Richard Ridder

0
2072

Richard Ridder is de schrijver en ontwikkelaar van de populaire afslankboeken ‘ De Afslank Receptenbijbel ’ en ‘ Vet Verbrand Geheimen ’. Beide boeken zijn ontzettend goed verkocht en worden tot op de dag van vandaag nog steeds door veel mensen aangeschaft.

Met beide boeken heb je een succesformule in handen, want volgens Richard is afvallen en het bereikte gewicht vasthouden helemaal niet moeilijk. Je moet alleen de kennis in huis hebben, zodat je precies weet waar je mee bezig bent en de juiste keuzes kunt maken.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Met Vet Verbrand Geheimen en De Afslank Receptenbijbel val je binnen een korte periode af, waardoor je snel resultaat ziet en gemotiveerd blijft om door te zetten. Ook voelen beide diëten niet aan als een streng dieet, waardoor je niet met een hongerig gevoel hoeft rond te lopen en geen last krijgt van stemmingswisselingen. Al deze beloftes zijn natuurlijk fantastisch, maar het is altijd fijn om te weten wie nu precies de persoon is achter een succes formule. Dus wie is Richard Ridder eigenlijk en wat weten we over hem?

Bij Fit en Gezond hebben we alle informatie omtrent Richard Ridder voor je samengevat in dit artikel.

Richard Ridder boeken

Richard Ridder is bekend van zijn twee afslankboeken; De Afslank Receptenbijbel en Vet Verbrand Geheimen. Over beide boeken is op internet veel te vinden, want er zijn veel mensen die deze boeken hebben aangeschaft, waarna zij na het volgen van één van de diëten veel gewicht hebben verloren.

Vet Verbrand Geheimen

Vet Verbrand GeheimenIn zijn boek Vet Verbrand Geheimen legt Richard Ridder stap voor stap uit hoe jij jouw ideale gewicht kunt bereiken én dat zonder jezelf uit te hongeren en/of calorieën te tellen. Ook vertelt hij waarom het veel mensen niet lukt om permanent af te vallen en wat de valkuilen zijn waar vrijwel iedereen intrapt. Er zijn twee hoofdredenen waarom het mensen niet lukt.

De eerste reden is dat we voor de gek worden gehouden door de producenten in de voedingsindustrie. Zij verkopen producten met daarop de tekst ‘light’ of ‘minder vet’, terwijl dit misleidende informatie is. Je denkt bewust bezig te zijn, maar ondertussen krijg je ontzettend veel slechte voedingsstoffen binnen.

De tweede reden is, dat we vaak verkeerd geïnformeerd worden. Er zijn veel achterhaalde diëten, die op de lange termijn juist averechts werken. Je hongert jezelf uit, valt in een korte tijd teveel af, waarna het er even hard weer terug aankomt, je moedeloos raakt en denkt dat afvallen een onmogelijk optie is. Met Vet Verbrand Geheimen ontleed je alle feiten en geheimen op het gebied van afvallen, zodat je alle kennis in huis hebt om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan én te winnen!

De Afslank Receptenbijbel

Afslank ReceptenbijbelHet is dé handleiding voor een gezonder en strakker lichaam; de Afslank Receptenbijbel. Volg je de instructies uit deze bijbel op, dan zal een strakke en platte buik, een stralende huid en een energieke uitstraling het resultaat zijn. Het succes van de Receptenbijbel zit hem in de eenvoud en het feit dat alle recepten eenvoudig en snel te bereiden zijn en ontzettend lekker smaken. Het apart koken voor de partner en de kinderen is dus niet nodig; alle familieleden zullen de gerechten enthousiast ontvangen. Bovendien hoeven er geen calorieën te worden geteld en koolhydraten hoeven niet uit het voedingspatroon te worden geschrapt, zodat je niet het gevoel hebt continue te moeten letten op wat je eet.

Wil jij graag afrekenen met jouw overgewicht en wil je dit doen door middel van een dieet waarbij je niet het gevoel hebt op dieet te zijn? Dan zijn de boeken van Richard Ridder een aanrader.

Richard Ridder ervaringen

Op het internet kan je veel verschillende reviews vinden over de producten van Richard Ridder. De ervaringen die mensen hebben zijn over het algemeen goed. Mensen geven aan dat zij met Vet Verbrand Geheimen of de Afslank Receptenbijbel veel gewicht zijn verloren, zonder hiervoor zichzelf te hebben uitgehongerd. Daarnaast voelen zij zich energieker, hebben een beter concentratievermogen en een beter immuunsysteem waardoor ze minder vaak ziek zijn. Ook geven mensen aan dat zij sinds dat zij zijn afgevallen en gezonder eten ook een betere nachtrust hebben, waardoor ze in de ochtend minder moeite hebben om op te staan.

Actief sporten is niet nodig; hetzelfde geldt voor uitgebreid en lang koken, waardoor beide diëten niet veel tijd in beslag nemen. De Richard Ridder ervaringen zijn ook goed, mensen geven aan dat hij duidelijk communiceert wanneer zij een vraag hebben en dat hij betrouwbaar en oprecht overkomt.

Kortom: wil jij lekkerder in je vel zitten, jezelf energieker voelen en definitief afscheid nemen van de overtollige kilo’s? Dan is aan de slag gaan met één van de afslankboeken van Richard Ridder een goed idee.

Afslank Receptenbijbel kopen

Vet Verbrand Geheimen kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel