Strakke Buik Bijbel

0
5752

Met de Strakke Buik Bijbel krijg je de buik van jouw dromen! Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar in hoeverre klopt deze stelling?

Vele van ons hebben het als probleemzone, de buik. Houd je van lekker eten, een drankje op zijn tijd en heb je na een lange dag werken niet de puf om jezelf nog naar de sportschool te slepen, dan is de kans groot dat je dit probleem herkent. Al het overtollige vet lijkt voornamelijk op één plek te worden opgeslagen en dat is vaak geen fraai gezicht.Ben je dit zat en besluit je om deze probleemzone aan te pakken dan is dat nog vrij lastig, want plaatselijk vet verbranden is niet mogelijk. Je zult dus in zijn totaliteit aan de bak moeten. Het voedingspatroon dat je jezelf hebt aangemeten zal enigszins aangepast moeten worden en er zal in een bepaald ritme gesport moeten worden.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Word je alleen bij de gedachte hieraan moe of heb je totaal geen zin in ingewikkeld gedoe? Met de Strakke Buik Bijbel is het eenvoudiger dan je denkt! Bekijk hierbij onze ervaringen!

Strakke Buik Bijbel bestellenGlenn Goossens

De auteur van het boek de Strakke Buik Bijbel is voedingsexpert en personal trainer Glenn Goossens. Glenn en zijn vriendin kampte een aantal jaren geleden met hetzelfde probleem als mensen met overgewicht. Ze waren niet tevreden met datgene wat ze in de spiegel zagen en voelden zich hierdoor vaak gefrustreerd.

Toen ze op vakantie gingen, ontmoetten ze een koppel met een baby dat er ontzettend fit en slank uitzag.  Ze raakte hiermee aan de praat en wat bleek? Het koppel gaf aan dat zij er voorheen ook niet zo afgetraind uitzagen, maar dat zij pas sinds een korte tijd bezig waren met het werken aan hun lichaam.

Het stel vertelde dat veel ‘waarheden’ helemaal niet blijken te kloppen; mensen denken gezond te eten of effectief te trainen, terwijl dat helemaal niet zo is. Dit was voor Glenn een eyeopener en hij besloot zich te gaan verdiepen in datgene wat nodig is om een afgeslankt lichaam en een strakke buik te krijgen.

Waar het mis gaat

Veel mensen proberen een platte buik te trainen, maar vaak lukt dit niet. Hoe dat komt? Volgens de auteur van de Strakke Buik Bijbel zijn er drie hoofdredenen:

– Het is moeilijk en niet leuk:

Probeer je via de reguliere weg af te vallen en een platte buik te trainen dan zal je ontzettend veel cardio moeten doen. Wekelijks moet je meerdere keren naar de sportschool  en op de loopband rennen tot je er bijna bij neervalt, om er daarna nog een hele reeks buikspieroefeningen uit te knallen. Ontzettend saai! Hierdoor haken veel mensen na een aantal weken af. De oefeningen die je in de Strakke Buik Bijbel vindt zijn daarentegen leuk, afwisselend en uitdagend waardoor het alles behalve saai is.

– Weinig resultaat:

Het duurt erg lang voordat je resultaat ziet. Je kunt weken achter elkaar in de sportschool doorbrengen zonder dat je enigszins in de buurt komt van het resultaat dat je in jouw hoofd hebt. Met de Strakke Buik Bijbel zie je echter wel snel resultaat, waardoor de motivatie om door te gaan alleen maar groter wordt.

– De twijfel:

Als je al een tijd aan het sporten bent zonder resultaat, dan ga je twijfelen. Daarnaast speelt de voedingsindustrie alsmede de dieetmarkt hier handig op in. Zij geven misleidende, tegenstrijdige en foute informatie waardoor je niet meer weet wat goed of slecht voor je is. Met de Strakke Buik Bijbel leer je wat goed is voor je lichaam en waarom dit zo is. Zodat jij gewapend met kennis zekerder van jezelf wordt.

Strakke Buik Bijbel bestellen

De Strakke Buik Bijbel in het kort

In zijn e-book geeft Glenn aan dat het belangrijk is om meer structuur in je eetpatroon en trainingssessies aan te brengen. Dit klinkt enorm ingewikkeld, maar niets is volgens hem minder waar.

In het boek reikt hij jou oefeningen aan die erg effectief zijn voor het trainen van een platte buik en gaat in op de oefeningen die juist weinig effect hebben, zodat je die uit jouw routine kunt schrappen.

Ook legt hij je bij alles uit waarom je het juist wel of niet moet doen, waardoor je erg bewust met jouw voeding en trainingstijd omgaat. Als je snapt waar je mee bezig bent, wordt alles ineens een stuk eenvoudiger.

De vijf feiten die je moet begrijpen om een strakke buik te krijgen:

  • De normale buikspieroefeningen zoals crunches en sit-ups zijn de minst effectieve oefeningen voor het trainen van jouw buikspieren, verspil je tijd hier dus niet aan!
  • De voedingsindustrie en dieetmarkt spiegelen waarheden voor die niet altijd correct zijn. Staat er ‘light’ of ‘nu met minder vet’ op de verpakking dan zegt dat niets.
  • Verspil je geld niet aan afslankproducten zoals shakes en pillen; dit is een tijdelijke oplossing en heeft in sommige gevallen zelfs geen enkel effect.
  • Cardio is niet de beste en snelste manier om vet te verbranden, er zijn tientallen effectievere manieren om het gewenste resultaat te bereiken.
  • Producten zoals ‘Ab Crunch’ en ‘Sauna Riem’ helpen niet! De modellen die deze producten promoten hebben hun afgetrainde lichaam aan andere methodes te danken.

De inhoud van de Strakke Buik bijbel

Kies jij ervoor om de Strakke Buik Bijbel te kopen, dan ontvang je het e-book in pdf formaat. Deze kun je vervolgens downloaden op de computer, laptop, tablet en/of smartphone. De inhoud is alsvolgt:

Het e-book ‘Strakke Buik Bijbel’

In dit e-book staan o.a. 26 effectieve buikspieroefeningen, het ultieme trainingsprogramma waardoor je binnen vier weken helemaal klaar bent voor het strand, voedingsproducten die jouw vetverbranding stimuleren, een tabel met voedingsproducten die vet verbranden onmogelijk  maken en heerlijke recepten die helpen om die platte buik te bereiken.

Naast het e-book ontvang je op dit moment ook twee bonussen:

Bonus 1 ‘Sensationeel snel maar gezond afvallen’

In dit e-book vertelt Glenn Goossens je een aantal ongebruikelijke technieken waardoor je nog sneller afvalt. Het vet verbrandingsproces wordt met 20% versneld.

Bonus 2 video’s ‘Ultieme Afslank Programma’

Met deze video’s krijg je nog meer tips om gemakkelijker af te vallen. De video’s bevatten gezonde voeding tips en sportoefeningen.

De prijs

De waarde van het Strakke Buik Bijbel pakket is 110 euro. Echter wordt het pakket op dit moment aangeboden voor 39,97 euro. Dit vinden wij bij Fit & Gezond in vergelijking met soortgelijke diëten een redelijke prijs. We zijn van mening dat de Strakke Buik Bijbel dit bedrag waard is, mede door de twee bonussen die je er op dit moment bij ontvangt.

Met dit dieet ontvang je erg veel informatie. Het e-book ziet er bovendien professioneel uit en is voorzien van mooie foto’s die bijvoorbeeld de buikspieroefeningen verduidelijken. Wil je naast het e-book ook graag het fysieke boek van de Strakke Buik Bijbel ontvangen, dan kost het pakket 47 euro.

Niet-goed-geld-terug-garantie: mocht je na een aantal weken geen resultaat zien en dus niet tevreden zijn dan kun je Glenn Goossens een e-mail sturen, waarna jij jouw geld terug ontvangt.

Strakke Buik Bijbel kopen

Onze ervaringen en conclusie

Onze ervaringen met de Strakke Buik Bijbel zijn erg positief. Het boek bevat veel nuttige informatie en maakt korte metten met allerlei onwaarheden op het gebied van afvallen.

Met het boek val  je op een gemakkelijke en efficiënte manier in een korte tijd af, waardoor de motivatie om door te gaan relatief eenvoudig is. Naast dat je gewicht verliest zal je je ook energieker voel en een sterker immuunsysteem krijgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je met de Strakke Buik Bijbel op een gezonde en verantwoorde manier afvalt en blijvend resultaat boekt, mits je je aan de structuur vasthoudt.

Kortom: heb je last van overgewicht en wil je dolgraag een platte buik, zodat je weer lekker in je vel zit, dan is de Strakke Buik Bijbel zeer geschikt!

De Strakke Buik Bijbel kopen ? Klik op de onderstaande button

Strakke Buik Bijbel proberen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel