Vet Verbrand Geheimen – Hét boek om overtollig vet te verliezen ?

0
3261

Vet Verbrand Geheimen; het dieet dat ervoor zorgt dat je binnen een maand tot tien kilo vet verliest. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe wordt dit bereikt? Vet Verbrand Geheimen bestaat uit een boek dat boordevol instructies staat, aangevuld door een aantal informatieve video’s die helpen bij het afslanken.

Nu zijn we bij Fit & Gezond niet snel onder de indruk van dit soort beloftes, omdat we nu eenmaal veel diëten voorbij zien komen en reeds hebben beoordeeld, dus waarmee onderscheid Vet Verbrand Geheimen zich van de rest?

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

De succesfactor zit hem volgens de ontwikkelaar van het dieet in de mate waarin jij aanpassingen dient te doen; vrijwel geen. Je huidige leefstijl kun je op een aantal kleine wijzigingen na behouden, terwijl je door de instructies op te volgen toch gewicht verliest. Afvallen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn!

Bij Fit & Gezond hebben we het dieet beoordeeld en onze Vet Verbrand Geheimen ervaringen en bevindingen samengevat in deze review.

Voor wie is Vet Verbrand Geheimen bestemd?

Vet Verbrand Geheimen is bestemd voor iedereen die graag gewicht wil verliezen, zonder hiervoor zijn/haar levensstijl radicaal om te gooien.

De methode van Vet Verbrand Geheimen is ontwikkeld om overtollig vet te verliezen en de focus ligt met name op die van een strakke buik, heupen en dijen. Het dieet richt zich op de individuele behoefte van de gebruiker, waardoor je afvalt zonder hiervoor veel te hoeven laten. Ieder lichaam is ten slotte anders en niet één en dezelfde manier werkt voor iedereen.

Met de tips en instructies van Vet Verbrand Geheimen stel jij zelf jouw op maat gemaakte plan op, waarmee jij afscheid zult nemen van overtollig vet.

Vet Verbrand Geheimen kopenRichard Ridder

De specialist in afslankmethodes, Richard Ridder, is de ontwikkelaar van Vet Verbrand Geheimen. Richard is een voor Fit & Gezond oude bekende, aangezien wij eerder zijn succesvolle boek Recepten Afslankbijbel hebben beoordeeld.

In het verleden kampte hij zelf met overgewicht. Nadat hij een theorie had ontwikkeld en hiermee de strijd tegen de overtollige kilo’s had gewonnen, besloot hij zijn methode uit te werken en op de markt te brengen zodat hij mensen met overgewicht kon helpen.

De inhoud van Vet Verbrand Geheimen

Vet Verbrand Geheimen is een professioneel in elkaar gezet ebook, welke bestaat uit meer dan veertig hoofdstukken. Het boek bevat veel informatie op het gebied van snel en efficiënt vet verbranden, gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Het boek leert jou:

 • Welke voedingsmiddelen gezond en goed voor het lichaam zijn en waarom.
 • Hoe je gezonde gewoontes kunt ontwikkelen en vasthouden.
 • Dat beweging belangrijk is en welke sport bij jou past.
 • Emoties niet aan eten te koppelen en gedachte te controleren.
 • Om een stappenplan te maken waarin jouw doelstellingen zijn verwerkt.

Een stappenplan maken klinkt moeilijk, maar geloof ons dat is het niet. Na het lezen van het boek heb je genoeg kennis om zelf een stappenplan op te stellen en om jouw doel te verwezenlijken.

Niet-goed-geld-terug-garantie:

Ben je binnen dertig dagen niet tevreden over het behaalde resultaat of vind je de methode van Vet Verbrand Geheimen helemaal niets? Stuur de ontwikkelaar een e-mail en jij ontvangt jouw geld volledig terug.

Het geheim van Vet Verbrand Geheimen

De meeste diëten geven aan dat je minder moet eten en bepaalde voedingsstoffen absoluut moet mijden, meestal koolhydraten, om zo in een korte tijd veel gewicht te verliezen. Echter geeft Richard Ridder aan dat de oorzaak van het overgewichtsprobleem voor een groot deel niet aan onszelf te wijten is, maar aan onze voedingsindustrie.

Op veel voedingsmiddelen staan namelijk allerlei teksten als 0% vet, light of ‘geen toegevoegde suikers’. Dit geeft de consument het idee dat deze producten een verantwoorde en bewuste keuze zijn, waardoor zij zich er niet van bewust zijn alsnog veel troep te nuttigen.

Onder troep verstaan we voedingsmiddelen die weinig essentiële voedingsstoffen bevatten, waardoor je wel calorieën binnenkrijgt, maar jouw lichaam er eigenlijk niets aan heeft. Bij Vet Verbrand Geheimen wordt er ingezoomd op dit probleem en wordt jou de oplossing aangereikt. Het resultaat? Een slankere, fittere en gezondere versie van jezelf!

Vet Verbrand Geheimen ervaringen

Om de keuze wellicht makkelijk te maken of je Vet Verbrand Geheimen moet kopen, hebben wij enkele ervaringen op een rijtje gezet:

Eddie (33 jaar): “Binnen een periode van slechts twee maanden ben ik ruim acht kilo afgevallen. Ik voel me bovendien fitter en energieker dan ooit tevoren en ik ben als een kind zo blij dat ik Vet Verbrand Geheimen heb ontdekt!”

Sabine (46 jaar): “Als moeder van drie jonge kinderen is het lastig om tijd voor jezelf te vinden en daarom schiet sporten er regelmatig bij in. Met Vet Verbrand Geheimen is het door wat kleine aanpassinkjes aan mijn eetpatroon helemaal niet nodig om intensief te sporten, waardoor ik in drie maanden tijd mijn streefgewicht heb gehaald!”

Ferry (29 jaar): “Door mijn studentenleven had ik in de afgelopen jaren een flinke bierbuik opgebouwd; niet echt representatief. Inmiddels ben ik bijna zes weken bezig met Vet Verbrand Geheimen en 6,7 kilo afgevallen. Ik slaap beter, kan me beter concentreren en zie er bovendien vele malen beter uit in mijn pak!”

Voordelen Vet Verbrand Geheimen

 • Met kleine aanpassingen in jouw leef- en eetpatroon bereik je grootse resultaten.
 • Het is geen korte termijn dieet, maar een nieuwe manier van leven.
 • Nadat je Vet Verbrand Geheimen hebt gelezen weet je precies hoe, wat en waarom; waardoor het eenvoudig is verantwoorde keuzes te maken.
 • Calorieën tellen is niet nodig.
 • Verantwoord afvallen kost tijd, met Vet Verbrand Geheimen verlies je maximaal twee kilo per week maar weet je wel zeker dat je gezond bezig bent.

Nadelen

 • Het boek is geen kant en klaar stappenplan dat je simpelweg kunt opvolgen.
 • Je zal tijd moeten steken in het aandachtig lezen van het boek waarna jij jouw eigen stappenplan kunt maken.

Conclusie

Bij Fit & Gezond moeten we het Richard Ridder nageven, ook bij dit boek zullen veel mensen baat hebben. Vet Verbrand Geheimen legt goed uit waarom crash diëten en andere soortgelijke diëten niet efficiënt zijn, doordat op de lange termijn het jojo-effect op zal duiken.

Het boek rijkt je handvatten aan zodat je op een eenvoudige manier kleine, maar effectieve wijzigingen aan kunt brengen in jouw manier van leven en zo geleidelijk, maar zeer effectief zult afvallen. Ook leer je jouw mindset te veranderen, zodat je het behaalde resultaat definitief vast kunt houden.

Kortom: wil je een gezondere levensstijl, jezelf fitter voelen en afscheid nemen van overtollig vet? Dan is Vet Verbrand Geheimen een ideale manier om dit te bereiken. Kopen dus!

Vet Verbrand Geheimen testen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel