Simpel Slank boek review: Tips, tops, adviezen en onze persoonlijke ervaring!

0
4198

Het Simpel Slank boek is het dieet dat helpt om op een eenvoudige manier af te slanken. Het motto luidt: afvallen was nog nooit zo gemakkelijk! Daar wilden wij bij Fit & Gezond uiteraard meer van weten, want in de praktijk blijkt afvallen alles behalve simpel.

De ontwikkelaar van het Simpel Slank ebook, Bernard Favier, geeft aan dat het niet nodig is om jezelf uit te hongeren. Het activeren van de zogenaamde afslankhormonen zou het geheim zijn van het door hem ontwikkelde dieet. Daarnaast moet ook het hongerhormoon worden gereset. Bereik je uiteindelijk het door jou gewenste gewicht, dan is het verschrikkelijk wanneer het jojo-effect weer opduikt, maar ook hiervan zal volgens hem bij zijn ebook geen sprake zijn. Met het uitgebreide e-boek en de online afslankhulp ben je verzekerd van succes.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Bij Fit & Gezond zijn we dol op succes, dus wij doken in de materie en vatten onze ervaringen voor jou samen.

Wat bespreken we in onze review ?

Bernard Favier – ontwikkelaar van Simpel Slank
Puur figuur
Voor wie is het Simpel Slank Programma bestemd?
De inhoud van het Simpel Slank Programma
De prijs van het Simpel Slank Programma
Simpel Slank ervaringen
Onze ervaring en het eventuele resultaat
Waarom Simpel Slank

Bernard Favier – ontwikkelaar van het Simpel Slank boek

Bernard Favier gaf als fitnesstrainer intensieve kracht- en circuittrainingen waarmee hij zijn klanten hielp gewicht te verliezen. De eerste maanden waren de mensen die hij coachte altijd bloed fanatiek, maar na een tijdje kwamen ze vaak niet meer opdagen, omdat het gewenste resultaat niet bereikbaar leek. Hij vond het vervelend dat het hem als gekwalificeerd persoon niet lukte om deze mensen te helpen met afvallen en dus besloot hij op zoek te gaan naar antwoorden.

Hij stelde een voedingsplan op om de hormonen weer in balans te krijgen en begon dit te verspreiden onder mensen die graag wilde afvallen, maar die het vertrouwen hierin waren verloren. Hij scherpte de methode aan, totdat dit het juiste effect bleek te hebben en steeds meer mensen bij hem kwamen voor advies. Het gevolg? Hij richtte een website ‘Puur Figuur’ op waarop hij de door hem ontwikkelde methode, het Simpel Slank Plan, aanbood.

Simpel slank website

Puur figuur

Bernard Favier biedt zijn product Simpel Slank aan op zijn website Puurfiguur.nl. Deze website gebruikt hij echter niet alleen als platform om zijn e-book op aan te bieden, ook verstrekt hij hierop veel informatie omtrent diëten en een gezonde levensstijl. Hij bespreekt fabeltjes, vertelt over de nieuwste ontwikkelingen en gaat in op de verschillende soorten diëten.

Naast de informatieve blogartikelen plaatst hij ook succesverhalen van anderen en koolhydraatarme recepten. Daarbij biedt hij naast het populaire Simpel Slank Plan ook zijn andere dieten aan; Het Smoothieplan. Twijfel je om het Simpel Slank Plan te bestellen of heb je het reeds besteld en volg je dit dieet, dan is het leuk om de website Puur Figuur in de gaten te houden. Het stimuleert om door te zetten!

Voor wie is het Simpel Slank ebook bestemd?

Het Super Simpel Slank boek is bestemd voor iedereen die wil afvallen. Wil je vijf, tien of vijftien kilo kwijt? Met dit dieet zou dat binnen no time gepiept zijn. Sporten is gedurende het dieet niet noodzakelijk.

Echter raadt Bernard Favier het iedereen aan om wel te sporten, omdat je er energieker van wordt en het helpt bij het kweken van spieren. Spieren zorgen voor een mooier gevormd lichaam en helpen bij het verbranden van extra vet. Bovendien maakt iedereen tijdens het sporten een stofje in de hersens aan dat een gelukzalig gevoel veroorzaakt, dus beweeg! Daarnaast zorgt dit ebook voor een beter werkende spijsvertering, een  goede nachtrust en het verlaagd de kans op diabetes en hart- en vaatziekten.

De inhoud van het Simpel Slank ebook:

Het Simpel Slank e-boek

In dit uitgebreide boek worden jouw hormonen in vijf simpele stappen uitgebalanceerd. Hierdoor val je ongeveer twee kilo per week af, in de eerste week is het zelfs mogelijk om vier kilo te verliezen. Het boek is te verkrijgen in pdf formaat.

De vijf stappen in het kort:

 • Stap 1: Begin met het verbranden van vet
 • Stap 2: Jouw hongerhormonen worden gereset
 • Stap 3: Vet verbranden op de lastige plaatsen
 • Stap 4: De fase waarin de focus ligt op het verbranden van buikvet
 • Stap 5: Roep de vreetbuien en het emotie-eten een halt toe

Het Simpel Slank kookboek

Het receptenboek van de Simpel Slank formule bestaat uit meer dan zeventig recepten. Naast de recepten voor ieder moment van de dag bevat het kookboek ook drie uitgebreide weekmenu’s. Eet drie dagen de recepten uit dit gevarieerde kookboek en jouw vreetbuien behoren definitief tot de verleden tijd.

De online afslankhulp

Tijdens een dieet kunnen er allerlei vragen in jouw hoofd opkomen. Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze direct online aan de afslankhulp. Deze hulp zorgt ervoor dat je het Simpel Slank Programma foutloos kunt volgen, waardoor jij gegarandeerd resultaat zult boeken.

Naast het basispakket ontvang je op dit moment twee bonussen:

Bonus 1: Voorkom stagnatie

Wanneer je begint met het Super Simpel boek zullen gedurende de eerste weken de kilo’s ervan af vliegen. Op een gegeven moment stagneert het proces doordat een bepaald hormoon in het lichaam denkt dat je aan het verhongeren bent. Met het speciale dagschema (te downloaden in pdf) wordt de balans van dit hormoon herstelt waarna het lichaam weer verder zal gaan met het verbranden van vet.

Bonus 2: Hulp en ondersteuning

Heb je adviezen nodig van professionele voedingsdeskundigen dan is deze gratis bonus een waardevolle aanvulling op het basispakket. Let op: dit onderdeel van het ebook zit bijna vol, doordat de voedingsdeskundigen voldoende tijd nodig hebben voor het adviseren van alle leden, nemen zij een maximaal aantal personen aan. Zorg dat je dus niet te lang wacht met het aanschaffen van het boek.

De prijs van het Simpel Slank boek

Het ebook kost normaal gesproken 89 euro. Echter is er deze maand een actie, waardoor jij jezelf de toegang tot het Simpel Slank Programma kunt verschaffen voor slechts 37 euro. Dit bedrag vinden we bij Fit & Gezond meer dan aantrekkelijk! Het is een goede investering en zoals de ontwikkelaar zelf aangeeft: het kost minder dan een intakegesprek bij de gemiddelde diëtiste.

Geld terug garantie

Bereik jij jouw streefgewicht niet en ben je niet tevreden? Laat dit dan binnen twee maanden weten en je ontvangt jouw geld terug.

Simpel slank website

Simpel Slank ervaringen

 • Ervaringen van Esther van Laarhoven (41 jaar – Nijmegen):

‘Als moeder van twee opgroeiende kinderen en een fulltime baan leid ik een druk leven. Sporten en gezond eten vond ik vroeger erg belangrijk, maar de laatste jaren kwam ik daar steeds minder aan toe. Het resultaat? Bijna tien kilo aan overgewicht. Ik ging op zoek naar een dieet dat zou passen binnen mijn ietwat chaotische levensstijl en stuitte op het Simpel Slank Plan. Na een periode van drie maanden had ik mijn streefgewicht behaald en nu ben ik inmiddels ruim een jaar verder en ik ben sindsdien niets meer aangekomen. Het Simpel Slank Plan werkt!’

 • Ervaringen van Eduard Bijaard (56 jaar – Helvoirt)

‘Zoveel mannen van mijn leeftijd hebben een bierbuik, dus in het begin kon ik mij er niet druk om maken. Totdat ik mezelf niet lekker voelde en bloed liet prikken. Een te hoog cholesterol? Ik besloot dat mijn lichaam mij lief is en dat ik het met meer respect zou gaan behandelen. Ik startte op advies van een goede vriendin,  een beetje sceptisch, met het Simpel Slank Plan en ik moet zeggen dat ik het door snelle resultaat gemotiveerd raakte om door te zetten. Nu heb ik een gezond eetpatroon ontwikkeld, waardoor ik circa 13 kilo ben afgevallen en ik zit beter in mijn vel dan ooit te voren!’

Onze ervaring en het eventuele resultaat

Bij Fit & Gezond zijn we erg te spreken over het Simpel Slank ebook. Het geeft je ontzettend veel inzichten; zo leer je o.a. hoe jouw lichaam meer vet rondom de buikstreek zal verbranden, welke vitamines je slank en gelukkig maken, hoe je het jojo-effect voorkomt en welke voedingsstoffen je nodig hebt om vreetbuien te voorkomen.

Simpele weetjes zoals de hoeveelheid water die je op een dag moet drinken en wat je moet doen om jouw stofwisseling te verhogen worden ook behandeld en dit zijn slechts  enkele voorbeelden van alle nuttige onderwerpen die in de boeken worden besproken.

De recepten zijn allemaal zeer smaakvol en eenvoudig te bereiden, dus het maakt niet  uit als je geen keukenprins(es) bent. We zijn er van overtuigd dat je bij dit dieet snel resultaat zult boeken en dat het je zal helpen om jouw streefgewicht te bereiken en vast te houden. Wil jij op een simpele en doeltreffende manier afvallen dan raden wij het Simpel Slank boek aan!

Waarom Simpel Slank

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Erg veel extra informatie.
 • Gevarieerde recepten.
 • Online hulp van Bernard Favier.
 • Met de juiste discipline val je gegarandeerd af.
 • Eenvoudige recepten.

Simpel slank website

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel