Top 3 beoordeelde diëten

0
2344

Het belang van een dieet dat bij je past mag niet onderschat worden. Wanneer je een dieet kiest dat bij je past is de kans groter dat je het voor langere tijd volhoudt. Hoe langer je het vol weet te houden, hoe beter de resultaten zullen zijn. Om een voorbeeld te noemen: als je graag warme gerechten eet, is het niet logisch om te kiezen voor het smoothie dieet.

Het is wel belangrijk om te beseffen dat alle diëten één ding met elkaar gemeen hebben: je zult je levensstijl moeten veranderen. Het is daarbij belangrijk om discipline te hebben en niet te snel resultaten te verwachten. Met het ene dieet zul je dan ook sneller resultaat behalen dan met het andere dieet. En het ene dieet zal iets meer doorzettingsvermogen van je vragen dan het andere dieet. Houd in ieder geval altijd het eindresultaat voor ogen: een slanker en gezonder lichaam!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Top 3 diëten

Er zijn tal van diëten die je kunt volgen. Wij hebben diverse diëten getest en hebben drie van onze favorieten op een rijtje gezet. Het is lastig om ze met elkaar te vergelijken, omdat het andere typen diëten zijn. Echter kun je wel bekijken welk type dieet bij je past. Lees onderstaand verder!

  1. vitadis slank leven plan pakketVitadis slanker leven plan

Het Vitadis slanker leven plan is uitermate geschikt voor jou als je op korte termijn veel af wilt vallen, zonder dat je daar nog extra veel bij moet sporten. Het Vitadis slanker leven plan is een koolhydraatarm dieet waarbij je zes eetmomenten per dag hebt. Het fijne aan dit dieet is dat je er intensieve coaching per e-mail bij krijgt. Dit zorgt er voor dat je 3 kilo af kunt vallen in één week zonder dat je rondloopt met een hongergevoel.

  1. 101 Paleo recepten

101 paleo receptenpakketEén van de minpunten van diëten is dat er veelal weinig variatie is qua voedsel. Dat is bij het Paleo dieet absoluut niet het geval. Je hebt hier veel keus qua eten, dus je dieet zal zeker niet eentonig zijn. Vrijwel alle gerechten zijn eenvoudig te bereiden aan de hand van de stap-voor-stap instructies. Kies je voor het Paleo dieet, dan duurt het wel iets langer voor je resultaat boekt dan bij het Vitadis slanker leven plan.

  1. Smoothie afslankplan

het smoothie afslankplanEen groot deel van het geheim van een gezond en gebalanceerd leven zit hem in het innemen van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment. Dat is precies waar het smoothie dieet om draait. Dit relatief goedkope dieet is 100% natuurlijk. Houd je van verschillende soorten fruit, dan ga je dit dieet waarderen. Houd er wel rekening mee dat de beginperiode van dit dieet wat zwaarder is dan bijvoorbeeld het Paleo dieet of het Vitadis slanker leven plan.

We hopen dat je op basis van de bovenstaande informatie een goed idee hebt gekregen van de inhoud van de verschillende diëten uit onze top 3. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de resultaten die je met het door jou gekozen dieet gaat behalen. Laat ons dat gerust weten!

Fit en gezond

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel