Slank door de overgang

2
2906

Slank door de overgang is hét perfecte plan voor jouw overgangsverschijnselen. Zitten je kleren niet meer lekker en voel jij je ontevreden wanneer je in de spiegel kijkt?
Ben je het zat om urenlang te sporten zonder dat het enig resultaat oplevert en ben je klaar met alle diëten die je tot op heden hebt gevolgd?

Heb jij op de voorgaande vragen ‘Ja’ geantwoord en zit je op dit moment midden in de overgang, dan is het dieet Slank door de Overgang wellicht datgene wat jou kan helpen!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Overwin je Overgang

Ria Kamelle is de auteur van het succesvolle boek ‘Overwin je Overgang’. Zij is werkzaam als overgangsconsulente, waarbij ze dagelijks honderden vrouwen helpt die kampen met klachten als gevolg van de overgang.

Eén van de meest voorkomende klachten is overgewicht, en dan met name rondom de buik. Zelf kampte zij ook jaren met overgewicht, waardoor zij zichzelf minder happy voelde en minder presteerde op haar werk. Zelfs haar relatie kwam door haar ontevredenheid met zichzelf onder druk te staan.

Toen ze in een korte periode maar liefst zeven kilo aankwam besloot ze dat de maat vol was. Ze probeerde van alles om het overtollige (buik)vet te lozen: ze volgde diverse diëten, ging intensiever sporten, deed buikspieroefeningen tot ze erbij neerviel, telde calorieën, kocht dure voedingssupplementen en bezocht gespecialiseerde voedingsconsulenten.

Niets bleek te  helpen. Toen ze na een lange zoektocht uiteindelijk de sleutel tot succes ontdekte, besloot ze dat ze dit ‘geheim’ niet voor zich wilde houden. Ze schreef daarom het boek ‘Slank door de Overgang’, waarover tienduizenden vrouwen razend enthousiast zijn en hun succesverhalen online delen.

Slank door de Overgang kopenDe boosdoener: overgangsgenen

Helaas hebben alle vrouwen overgangsgenen in hun lichaam zitten. Deze genen houden zich heel je leven schuil in de vetcellen van je buik. Ze zijn in slaapstand totdat je ongeveer 35 jaar oud bent. Tot deze leeftijd hebben ze dus geen enkel effect.

Maar dan, als je ongeveer veertig jaar bent worden ze wakker en zetten een zogenaamde schakelaar in jouw lichaam om. Je buik wordt overspoeld met overgangshormonen die ervoor zorgen dat jouw stofwisseling verandert. Het resultaat? Het ‘overgangsbuikje’.

Om dit onaantrekkelijke, nieuwe lichaamsdeel zo snel mogelijk te willen lozen besluiten veel vrouwen fanatiek te gaan fitnessen en buikspieroefeningen te doen. Wist je dat dit voor vrouwen rond de veertig die zich  in de overgang bevinden ontzettend verkeerd kan zijn?

De dingen die je als vrouw in de overgang niet hoeft te doen om af te vallen:

 • Fanatiek sporten
 • Streng diëten
 • Naar een voedingscoach c.q. consulente gaan
 • Voedingssupplementen aanschaffen

Met het boek ‘Slank door de Overgang’ ontdek je een nieuwe methode die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Het boek is ten slotte geschreven door een vrouw die in de overgang zat, dus wie kan jouw situatie beter begrijpen?

Met de recepten die in het boek staan bereik je op een eenvoudige manier, in slechts zeven weken tijd, ontzettend veel resultaat. Ben jij klaar om afscheid te nemen van jouw overgewicht? Zet dan met de recepten die in het Slank door de Overgang boek staan jouw ‘overgangshormonen’ uit en krijg die platte buik!

De ‘Slank door de Overgang’ methode

In het boek vind je recepten die speciaal zijn ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van overgangsklachten. Voorbeelden van recepten zijn:

 • Gezonde tussendoortjes recepten. Gezonde tussendoortjes die makkelijk te bereiden zijn en die helpen bij het in toom houden van de overgangsklachten.
 • Diner recepten: smaakvolle gerechten waarvoor je geen uren in de keuken hoeft door te brengen.
 • Maaltijden die voor alle leden in het gezin aantrekkelijk zijn. Twee keer koken is ten slotte zonde van jouw tijd.

Met het ‘Slank door de Overgang’ dieet neem je afscheid van het overtollig vet, maar het brengt ook andere voordelen met zich mee. Je zult minder last hebben van opvliegers, concentratieproblemen, stemmingswisselingen en vermoeidheidsklachten.

De inhoud van ‘Slank door de Overgang’

Het boek ‘Slank door de Overgang’. Dit boek bevat meer dan vijftig vet verbrandende recepten die jou helpen bij jouw strijd tegen overgewicht.

Op dit moment is er een actie waardoor je naast het waardevolle dieetboek ook vier bonussen ontvangt:

Het e-book: 40 vet verbrandende groene smoothies en juices.
De video: kledingadvies voor vrouwen in de overgang.
Een handige maaltijdplanner en boodschappenlijstjes.
Updates: ontvang via de e-mail nieuwe recepten en de laatste nieuwtjes en tips.

De prijs van het ‘Slank door de Overgang’ pakket

Het boek inclusief de bonussen heeft een waarde van 197 euro. Echter vindt de auteur van het boek het erg belangrijk dat dit pakket voor iedereen toegankelijk is.
Hierom biedt zij het pakket normaal gesproken aan voor 49 euro. Op het moment is er een aanbieding gaande waardoor je het pakket kunt bemachtigen voor 37 euro.

Niet goed = geld terug! Ben je niet tevreden over het dieet, dan mag je binnen dertig dagen een beroep doen op de ‘niet goed = geld terug’ garantie.

Slank door de Overgang kopen

Slank door de overgang ervaringen

Bij Fit & Gezond zijn wij erg te spreken over het boek ‘Slank door de Overgang’.  Er zijn ontzettend veel diëten op de markt beschikbaar, maar er zijn er maar weinig die zich zo specifiek op één doelgroep richten.

Vrouwen in de overgang hebben het al zwaar genoeg, hierom is het in onze ogen prachtig dat er met een dieet een hoop van deze ongemakken weggenomen kan worden.

Zit je in de overgang en heb je weinig energie en heb je last van overgewicht, dan is het ‘Slank door de Overgang’ dieet zeker een aanrader.

Doordat je met de smaakvolle gerechten absoluut niet het gevoel hebt op een dieet te zitten is het eenvoudig vol te houden en mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je binnen een termijn van dertig dagen jouw geld terugvragen. Wat houd je nog tegen?

Slank door de Overgang kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

2 REACTIES

  • Hoi Nelly,

   Wat bedoel je precies?
   Alleen het boek exclusief de bonussen ?
   Of wil je een fysiek boek ontvangen ?
   Het betreft namelijk een e-book en alles is digitaal. De bonussen krijg je er kosteloos bij:-)!

   Gezonde groeten,
   Fit-Gezond

Comments are closed.