Ria Kamelle review: Onze ervaringen met haar boeken.

0
2694

Ria Kamelle is de schrijfster van de populaire boeken Slank door de Overgang en 20 Dagen Suikervrij. Ria is een vrouw van bijna vijftig, welke zich middenin de overgang bevindt. Hierdoor weet zij als geen ander hoe is het om te kampen met allerlei kwaaltjes die bij de overgang komen kijken.

Echter heeft Ria na een periode van onderzoek een methode gevonden die helpt bij het bestrijden van de ongemakken die bij de overgang kunnen horen. Ze voelde zich dankzij de door haar ontwikkelde methode zoveel energieker en krachtiger dat zij besloot om deze met alle vrouwen die zich ook in deze fase van hun leven bevinden te delen. Want wie kan deze vrouwen nu beter adviseren dan een ervaringsdeskundige.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Eerder schreven we al een review over Ria’s boeken, maar wat weten we nu precies over haar? In dit artikel gaan we in op de vraag ‘Wie is Ria Kamelle?’

Ria Kamelle; dé ervaringsdeskundige

Ria Kamelle (49 jaar) is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ria runt samen met haar man een eigen bedrijf en leidt een druk, sociaal leven. Ze eet gezond en sport regelmatig, waardoor zij altijd voldoende energie heeft gehad om het maximale uit haar leven te halen.

Dit veranderde echter toen zij in de overgang belandde. Ria voelde zich futloos, had last van opvliegers en kreeg zelfs psychische klachten. Ze voelde zich onrustig en wist niet waar dit gevoel vandaan kwam. Een bezoek aan de huisarts leek een goed idee, maar deze gaf aan dat haar klachten waarschijnlijk door de overgang kwamen, waardoor ze vanzelf weer zouden verdwijnen.

Hier nam ze echter geen genoegen mee en besloot daarom coaches en therapeuten op te zoeken. Ook ging ze nog fanatieker sporten, gezonder eten en uit wanhoop medicijnen slikken. Dit alles zonder blijvend resultaat. Wat bleek; geen enkele professional kon Ria de oplossing aanreiken.

Ria nam het heft in eigen hand

Omdat ze de overgang niet de overhand wilde laten nemen in haar leven, besloot ze zelf op onderzoek uit te gaan. En dat is een ontzettend goede beslissing geweest. Ria vond een methode uit die bleek te werken. Haar klachten werden minder, ze voelde zich weer vrolijk en had het gevoel de hele wereld aan te kunnen.

Deze methode kon ze niet voor zichzelf houden, want Ria wist dat ze veel vrouwen zou kunnen helpen. Ze klom in de pen, schreef een boek waarin ze haar methode duidelijk uitlegde en presenteerde het op haar website. Het gevolg? Duizenden enthousiaste vrouwen die de negatieve effecten van de overgang een halt konden toeroepen.

Ria Kamelle boeken

Overwin je Overgang

Het succesvolle boek Overwin je Overgang bevat informatie waarmee je jouw hormoonhuishouding weer in balans brengt. Kwaaltjes als opvliegers, emotionele schommelingen en vermoeidheid zullen binnen no-time verdwijnen, zonder dat je daarvoor je leven drastisch dient te veranderen. Het boek zorgt ervoor dat je de overgang zult zien als een transformatie. Zeg maar dag tegen de welbekende overgangskwaaltjes!

Overwin je OvergangSlank door de overgang

Heb je naast de bovengenoemde kwalen ook last van overgewicht en wil je graag wat gewicht verliezen? Dat is een lastige opgave tijdens de overgang. De hormoonhuishouding is van slag en daardoor kunnen diëten die vroeger prima werkte nu juist een averechts effect hebben. Het is als vrouw in de overgang dus niet verstandig jezelf uit te hongeren of koolhydraatarm te eten.

Het boek Slank door de Overgang is speciaal geschreven voor vrouwen die gewicht willen verliezen en er wordt duidelijk in uitgelegd waarom jouw lichaam juist in deze periode bepaalde voedingsstoffen nodig heeft. Afvallen tijdens de overgang? Ria Kamelle helpt je daarbij.

Slank door de Overgang50  recepten in 30 minuten

Gezond eten neemt zoveel tijd in beslag! Tenminste, dat is wat ontzettend veel mensen denken. Met het boek 50 Recepten in 30 minuten, wordt het absolute tegendeel bewezen.

In het boek vind je vijftig recepten die eenvoudig te bereiden zijn en bovendien heerlijk smaken. Bovendien bevatten alle gerechten normale ingrediënten die je in iedere supermarkt kunt verkrijgen. Geen gedoe tijdens het boodschappen doen dus. Ben je niet zo’n keukenprinses en ben je bang dat de gerechten mislukken? Geen paniek; de recepten zijn zo eenvoudig dat werkelijk iedereen ze kan bereiden en een groot pluspunt is dat ze binnen dertig minuten klaar zijn.

Ebook bestellen20 dagen suikervrij

Vrijwel iedereen eet teveel suiker. Denk je nu: ‘nee joh, ik eet altijd light producten’, dan heb je het mis. In veel voorbewerkte producten is namelijk suiker verwerkt. Etiketten zoals ‘light’ zijn er om ons te misleiden. We denken bewuster bezig te zijn, maar het tegendeel is waar.

Met het boek 20 Dagen Suikervrij, wordt deze misleiding uitvoerig besproken waardoor het je ogen daadwerkelijk opent. Met het boek kun je bovendien in slechts drie weken tijd afkicken van het zoete en zeer verslavende goedje, waardoor je gewicht zult verliezen en je energieker zult voelen. Ook zal je minder last hebben van het verlangen naar zoetigheid. Het is namelijk de verslaving die deze trek naar zoete producten opwekt.

20 Dagen SuikervrijRia Kamelle ervaringen

Onze ervaringen met Ria Kamelle zijn erg goed. Ria komt over als een betrouwbaar persoon die weet waar ze het over heeft. Haar boeken zijn duidelijk geschreven, waardoor ze fijn weglezen. Zoek je online naar Ria Kamelle ervaringen dan zal je veel positieve berichten tegenkomen.

De boeken zijn, en worden tot op heden nog steeds, veel verkocht en de vrouwen die de methode van Ria Kamelle toepassen op hun leven geven aan zich beter en energieker te voelen. De kwaaltjes zijn verdwenen en zij zijn zich er vaak niet eens meer van bewust midden in de overgang te zitten. Dat veel vrouwen enthousiast zijn en op de hoogte willen blijven van Ria Kamelle’s nieuwste bevindingen blijkt wel uit haar Facebook pagina. Met maar liefst 13.000 volgers heeft zij een enorme online fan base opgebouwd.

Ria Kamelle overgang

Zit jij op dit moment in de overgang en heb je last van vervelende kwaaltjes zoals vermoeidheid, overgewicht, stemmingswisselingen en opvliegers, dan is de oplossing dichterbij dan je denkt. Met de boeken van Ria Kamelle pak je deze ongemakken aan, zodat de overgang slechts een transformatie blijkt te zijn in plaats van de onaangenaamste periode uit je leven.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel