Strakke Billen Training Dutch Fitness Community

0
2888

Met de Strakke Billen Training van de Dutch Fitness Community is een goed gevormde bilpartij eenvoudig te bereiken. Wil je graag ronde, strakke billen en afgeslankte benen dan kan je dat met de effectieve bilspieroefeningen van DFC binnen een korte periode waarmaken.

Veel vrouwen vinden de billen een belangrijk onderdeel van hun lichaam. Wanneer de billen te dik, te klein, te plat of simpelweg vormeloos zijn, kunnen vrouwen zich hier erg onzeker door voelen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Beginnen met het trainen van de billen is echter best lastig. Zelfs wanneer je besluit om drie keer per week naar de sportschool te gaan en te squaden tot je erbij neervalt, dan nog is het resultaat vaak niet zoals je verwacht. Bij Fit & Gezond zijn we daarom erg nieuwsgierig naar het fitness programma van de Dutch Fitness Community. We hebben het programma getest en beoordeeld. Lees hieronder onze ervaringen en bevindingen.

Strakke Billen Training Fitness Community kopenVoor wie is de Strakke Billen Training bedoelt?

De training is bedoelt voor iedereen die strakkere billen wenst. Het grootste gedeelte van de mensen die deze training volgt is vrouwelijk, maar ook mannen willen liever een gespierde dan een uitgezakte bilpartij. Naast de strakke billen bereik je met de oefeningen ook strakkere benen en krijg je meer energie en kracht.

De vier fases van de Strakke Billen Training

Wanneer je besluit om deel te nemen aan de Strakke Billen Training dien je jezelf wel 100% in te zetten. Een mooie bilpartij vereist natuurlijk de nodige training en discipline en daarvoor doorloop je tijdens het programma vier fases.

Tijdens de eerste fase leer je wat de juiste oefeningen zijn. Ook is het erg belangrijk om de oefeningen correct uit te voeren, hierom wordt er ook aandacht besteed aan de techniek.

In de tweede fase wordt er getraind om de billen strakker te krijgen.

In de derde fase wordt er ingezoomd op het vormen van de billen en in de laatste fase is het eindresultaat zichtbaar.

De do’s en don’ts

Bij het trainen van de billen worden er veel foute keuzes gemaakt. Hierom de Do’s en Don’ts op een rijtje:

De dingen die je niet moet doen!

Cardio: Wil je mooie ronde billen dan kun je dit niet bereiken doormiddel van Cardio. Cardio is goed wanneer je meer energie en uithoudingsvermogen wilt, maar het zorgt niet voor grotere bilspieren.
Snel gewicht verliezen: ronde billen bestaan uit vet en spieren. Val je in een korte periode veel af, dan verlies je ook veel spieren. Jezelf uithongeren heeft dus geen zin als je die billen wilt liften.
Trainen als een kip zonder kop: je kunt ontzettend veel trainen zonder veel resultaat te boeken. Het is belangrijk om de juiste oefeningen te doen. Met de Strakke Billen Training heb je de juiste oefeningen voor handen, waarmee je op een efficiënte manier jouw billen traint.

De dingen die je wel moet doen

Krachttraining: strakke billen zijn gespierde billen! En gespierde billen bereik je doormiddel van krachttraining. Sommige vrouwen associëren krachttraining met mannelijkheid en breed worden, laat die gedachte los.
Eet bewust: naast efficiënte oefeningen heb je ook de juiste voeding nodig. Jouw lichaam heeft de juiste bouwstoffen nodig om die bilpartij die je graag wilt te kunnen verwezenlijken.
De juiste oefeningen: train je jouw bilspieren op de juiste manier, dan zal je binnen twaalf weken het resultaat hebben dat jij zo graag wilt bereiken. Met de oefeningen van de Dutch Fitness Community is die perfecte bilpartij dichterbij dan je denkt!

Strakke Billen Training Fitness Community kopen

De Dutch Fitness Community

De Dutch Fitness Community is een online fitness-portaal, waar je ontzettend veel informatie vindt op het gebied van fitness. Dat een afgeslankt lichaam niet alleen bereikt kan worden door te fitnessen is welbekend, en daarom vind je op dit platform ook advies op het gebied van voeding en professionele voedingsschema’s.

Persoonlijk vinden wij het Youtube kanaal ook een goede toevoeging. De filmpjes die hierop worden geplaatst door de Dutch Fitness Community bevatten fitness tips en oefeningen voor het gehele lichaam. Voor de meeste oefeningen heb je bovendien geen speciale fitness tools nodig, dus ze zijn eenvoudig thuis uit te voeren.

De inhoud van de Strakke Billen Training

– Trainingsschema’s fase 1: werken aan de juiste oefeningen en techniek.
– Trainingsschema’s fase 2: de billen worden voelbaar strakker.
– Trainingsschema’s fase 3: de billen worden zichtbaar ronder.
– Trainingsschema’s fase 4: de billen zijn strakker en ronder.
– Oefeningen en de daarbij behorende uitleg om die goed gevormde billen te bereiken.

Naast dit standaard pakket ontvang je op het moment ook vier bonussen:

– Voedingsschema: naast de oefeningen is het ook belangrijk om je voeding enigszins aan te passen. Hierdoor zal je nog sneller resultaat boeken.
– Boodschappenlijst.
– Supplementen Gids: verspil met deze gids geen geld meer aan nutteloze voedingssupplementen!
– Zes extra Trainingsschema’s: de Strakke Billen Training bevat oefeningen voor zes weken. Wil je na deze zes weken nog verder trainen dan kun je aan de slag met de zes extra Trainingsschema’s.

Strakke Billen Training Dutch Fitness Community in het kort

Met de Strakke Billen Training Dutch Fitness Community dien je drie keer per week te trainen. Een training duurt circa één uur, maar vliegt door de uitdagende oefeningen snel voorbij.

De oefeningen zijn zeer divers, waardoor het erg afwisselend en niet saai te noemen is. De Strakke Billen Training Dutch Fitness Community geeft aan dat je binnen 2 a 4 weken resultaat ziet en dat kunnen we bij Fit & Gezond beamen! Na drie weken trainen was in de spiegel duidelijk zichtbaar dat de billen meer vorm kregen.

Je ontvangt een trainingsschema voor zes weken, waarna je in principe al strakkere en rondere billen hebt. Wil je nog wat langer doortrainen dan kun je aan de slag met de zes extra Trainingsschema’s. Zie je in het schema oefeningen staan die je niet kent, dan kun je op de oefeningen klikken waarna er meer informatie verschijnt. Mochten er dan nog steeds onduidelijkheden zijn, schroom dan niet om een berichtje te sturen via de Facebook-pagina van de Strakke Billen Training Dutch Fitness Community. Zij staan je graag te woord.

De prijs

De Strakke Billen Training kun je kopen voor 37 euro. Dit vinden we bij Fit & Gezond, gezien de uitgebreide inhoud van het pakket een goede prijs.

Niet tevreden = geld terug: de ontwikkelaars van het programma zijn overtuigd van de door hun ontwikkelde methode en hierom mag je het programma twee weken uitproberen. Ben je niet tevreden dan stuur je een e-mail waarna je jouw geld terug ontvangt.

Strakke Billen Training bestellen

Conclusie

Bij Fit & Gezond zijn we enthousiast over de Strakke Billen Training van DFC. Uit ervaring weten we dat het lastig is om de billen strakker en ronder te krijgen en om het behaalde resultaat vast te houden. Dit komt doordat er in de sportschool, ook tijdens de lessen die er worden gegeven, veel oefeningen worden gedaan die niet effectief zijn.

Met de Strakke Billen Training van Dutch Fitness Community train je met de juiste oefeningen in een korte tijd een goed gevormde bilpartij. Doordat er na circa drie weken al duidelijk resultaat is, wordt de motivatie om door te gaan groter.
Het enige nadeel van het programma is dat je een abonnement  moet afsluiten bij de sportschool. Zonder een sportschool kan je namelijk niet alle oefeningen correct uitvoeren.

Kortom: wil jij graag strakkere billen, dan bereik je dat met de nodige inspanning en de juiste oefeningen van de Strakke Billen Training van de Dutch Fitness Community.

Strakke Billen Training kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel