Succesvol afvallen

0
2406

Review: Is dit dieet succesvol ?

‘Succesvol afvallen’: een nieuw uniek concept c.q. dieet dat mensen door middel van een uitgebreid programma en professionele begeleiding helpt om slanker, fitter en gezonder te worden.

Het ‘Succesvol afvallen’ dieet is een online programma welke is ontwikkeld door een team professionals van de website ‘Gezond Vandaag’. Het programma bestaat uit verschillende fases.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Gedurende de eerste fases leer je naar jezelf te kijken en kom je op basis van diverse vragen tot de conclusie waar jouw valkuil zich bevindt. Je leert een realistisch doel voor jezelf te stellen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de effecten van bijvoorbeeld, water, ademhaling, voedingsstoffen en voedingssupplementen.

Na al het voorwerk begint pas de zogenoemde 30 dagen challenge, waarin je wordt uitgedaagd om een maand lang te leven volgens de ‘Succesvol afvallen’ methode. Tijdens het programma kun je te allen tijde beroep doen op een online coach, want in de praktijk is gebleken dat mentale support ontzettend belangrijk is.

Doordat dit een zeer uitgebreide constructie is zijn wij bij Fit & Gezond vanzelfsprekend geïnteresseerd in de werking van dit dieet. Hierom heb ik één maand lang Sandra Beijaard gevolgd. We hadden 3 contactmomenten per week, waarin Sandra haar bevindingen en ervaringen met mij deelde. De maand is inmiddels voorbij, de feiten zijn bekend en ik heb alles voor jullie samengevat.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het dieet bestemd ?
Inhoud Succesvol afvallen

Prijs Succesvol afvallen dieet
Resultaat van het dieet
Waarom het Succesvol afvallen dieet ?

Voor wie is het dieet bestemd ?

Iedereen die wilt afvallen‘Succesvol afvallen’ is bestemd voor iedereen die blijvend wil afvallen en zijn lichaam gezonder, sterker en fitter wilt maken.

Je mindset moet veranderen: je leert anders naar eten, sport en andere factoren te kijken waardoor je veel bewuster wordt. Er wordt bijvoorbeeld duidelijk uitgelegd wat een goede zuur basis balans doet voor je gezondheid en vetverlies; er wordt veel aandacht besteed aan het ‘waarom’.

Sandra geeft aan dat zij gedurende de eerste fases ‘de knop om’ en ‘plan je slank & gezond’ al veel wijzer is geworden.

“Bij diëten die ik in het verleden volgde, was er een algemeen plan dat voor iedereen gold, bij ‘Succesvol afvallen’ wordt er ingezoomd op mijn persoonlijke situatie waardoor ik secuur naar mijn eetpatroon en gewoontes ben gaan kijken. Hierdoor heb ik aanpassingen kunnen doen die voor mij het beste werken.”

Inhoud Succesvol afvallen

Het concept is opgebouwd uit vijf verschillende fases. Door alle fases één voor één te doorlopen bereik je het gewenste resultaat. De vijf fases zien er als volgt uit:

Fase 1‘De knop om’ fase:

De eerste fase waarin je op basis van een NLP gebaseerde methode erachter komt waar voor jou de trigger zit om te gaan eten. Je krijgt een duidelijk beeld van jouw valkuilen, waarna je erachter komt hoe je dit ‘probleem’ kunt oplossen.

Fase 2

‘Plan je Slank&Gezond’ fase:

De tweede fase waarin je jouw doelstellingen in kaart gaat brengen. Het is belangrijk om een realistisch doel te stellen. In deze omschrijving dien je aan te geven wat je wilt, waarom je het wilt en wat je allemaal dient te veranderen om dit doel te behalen.

Fase 3‘Voeding & Beweging’ fase:

Wanneer je fase één en twee hebt doorlopen krijg je alle nodige kennis omtrent voeding en beweging. Er wordt zeer uitgebreid ingegaan op het hoe en waarom, want wanneer je weet waarom bepaalde voedingsstoffen goed of slecht voor je zijn en welk effect ze op je lichaam hebben is het gemakkelijker om de juiste keuzes te maken.

 

Recepten e-bookAls ondersteuning ontvang je tevens een receptenboek met daarin 100 verantwoorde recepten. Sandra: “De recepten zijn ontzettend handig, maar ook inspiratievol. Doordat ik nu beter begrijp welke producten een goede werking op mijn lichaam hebben kan ik eenvoudig zelfbedachte recepten samenstellen. Het receptenboek is een goede basis, maar ik wijk er stiekem vrij vaak van af.” Daarnaast wordt er in deze fase aandacht besteed aan beweging. De insteek is om met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat te boeken.

30 dagen challenge programma‘De 30 dagen challenge’ fase:

Dit is de fase waarin je al het geleerde in de praktijk gaat toepassen. Voor een maand leef je volgens de formule van ‘Succesvol afvallen’.
Sandra geeft aan dat de maand ontzettend snel voorbij is gevlogen. “Het is geen streng dieet waarbij je bijvoorbeeld koolhydraten moet mijden of waarbij je tijdens bepaalde maaltijden jezelf moet beperken tot alleen fruit.”
Tijdens deze periode leg je dagelijks je vooruitgang vast in tabellen die je online kunt invullen. Dit heeft Sandra als prettig ervaren: “ik raakte er mega gemotiveerd door, ik zag mezelf vooruitgang boeken.”

‘Dicken’s Pattern’ fase:

Dicken's Pattern De laatste fase van het programma laat je op een leuke en krachtige manier naar de toekomst kijken. Het laat je duidelijk zien wat de consequenties zullen zijn wanneer je bepaalde wijzigingen niet vasthoudt.

Tijdens en na het gehele programma kun je een beroep doen op jouw online coach. Je kunt bij hem terecht voor tips en wanneer je in een lastigere periode zit kan hij je helpen om hier doorheen te komen. Het team coaches bestaat uit voedingsconsulenten en NLP Mastercoaches.

Prijs Succesvol afvallen dieet

‘Succesvol afvallen’ wordt momenteel aangeboden voor 67 euro. Dit vinden wij, bij Fit & Gezond op basis van alle andere diëten die worden aangeboden, een aantrekkelijke prijs. Het programma bevat veel informatie en je wordt gedurende het traject goed begeleidt.

Ook Sandra is van mening dat zij veel waar voor haar geld heeft gekregen. “Doordat het dieet uit diverse fases bestaat, je veel informatie ontvangt en ik te allen tijde beroep kan doen op een coach had ik een hogere prijs verwacht. In het verleden heb ik voor enkel wat dieetboeken een hogere prijs betaald, hierbij moest ik alles zelf uitzoeken, wat voor mij niet werkte.”

Bestel knop

*Niet goed?! Geld terug garantie:  Mocht je niet tevreden zijn, geen gewicht verliezen en/of het dieet niet passend vinden, dan kun jij dit melden door middel van een e-mail. Het geld zal dan zonder ingewikkelde vragen worden teruggestort.

Resultaat van het dieet

5 kilo afgevallenEen maand lang heeft Sandra zich gehouden aan de formule van ‘Succesvol afvallen’ en ik heb haar vooruitgang vanzelfsprekend nauwlettend in de gaten gehouden. De conclusie? Sandra en ik zijn meer dan tevreden; we zijn zelfs enthousiast!

“Ik dacht van te voren een duidelijk beeld te hebben van mijn eetpatroon, maar in de praktijk blijkt dit toch tegen te vallen. Een kwestie van minder eten en meer sporten; dat is wat ik aanvankelijk dacht, maar ik moest niet minder gaan eten, maar juist meer. Met het resultaat ben ik hartstikke tevreden, mijn lichaam ziet er veel beter uit en ik voel mij vooral fitter; ik ben in één maand 5 kilo afgevallen op een lichaamsgewicht van 79 kilo. Ik raad dit dieet aan iedereen aan die op een gezonde wijze wil afvallen. Martel je zelf niet met bijvoorbeeld crash diëten, het kan op een veel eenvoudigere manier!”

Kortom: namens Fit & Gezond raad ik het dieet ‘Succesvol afvallen’ aan. Leer jezelf beter kennen, pas enkele dingen in jouw dagelijkse eet- en bewegingspatroon aan en aanschouw het resultaat. Je zult versteld staan!

Waarom het Succesvol afvallen dieet ?

Bestel knop

Ik wil Sandra Beijaard, namens Fit & Gezond, bedanken voor haar dagelijkse updates en wij wensen haar een gezond en slank leven toe.

Ik hoop jullie hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce en Sandra Beijaard

P.S. Voor meer reviews over diëten en/of sportschema’s verwijzen wij je graag door naar onze vergelijk- of reviewpagina 🙂 !

 

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel