Strakke Buik Bijbel downloaden? Bekijk onze tips en adviezen!

0
2679

Wil jij de Strakke Buik Bijbel downloaden om gezonder te leven en/of af te vallen? Dat is een hartstikke goede keuze! Wij hebben erg goede ervaringen met het boek en zijn zeer te spreken over de auteur, Glenn Goossens. 

In dit artikel geven we een korte samenvatting van ons eerder geschreven review en delen we ervaringen, adviezen en tips over de Strakke Buik Bijbel. Daarnaast leggen wij uit hoe je het boek het beste kunt downloaden. Door de populariteit van het ebook zijn er namelijk veel ‘nep’  websites waar je de Strakke Buik Bijbel kunt downloaden. Deze websites zijn niet altijd betrouwbaar. Middels onze links kom je direct op de juiste pagina terecht om de Strakke Buik Bijbel te downloaden. Lees verder voor meer informatie.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Strakke Buik Bijbel review

Op 10 november 2018 hebben we bij Fit&Gezond een review geschreven over het boek. Wij hebben toentertijd het boek besteld en getest. Op basis van onze ervaring en ervaring van anderen zijn wij erg positief over de kwaliteit van de Strakke Buik Bijbel. Hierbij een korte samenvatting:

 • Glenn Goossens

De auteur van het ebook is Glenn Goossens. Glenn heeft erg veel kennis omtrent gezondheid en afvallen. Naast dat hij uitgever is van verschillende boeken is hij ook personal trainer en voedingsexpert.

Glenn was vroeger niet afgetraind en kwam door zijn omgeving in aanmerking met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Dit wekte zijn interesse en door al de tips en adviezen zelf op te volgen, voelde Glenn zichzelf een stuk beter en fitter.

Door de jaren heen heeft hij meerder mensen geholpen met het gewenste resultaat. Inmiddels heeft hij met de Strakke Buik Bijbel duizenden downloads op zijn naam staan. Een groot succes dus!

Strakke Buik Bijbel downloaden

 • Waarom de Strakke Buik Bijbel?

Om meer structuur, planning en overzicht in je eetpatroon en trainingsschema te krijgen. Glenn legt heel duidelijk uit welke oefeningen jou wel het juiste resultaat bezorgen en welke oefeningen juist niet. Zo zijn er heel veel fabeltjes omtrent buikspieroefeningen die niet kloppen. Daarnaast ontvang je tips over recepten en voedingsschema’s.

 • Inhoud van het boek

Kies jij ervoor om de Strakke Buik Bijbel te downloaden, dan ontvang je het ebook + 2 bonussen.

Het boek bestaat uit 26 goede oefeningen voor de buikspieren, tips over jouw vetverbranding en verschillende recepten. De recepten zijn erg gezond en gemakkelijk klaar te maken.

De bonus bestaat uit video’s van het Ultieme Afslankprogramma. Dit programma is bedoelt om binnen een tijdsbestek van 4 weken een strakke buik te creëren. Daarnaast ontvang je nog een extra ebook met geheime technieken om je buik ook droog te trainen.

 • Strakke Buik Bijbel prijs

De prijs van het e-book is het op dit moment €39,97-. In de voorgaande periode is het boek altijd 110 euro geweest. Je ontvangt op dit moment dus een flinke korting. Daarbij kun je er ook voor kiezen om een fysiek boek te ontvangen. Dan betaal je in totaal 47 euro.

Hoe kun je de Strakke Buik Bijbel downloaden?

Middels deze link. Je maakt vervolgens de keuze welke variant je van de Strakke Buik Bijbel wilt downloaden; Alleen het e-book, of het ebook + het fysieke boek. Daaropvolgend dien je je gegevens in te vullen en ontvang je de ‘bijbel’ direct.

Waarom zou je de Strakke Buik Bijbel downloaden?

Hier zijn tal van redenen voor. Alle plus- en minpunten hebben we voor je opgesomd:

Voordelen (waarom wel?):

 • Het boek is erg uitgebreid. Je ontvangt niet alleen buikspieroefeningen, maar ook tips voor je voeding.
 • Je ontvangt erg veel buikspieroefeningen. Deze oefeningen zijn ook verdeeld over delen van je buik. Zo zijn er oefeningen voor je onderbuik, de zijkanten, het midden en de bovenkant.
 • Je krijgt tips voor een voedingsschema. Wat zijn de beste tijden om te eten? Welke recepten kun je het beste nuttigen en wat is de juiste hoeveelheid?
 • Onze ervaringen zijn erg positief. Overal op internet wordt het boek met een ruim voldoende tot goed beoordeeld.
 • Het boek heeft zichzelf al bewezen. Er zijn genoeg mensen de het juiste resultaat hebben geboekt. Zij hebben daadwerkelijke een plattere, strakkere of drogere buik gekregen middels de Strakke Buik Bijbel.
 • Onze review is niet alleen gebaseerd op onze eigen ervaring. Maar we hebben ook gekeken naar verschillende klantervaringen. Enkele klanten die het boek via Fit-Gezond.com hebben aangeschaft, mochten we hierover benaderen. Zij waren allen positief verrast over het resultaat en de kwaliteit van het e-book.
 • De prijs/kwaliteit verhouding. Op dit moment is het boek 39,97 euro. Dit is ten opzichte van andere receptenboeken en/of trainingsboeken een ‘prikkie’.

Nadelen (waarom niet?):

Goede vraag. Wij zien geen reden om dit boek aan te schaffen. Een algemeen nadeel van afvallen op je buik is wellicht de benodigde discipline. Niets komt vanzelf. Je dient hierdoor dus de nodige motivatie te hebben om daadwerkelijk resultaat te boeken. Je kunt de Strakke Buik Bijbel wel downloaden, maar als je in het vervolg de tips en adviezen niet opvolgt, boek je geen resultaat.

Dit is echter een nadeel dat geldt voor alle afslank methodes. Wat dat betreft heb je met de Strakke Buik Bijbel alle aspecten in huis om op korte- en lange termijn de juiste resultaten te boeken.

Strakke Buik Bijbel downloaden? Klik hier >>>>>

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel