Rapid Fatloss

0
2643

Rapid Fatloss helpt je om binnen enkele weken vijf tot zeven kilo overtollig vet te verliezen. De Rapid Fatloss methode zorgt er in tegenstelling tot veel andere diëten voor dat je geen spiermassa of vocht verliest. Het resultaat dat je met dit programma behaald is bovendien blijvend; het jojo-effect zal, wanneer je jouw levensstijl verandert, niet meer op komen dagen.

Het Rapid Fatloss dieet helpt je dus niet alleen gedurende de periode dat je bezig bent met afvallen, het geeft ook advies over het behouden van een gezond gewicht. Bij Fit & Gezond hebben we Eline van Vuuren geïnterviewd over haar ervaringen. Zij heeft het Rapid Fatloss programma een maand geleden afgerond en wij waren natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Jesse van der Velde

De auteur en ontwikkelaar van de Rapid Fatloss methode is Jesse van der Velde. In de afgelopen tien jaar heeft hij veel mensen geholpen bij het behalen van het voor hen ultieme gewicht. Hij merkte dat het voor veel mensen enorm lastig was om een dieet vol te houden.

Sommige diëten zijn saai, omdat er weinig gevarieerd mag worden gegeten en andere diëten zijn te ingewikkeld waardoor je er de hele dag mee bezig moet zijn. Ook is het zo dat veel diëten enkel inzoomen op de periode waarin je bezig bent met afvallen. Is deze periode voorbij dan pak je jouw oude eetpatroon weer op, waardoor de kilo’s er mondjes maat weer aankomen.

Jesse besloot hierom een methode te ontwikkelen die mensen helpt om op een veelzijdige manier gewicht te verliezen en om het behaalde resultaat vast te houden.

Voor wie is het Rapid Fatloss dieet bestemd?

Het programma is bestemd voor iedereen die afscheid wilt nemen van overtollig vet. Heb je al meerdere diëten geprobeerd en bleek niets te helpen? Ook dan is dit dieet meer dan geschikt.

Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die een hekel hebben aan diëten en die er veel moeite mee hebben om zich aan strenge regels te houden. Bij Rapid Fatloss hoef je jezelf niet uit te hongeren of te gaan sporten en calorieën tellen is er ook niet bij. Het geheim zit hem in het feit dat de meesten van ons suikerverbranders zijn.

Suiker wordt opgeslagen als vet en daar gaat het mis! Met Rapid Fatloss zorg je ervoor dat jouw lichaam weer een ware vetverbrander wordt, waardoor het vet geen kans heeft hardnekkig te blijven plakken.

Rapid Fatloss bestellen

De inhoud van Rapid Fatloss

Het e-book Rapid Fatloss is te downloaden in pdf formaat en bestaat uit zes stappen:

Stap 1: Activeer de motivatie

Zeg je dat je gemotiveerd bent, maar denk je eigenlijk diep van binnen: ‘Wanneer kan ik weer normaal eten?’, dan gaat het jou niet lukken om blijvend resultaat te boeken. Gedurende stap één leer je om de motivatie te ontwikkelen.

Stap 2: Wordt weer een vet verbrander

Stap twee is een belangrijke stap, want dit is het gedeelte waarbij een patroon wordt doorbroken. Doordat we al jaren veel voeding nuttigen dat boordevol suikers zit zijn de meeste van ons ware suikerverbranders geworden. Tijdens deze stap wordt jouw voedingspatroon omgegooid waardoor je na een tijd geen suikerverbrander meer zult zijn, maar een vetverbrander.

Stap 3: Krijg je honger gevoelens onder controle

Krijg tijdens stap 3 jouw hongertriggers onder controle en laat je niet verleiden!

Stap 4: Workouts om de vetverbranding te stimuleren

Geen paniek! Fanatiek sporten is echt niet nodig bij de Rapid Fatloss methode, maar een beetje beweging kan geen kwaad. Jesse geeft je in een handig boekje een aantal van zijn beste vetverbranding work-outs. Deze oefeningen voer je eenvoudig thuis uit en je hebt er geen fitnessmaterialen voor nodig. Eén sessie duurt slechts twintig minuten en het helpt om de vetverbranding te stimuleren.

Stap 5: Calorie restrictie

Het is niet nodig om calorieën te tellen, wel dien je er op te letten wat je precies eet. Tijdens stap 5 leer je bewust om te gaan met voeding.

Stap 6: Vul tekorten aan

Vitamines, mineralen en specifieke vetten zijn belangrijk wanneer je een gezond en optimaal functionerend lichaam wilt. Echter krijgen we hoe ouder we worden een steeds groter tekort aan broodnodige voedingsstoffen, waardoor we sneller ziek worden en last krijgen van allerlei ongemakken. Tijdens stap 6 worden deze tekorten aangevuld.

Naast het e-book ontvang je ook:

Een compleet uitgewerkt menu plan

In dit menu plan vind je instructies voor het bereiden van maaltijden en recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner én het mooiste is, wanneer je door de receptenbundel bladert zou je niet zeggen dat het hier om een dieet gaat.

Bonus 1: e-boek ’30 snelle recepten met 5 ingrediënten of minder’ t.w.v. 39 euro

In een handomdraai zet je met een aantal eenvoudige ingrediënten een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel.

Bonus 2: de driedelige cursus ‘Emotioneel eten de Baas’ t.w.v. 79 euro

Bevrijd jezelf van het emotie eten met deze driedelige cursus. Raak deze slechte, aangeleerde handeling kwijt en voorkom schuldgevoel en gewichtsschommelingen.  

De prijs

De Rapid Fatloss methode inclusief de bonussen heeft een waarde van 538,99 euro. Echter is er op dit moment een aanbieding waardoor je het gehele pakket kunt bemachtigen voor 99 euro. Dit is in vergelijking met de oorspronkelijke waarde een aantrekkelijke prijs. Toch vinden we 99 euro voor een dieet ietwat hoog, maar aan de andere kant helpt het jou aan een gezonder eetpatroon waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Rapid Fatloss bestellen

Rapid Fatloss ervaringen

Eline van Vuuren is ontzettend enthousiast over het resultaat dat zij met Rapid Fatloss heeft behaald. Zij viel binnen drie weken 5,4 kilo af en heeft sindsdien het behaalde resultaat weten vast te houden.

‘De keuze aan gerechten is enorm, doordat ik zo gevarieerd kan eten heb ik helemaal niet het gevoel met een dieet bezig te zijn. Mijn kinderen eten zelfs mee met de maaltijden die ik uit de handige receptenbundel bereidt, ideaal want zo hoef ik geen aparte gerechten voor mezelf te maken.’

Ze geeft aan dat het wel even schrikken is als je jezelf ervan bewust wordt hoeveel suikers je op een dag nuttigt en dat het afbouwen ervan werkelijk van invloed is op je humeur. Echter geeft ze aan dat dit ietwat chagrijnige humeur wegtrekt na ongeveer een week: ‘je zal echt moeten afkicken van de suiker!’

Bij Fit & Gezond zijn we te spreken over het Rapid Fatloss programma, omdat het veel informatie bevat waarmee je de rest van je leven aan de slag kunt. Het enige minpuntje dat we hebben geconstateerd is de prijs, maar wij zijn ervan overtuigd dat je dit als een kleine investering in jezelf moet zien.

[wp-review]

Rapid Fatloss bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel