Recepten afslankplan

0
2601

“Het Recepten Afslankplan is de sleutel naar een vitaal en slank lichaam”

Vandaag reviewen wij het Recepten afslankplan van Judith Vermeer. Het afslankplan helpt jou in eerste instantie om de overtollige kilo’s kwijt te raken, maar het zorgt er ook voor dat jouw voedingspatroon zodanig verandert dat de kilo’s niet meer terugkomen. Deze uitspraken zijn gedaan door de ontwikkelaar van dit dieet: Judith Vermeer.

Judith Vermeer

Zij is een jonge vrouw die zelf kampte met het welbekende jojo-effect. Op een dag had zij er genoeg van en besloot een bezoek te brengen aan de huisarts, die haar doorverwees naar een diëtiste. De bezoekjes aan de diëtiste hebben haar geleerd hoe zij een stabiel en gezond gewicht kan bereiken en behouden. Het geleerde heeft zij vervolgens toegepast in het dagelijks leven en op haar werk in de thuiszorg. Op deze manier heeft zij vele recepten ontwikkeld en ze worden door al haar klanten en vrienden vol liefde ontvangen; de basis voor het boek was geboren!
Steeds vaker zien wij dit dieet op internet voorbij komen, dus het werd de hoogste tijd om dit dieet eens onder de loep te nemen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het Recepten afslankplan bedoelt
Inhoud

Prijs Recepten afslankplan
Resultaat en conclusie Recepten afslankplan
Waarom het Recepten afslankplan?

Voor wie is het Recepten afslankplan bedoelt

Het ‘Recepten Afslankplan’ is bedoelt voor iedereen die een gezond, slank en vitaal lichaam wilt. Het is dus niet alleen bedoelt om af te vallen; wil jij jezelf graag energieker voelen of eet je graag verantwoorde en inspiratievolle gerechten? Dan is dit handboek ook erg geschikt.

Inhoud

Momenteel ontvang je bij jouw bestelling naast het e-book ook een echt hardcover boek thuis; helemaal gratis! Persoonlijk vinden wij dat een groot pluspunt, want een fysiek boek werkt tijdens het koken soms handiger dan je telefoon of tablet (die steeds uitspringt en waar je dan met je vette vingers overheen moet swipen).

In het afslankplan vind je:

 • verrassende recepten: de recepten zijn op de eerste plaats de basis, ze helpen jou om af te vallen en zorgen ervoor dat je geen last krijgt van een hongerig gevoel
 • tips om afscheid te nemen van (buik)vet: het is een veel voorkomend probleem, maar doormiddel van de recepten is het eenvoudig op te lossen
 • wetenschappelijk bewezen adviezen en tips: tips die jou helpen om jouw doel te bereiken
 • tips om het behaalde gewicht vast te houden: afvallen en het resultaat vasthouden is niet moeilijk, je dient alleen te weten hoe!

Naast het e-book en het hardcover boek ontvang je gratis toegang tot de Facebook Community van Het Recepten Afslankplan. Binnen deze besloten omgeving kun jij jouw ervaringen delen met andere volgers van dit dieet; tips uitwisselen, struikelblokken bespreken en eventuele nieuwe recepten uitwisselen, het gebeurt hier allemaal.

RAP facebook community

Bonussen:

Daarnaast ontvang je op het moment ook nog twee bonussen:

 • Een e-book met daarin 21 gezonde recepten die je lichaam in een ververbrandingsmachine veranderen. Deze recepten zorgen ervoor dat al de voedingsstoffen die jij binnenkrijgt nog sneller worden verwerkt, waardoor jouw stofwisseling sneller gaat en je raadt het al.. je nog sneller gewicht gaat verliezen.
 • Een e-book met tien smoothie recepten. Smoothies zijn een belangrijke aanvulling op jouw gezonde voedingspatroon; ze zorgen ervoor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt en ze voorkomen een hongerig gevoel.

Prijs Recepten afslankplan

Het Recepten afslankplan wordt normaal gesproken aangeboden voor 89 euro. Op het moment is er een actie, waardoor je een enorme korting ontvangt en slechts 27 euro dient te betalen. Voor dit bedrag ontvang je kort samengevat:

 • Het Recepten Afslankplan (hardcover boek)
 • Het Recepten Afslankplan (e-book)
 • Toegang tot de besloten Facebook Community
 • Bonus: 21 Gezonde Recepten
 • Bonus: 10 Super Smoothie Recepten

De prijs vinden wij bij Fit & Gezond, op basis van andere soortgelijke diëten, prima. Voor 27 euro ontvang je veel recepten, waarmee je een lange tijd aan de slag kunt. Ook de 60 pagina’s die vol staan met tips zijn ontzettend handig en kunnen jou helpen om jouw doel te bereiken.

Niet goed=Geld terug garantie. Niet tevreden over het Recepten Afslankplan? Stuur een mailtje en je krijgt je geld terug!

Website recepten afslankplan

Resultaat en conclusie Recepten afslankplan

Bij Fit & Gezond zijn wij van mening dat dit boek een goede basis is voor een gezonder eetpatroon. Wanneer je de recepten aanhoudt en dit ook daadwerkelijk en definitief toepast in jouw manier van leven zal dit zeker zijn vruchten gaan afwerpen. De recepten zitten boordevol groenten, vis en mager vlees waardoor de slechte vetten grotendeels worden vermeden. Bovendien zijn de recepten origineel en smaakvol, waardoor je geen last krijgt van een ‘bleh-ik-ben-op-dieet-gevoel‘. Dit dieet beoordelen wij met vier sterren (van de vijf), omdat het hier alleen om een boek met recepten en tips gaat. Er is geen sprake van (mentale) coaching waardoor het totaal op jezelf aankomt.

Kortom: wij zijn ervan overtuigd dat je blijvend resultaat kunt boeken met Het Recepten Afslankplan, wanneer je de kracht en de motivatie in jezelf kunt vinden om het vol te houden.

Waarom het Recepten afslankplan?

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Gevarieerde en lekkere recepten
 • Ook gezond voor de ‘niet-afvallers’
 • Handige tips en adviezen
 • Erg uitgebreid
 • Minpuntjes: Veel discipline is vereist, aangezien er geen online coachingsprogramma wordt aangeboden.

Bestel knop

Gezonde Groeten,

Joyce

Fit en gezond

 

 

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel