Super simpel paleo

0
3807

Is dit paleo dieet super en simpel? Bekijk onze review!

Super Simpel Paleo; een boek dat vol staat met simpele Paleo recepten.

Dit receptenboek is het succesvolle vervolg op de ‘Paleo Revolutie’ van Mitchel van Duuren. De algehele boodschap van het Paleo dieet is dat men terug moet naar de basis, waardoor er overtollig vet verloren zal gaan.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Steeds vaker horen wij verhalen over het Paleo dieet voorbij komen, helemaal nu er een nieuw boek is verschenen met daarin vereenvoudigde recepten. Een goede reden om ons er in te gaan verdiepen, want wie wil er nou geen gezondere en energiekere versie van zichzelf naar boven brengen?

Wat bespreken we in deze review ?

Wat beloofd Super Simpel Paleo ?
Voor wie is het paleo dieet bestemd
Inhoud Super simpel paleo

Prijs van het paleo dieet
Eindconclusie op basis van de ervaringen van de ondervraagden
Eindconclusie op basis van Fit&Gezond test-week
Waarom het Super simpel paleo ?

Wat beloofd Super Simpel Paleo ?

 • 100% Paleo proof: geen allergenen en schadelijke gifstoffen
 • recepten die bestaan uit 5 ingrediënten of minder: ingrediënten die in de ‘normale supermarkt’ te verkrijgen zijn
 • Smaakgarantie: super simpele recepten, verprutsen is onmogelijk!

Super Simpel Paleo garanties

Voor wie is het paleo dieet bestemd

Het boek ‘Super Simpel Paleo’ is bestemd voor iedereen die gewicht wil verliezen, energieker door het leven wil gaan en zijn/haar immuunsysteem wil versterken. Daarnaast zullen de gewrichten soepeler worden, een mooiere huid zal tevoorschijn komen en de sportprestaties zullen verbeteren.

Het receptenboek is ideaal voor mensen die graag een gezondere levensstijl willen, maar weinig tijd hebben om ingewikkelde boodschappen te doen en om uren achter het fornuis door te brengen. Het boek bestaat uit recepten die bestaan uit vijf (of minder) ingrediënten en ze hebben allen een korte bereidingstijd, daar houden wij bij Fit-&Gezond van.

Inhoud Super simpel paleo

Eenmaal op de site van ‘Super Simpel Paleo’ aangekomen, blijkt het boek c.q. pakket uit drie onderdelen te bestaan: het ‘Super Simpel Paleo’ receptenboek, een toetjes- en snack receptenboek en een maaltijdplanner.

Dit driedelige Paleo kookpakket kost normaal gesproken 94 euro. Echter blijkt er op het moment een actie zijn, waardoor het pakket voor de speciale prijs van 37 euro bestelt kan worden.

We bestellen het pakket via de officiële site en 5 minuten later ontvangen wij de boeken (digitaal) in onze mailbox. Het ‘hoofd-kookboek’ bestaat uit maar liefst eenentwintig ontbijt, lunch en diner recepten; kortom voor drie weken zeer uiteenlopende maaltijden.

Wafels van het paleo dieetDaar boven op hebben wij het snacks- en toetjesboek ontvangen; waarbij ons oog direct valt op de heerlijke cup cakes en wafels; terug naar de basis ziet er ineens erg aantrekkelijk uit! De handige maaltijd planner en bijgeleverde boodschappenlijstjes maken de start van het paleo-dieet super eenvoudig en overzichtelijk. De week kan beginnen!

De paleo maaltijd

Vrijwel alle Paleo maaltijden bestaan uit een stuk vlees of vis en een flinke portie groenten. Daarnaast zit er vaak een kleine hoeveelheid fruit en/of noten bij; in plaats van een toetje.

Als je onderweg bent en je hebt trek dan ben je geneigd om bijvoorbeeld een mueslireep of een stuk fruit te nuttigen; niet doen! Paleo adviseert om bij trek wat gedroogd fruit of noten te eten.

Verder wijst Mitchel van Duuren erop dat men zich moeten focussen op de producten die wel gegeten mogen worden i.p.v. je te focussen op de producten die vermeden moeten worden. Vlees, vis, zeevruchten, eieren, groenten, noten, een gematigde hoeveelheid fruit en olie zijn producten die allemaal geconsumeerd mogen worden. Dat is een uitgebreide lijst toch?

Prijs van het paleo dieet

Het ‘Super Simpel Paleo’ pakket kost normaal 94 euro, maar er is momenteel een actie, waardoor je het pakket inclusief bonussen kunt bemachtigen voor slechts 37 euro.

Maaltijdplanner en BoodschappenlijstBonussen?

Jazeker, bonussen! Wanneer je ervoor kiest om op dit moment het pakket te bestellen ontvang je namelijk niet alleen het ‘Super Simpel Paleo’ receptenboek:

 • Een bonus receptenboek dat volstaat met heerlijke snacks en toetjes.
 • Maaltijdplanner & boodschappenlijstje (om het starten met deze gezonde levenswijze nog eenvoudiger te maken:-) ).

 

* Niet goed = Geld terug garantie: De ontwikkelaar van ‘Super Simpel Paleo’ geeft een garantie van 60 dagen! Mocht je niet happy zijn, je niet beter voelen of vinden dat er helemaal niet lekkerder en gezonder wordt gegeten dan kun jij dit melden door middel van een e-mail. Het geld zal dan zonder verdere vragen worden teruggestort.
Bestel het boek

Eindconclusie op basis van de ervaringen van de ondervraagden

VooroudersHet Paleo dieet is eigenlijk geen dieet, maar een gezonde manier van leven. “Door de eetgewoontes van onze voorouders zoveel mogelijk na te bootsen gaat men terug naar de basis.”

E-nummers, conserveringsmiddelen en voorverpakt eten moeten zoveel mogelijk worden vermeden, waardoor de inname van suikers, zout en koolhydraten drastisch zal dalen. Het lichaam zal in het begin moeten afkicken, want het is tenslotte gewend aan deze toevoegingen.

Dat bleek ook uit de gesprekken die wij met diverse mensen hebben gevoerd die nu gemiddeld een half jaar het Paleo dieet volgen. Tijdens de eerste weken van het dieet hadden de ondervraagden vrijwel allemaal last van een gebrek aan energie, chagrijnigheid en lusteloosheid. Het omkeerpunt was gemiddeld bij drie weken: de trek in zoetigheid verdween, het energielevel steeg en zij verloren een aantal kilo. Doordat het bereiden van gezonde Paleo maaltijden door het recepten boek ‘Super Simpel Paleo’ nu zo eenvoudig is geworden, is het bovendien gemakkelijker vol te houden. Het bereiden van een ongezonde maaltijd kost namelijk evenveel, of zelfs meer moeite en tijd.

Echter zijn wij tot de conclusie gekomen dat er bij sporten noodzakelijk is, wanneer men veel kilo’s wil verliezen. Uit de resultaten van de ondervraagden is namelijk duidelijk zichtbaar dat in combinatie met sporten de kilo’s gedurende de maanden verloren blijven gaan. De mensen die enkel het Paleo boek volgen en hierbij niet sporten blijken na drie maanden vrijwel geen gewicht meer te verliezen, het behaalde gewicht blijft wel stabiel.

Ervaring op basis van Fit&Gezond test-week

Fit&Gezond heeft gedurende de zogenoemde test-week goed gegeten, wel was er bij sommige sprake van een gemis aan koolhydraten, zoals brood, rijst en pasta; deze producten zijn namelijk uit den boze. Een grappig detail: er werd dagelijks in de pauze druk gediscussieerd over welk recept we die avond zouden gaan bereiden en eten, want het ene recept ziet er nog beter uit dan het andere.

Super simpel paleo recepten

 

De week is voorbij gevlogen en om eerlijk te zijn; wij zullen vanaf nu wel vaker een Paleo maaltijd nuttigen. Wij zijn van mening dat bijvoorbeeld twee keer per week een Paleo maaltijd voor een goede balans kan zorgen; het dieet voor ‘de echt’ volgen vinden wij ietwat zwaar. Het definitief schrappen van koolhydraten, alcohol en suiker vraagt namelijk om enorm veel commitment.

Kortom: voor iedereen die een gezondere levensstijl wil raden wij het ‘Super Simpel Paleo’
receptenboek aan. Het staat boordevol tips en heerlijke inspiratievolle recepten, waarmee jij direct aan de slag kunt én dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Waarom het Super simpel paleo ?

 • Geen allergenen en schadelijke stoffen
 • Recepten bestaan uit 5 ingrediënten of minder
 • Super simpel en lekker
 • Betaalbaar !
 • Toetjesboek met cup cakes en wafels
 • 3 bonussen: extra receptenboek met toetjes en snacks, maaltijdplanner en boodschappenlijstje
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Het is een ideaal dieet in combinatie met sporten.
 • Minpuntje: Met het Super simpel paleo dieet is het mogelijk om af te vallen. Drastisch afvallen, denk hierbij aan tientallen kilo’s, is echter niet mogelijk met enkel het Super simpel paleo dieet.
 • KORTING VIA FIT&GEZOND VAN €57 ,-, KLIK HIER OM TE BESTELLEN INCL. KORTING.

Bestel knop

Dit was onze review over het Super Simpel Paleo Dieet Boek. Wij hopen dat jullie meer te weten zijn gekomen betreft het dieet ! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes toegewenst met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce van Vugt

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel