittent Fasting; een voedingsstrategie die tegen alle gebruikelijke voedingsadviezen ingaat.

Intermittent Fasting

Met Vet Verliezen 1.0 val je af door middel van de Intermittent Fasting methode.  Intermittent Fasting is een bepaalde manier van eten, die veel wordt toegepast door fitness fanaten in Amerika. De laatste jaren zien we dat deze manier van eten ook steeds meer voet in de aarde krijgt in ons eigen land en regelmatig lezen we erover op diverse health, fitness en voedingswebsites.

We zijn gewend om onze porties eten over de gehele dag te verdelen. Het ontbijt is dan met name het belangrijkste eetmoment van de dag, omdat alles in jouw lichaam dan weer op gang wordt gebracht.

Bij Intermittent Fasting geloven ze precies in het tegenovergestelde. Je stelt jouw ontbijt moment zolang mogelijk uit, om later op de dag een flinke maaltijd te nuttigen. Zo worden er tot aan jouw eetmoment, volgens de theorie, meer calorieën verbrand om dan later op de dag weer reserves op te bouwen.

Het geheim van vet verliezen 1.0

Het geheim zit hem dus in het feit dat je lichaam niet volledig in de vet verbrand modus komt, als je gedurende de dag zes keer eet. Jouw lichaam heeft op deze manier constant voedsel om te verbranden en komt dus niet toe aan het verbranden van de vet reserves.

Als je wakker wordt heb je een lange periode niet gegeten waardoor jouw lichaam eindelijk is aangekomen op het punt dat het wel vet gaat aanspreken. Dit proces moet je volgens de theorie van ‘ Vet Verliezen 1.0 ’ dus absoluut niet onderbreken door te gaan eten!

Dit druist natuurlijk tegen al onze principes in, want dat is niet hoe we het al van kleins af aan aanpakken. Maar volgens Mark is dit een kwestie van wennen en uiteindelijk de sleutel tot succes. Hij geeft aan nog iedere dag dankbaar te zijn dat hij zijn levensstijl drastisch heeft omgegooid en is gaan leven volgens de Intermittent Fasting methode.

Het dieet neemt in de afgelopen jaren qua populariteit alleen maar toe, dus mocht je kampen met overgewicht dan is dit dieet rigoureus anders dan alle andere diëten en daarom zeker het proberen waard. Wat heb je te verliezen?

Voor wie is Vet Verliezen programma bestemd

Het dieet ‘ Vet Verliezen 1.0 ’ is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die de discipline hebben om te sporten en gezond te eten, maar die ondanks alle inspanningen hun uiteindelijk doel niet weten te bereiken.

Wil je graag op een gezonde en effectieve manier afscheid nemen van het overtollige vet dat je met je meedraagt dan moet je iedere dag maximaal vet verbranden. Het is de kunst om niet minder te gaan eten, maar wel op andere tijden. Ook is het belangrijk om te weten waarom je iets eet zodat je veel bewuster wordt.

Met het programma ‘Vet Verliezen’ leer je op een eenvoudige manier hoe je jouw eetpatroon het snelst en efficiëntst kunt omgooien. Met ‘Vet Verliezen’ haal je het maximale uit jouw verbranding.

De inhoud van het Vet Verliezen boek

Besluit je om ‘Vet Verliezen 1.0’ aan te schaffen dan krijg je online direct toegang tot het e-boek. Het e-boek is op een informatieve maar toch luchtige manier geschreven, waardoor het fijn leest.

Mark legt in zijn boek duidelijk uit hoe je het beste kunt beginnen met deze levensstijl en hij geeft veel handige tips. Ook geeft hij aan op welke tijden je het beste kunt trainen en welke voedingssupplementen je eventueel kunt innemen wanneer je graag extra vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Het boek bevat ook veel recepten, handige boodschappenlijstjes en trainingsschema’s. De eerste twee weken kijk je hier wellicht een aantal keer naar, maar uiteindelijk zal je merken dat het helemaal niet moeilijk is en dat je deze nieuwe manier van leven zo onder de knie hebt.

De Prijs

De prijs van ‘Vet Verliezen’ is 47 euro. Dit bedragen vinden we bij Fit & Gezond, gezien de waardevolle informatie die in het boek staat, meer dan prima.

Mocht je toch niet tevreden zijn over het boek dan mag je de auteur binnen dertig dagen een mailtje sturen, waarna jij jouw geld terug ontvangt.

Vet Verliezen 1.0 kopen

Onze Vet Verliezen 1.0 ervaringen

Bij Fit & Gezond hebben wij positieve ervaringen met dit programma en raden we het dan ook zeker aan. Vooral voor degene die al meerdere diëten hebben geprobeerd met ongewenst resultaat is Vet Verliezen 1.0 zeker het proberen waard!

Met ‘Vet Verliezen’ hoef je geen koolhydraten te schrappen, geen voedingsstoffen te vermijden en niet als een gek te sporten. Je valt op een eenvoudige manier af zonder hiervoor veel inspanning te leveren of er continue mee bezig te zijn. We waarderen dit dieet daarom met 4,5 sterren.

Kortom: Wil je eindelijk de strijd tegen de kilo’s winnen en jouw vetpercentage definitief verlagen dan is het programma ‘Vet Verliezen’ zeker een aanrader.

Fitchef kopen

Let op: Dit boek is vernieuwd naar Fitchef (fysiek boek)

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

1 REACTIE

Comments are closed.