Slimplus afslankkuur

0
2768

Slimplus is een effectieve afslankkuur waarmee je in vijfentwintig dagen veel gewicht verliest. Jouw eetpatroon of levensstijl drastisch aanpassen is niet nodig, want de voedingssupplementen zorgen voor het meeste werk. Klinkt goed, maar misschien te goed om waar te zijn?

Naast de voedingssupplementen ontvang je de toegang tot een wereld van recepten en je wordt begeleid door een online coach. Bij Fit & Gezond testen we over het algemeen diëten welke gebaseerd zijn op het omgooien van eetgewoontes, hierom waren we na het lezen van diverse artikelen en ervaringen over Slimplus nieuwsgierig of het mogelijk is om via de eenvoudige weg afscheid te nemen van overtollige kilo’s.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

We bestelden het Slimplus+ pakket en lieten twee personen uit onze omgeving die kampen met overgewicht het vijfentwintig dagen uitproberen. Bekijk hier de ervaringen.

Voor wie is Slimplus bestemd?

De Slimplus afslankkuur is bestemd voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van overgewicht. Vind je het lastig om de reguliere diëten vol te houden en heb je geen zin en/of tijd om je continue bezig te houden met wat je eet? Dan is het innemen van de SlimPlus+ voedingssupplementen een goed alternatief.

Slimplus afslankkuur bestellenSlim Plus in het kort

Het SlimPlus dieet bestaat uit uitgebalanceerde supplementen die bestaan uit aminozuren en vitamines. Deze stoffen zorgen ervoor dat jouw lichaam wordt ondersteund en dat er een efficiëntere vetstofwisseling op gang komt.

Detox

Wanneer je begint met afvallen zal jouw lichaam harder moeten werken. Allerlei afvalstoffen moeten tenslotte worden afgevoerd. Met de SlimPlus afslankkuur ondersteun je jouw lichaam op een natuurlijke wijze bij het ontgiften en reinigen.

Aminozuren

Aminozuren zijn ontzettend belangrijk voor jouw spieropbouw, spieronderhoud en de vetverbranding.

Vitaminen

Doordat jouw lichaam druk aan het werk is tijdens het afvallen, kun je snel vermoeid raken. Ook, omdat we allemaal over het algemeen al te weinig vitaminen en mineralen innemen. Met de SlimVital Body capsules krijg je gegarandeerd genoeg vitaminen en mineralen binnen waardoor vermoeidheid niet om de hoek komt kijken.

De inhoud van SlimPlus +

Wanneer je besluit om SlimPlus+ aan te schaffen krijg je toegang tot het volledige SlimPlus dieet dat bestaat uit:

Slim Lean Body

De SlimLean Body fase is de zogenoemde aanvullingsfase. Met diverse supplementen welke bestaan uit vitaminen en mineralen houd je jouw waardes op peil. Deze voedingsstoffen zorgen er bovendien voor dat het hongergevoel verdwijnt, waardoor snackmomenten snel tot het verleden zullen behoren. Gebruik: vijfentwintig dagen, tweemaal daags twee tabletten.

Slim Vital Body

Wanneer je gaat afvallen komen er veel afvalstoffen vrij en die moeten worden afgevoerd. Met de capsules en druppels die in de SlimVital Body fase moeten worden ingenomen wordt jouw lichaam grondig gereinigd en het afweersysteem krijgt een enorme energiestoot. Gebruik: vijfentwintig dagen, één maal daags twee tabletten.

Slim Clean Body

De SlimClean Body fase is cruciaal! Het zorgt ervoor dat jouw stofwisseling op gang blijft en dat de vetverbranding wordt gestimuleerd. Het resultaat is een slanker en ‘droger’ lichaam. Gebruik: de eerste acht dagen, tweemaal daags 15ml.

Alle voedingssupplementen zijn 100% natuurlijk en zijn speciaal voor SlimPlus ontwikkeld. De supplementen voldoen bovendien aan de HACCP norm en worden in Nederland geproduceerd.

Een handleiding met dieetrichtlijnen en recepten

Jouw eetpatroon drastisch omgooien is met het SlimPlus dieet niet noodzakelijk. Wat wel noodzakelijk is, is het maken van verantwoorde keuzes. De handleiding laat je zien dat het niet moeilijk is en dat je nog steeds lekker kunt blijven eten terwijl je gewicht verliest.

Een online coach

Dit vinden we bij Fit & Gezond een enorme toevoeging. Bij een online coach kun je terecht met vragen en voor advies. Loop je ergens tegenaan of is iets niet duidelijk? Stuur hem een mailtje en je ontvangt op korte termijn antwoord.

Naast de bovengenoemde onderdelen ontvang je ook nog een meetlint, een BMI meter en een capsuledoosje voor onderweg.

Prijs van de afslankkuur

Het SlimPlus pakket heeft een waarde van 159 euro. Dit is een aanzienlijk bedrag, daarentegen ontvang je wel veel voedingssupplementen, recepten, tips en de toegang tot een online coach.

Op het moment is er een aanbieding waardoor je het pakket kunt bemachtigen voor 89 euro. Dit bedrag vinden we bij Fit & Gezond gezien de inhoud prima.

Slimplus afslankkuur bestellen

Voordelen

  • Ideaal voor mensen die moeite hebben om zich aan streng dieet te houden.
  • Je krijgt alle essentiële voedingsstoffen binnen.
  • Geen sprake van uithongering.

Nadelen

  • De supplementen moeten op vaste tijdstippen worden ingenomen.
  • De kuur is voor vijfentwintig dagen, hierna zal je het zelf moeten doen. Er is na deze periode geen sprake meer van begeleiding en ook neem je daarna geen voedingssupplementen meer in. Jouw gewicht vasthouden doe je door gezonde keuzes te maken en verantwoord met voeding om te gaan.

Onze ervaringen; Conclusie

Bij Fit & Gezond zijn we positief verrast door het effect dat het SlimPlus dieet op onze ‘proefpersonen’ had. Beide vielen zij in vijfentwintig dagen aanzienlijk af.

Angela is een jonge vrouw van vierentwintig jaar oud en zij verloor 4,6 kilo. Ze is tevreden met het behaalde resultaat: ‘Als je bedenkt wat ik ervoor heb moeten laten, dat is vrijwel niets, is het fascinerend dat ik toch zoveel centimeters in mijn taille en op mijn bovenbenen kwijt ben.’

Egbert is een volwassen man van 52 jaar met een drukke baan op kantoor, hij is na de SlimPlus afslankkuur 6,5 kilo verloren. Ook hij is meer dan tevreden: ‘Doordat ik weinig beweeg en een voorliefde heb voor speciale biertjes zijn de kilo’s er in de loop der jaren mondjesmaat bijgekomen. Ik ben positief verrast welk resultaat ik in slechts één maand tijd heb behaald. Wel vraag ik me af of ik het resultaat weet vast te houden. Ik heb nu eenmaal slechte gewoontes.’

Bij Fit & Gezond zijn we van mening dat het SlimPlus dieet op de korte termijn zeker resultaat geeft, wel denken we dat de kans op het jojo-effect aanwezig is doordat er geen enkele begeleiding is wat betreft het definitief veranderen van jouw eetpatroon.

Uiteindelijk gaat ieder pondje door het mondje en daarom zijn we van mening dat het SlimPlus+ dieet een goede start is voor iedereen die wil beginnen met afvallen, daarna begint het echte werk. Terugkeren naar je oude eetpatroon wat ervoor zorgde dat je aankwam is geen optie wanneer je het behaalde resultaat wilt vasthouden.

Slimplus afslankkuur bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel