Proteïnerijke recepten pakket

0
2172

Proteïnerijke recepten boek

Review: Met het ‘Proteïnerijke Recepten pakket’ is een droog lichaam eenvoudiger te bereiken. Wil je graag de overtollige kilo’s lozen, dan zijn deze zorgvuldig samengestelde recepten de sleutel tot succes. In het boek, te downloaden in pdf, staan 155 proteïnerijke gerechten die eenvoudig te bereiden zijn en geen dure ingrediënten bevatten.

Het receptenboek is onderdeel van de Droogtrainen Academie, die op Facebook al meer dan 20.000 volgers hebben. De academie streeft ernaar zoveel mogelijk mensen te helpen met het bereiken van het ideale lichaam.  Bij Fit & Gezond zijn wij nieuwsgierig naar de inhoud van het dieet, hieronder lees je onze bevindingen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

De ontwikkelaars van Proteïnerijke Recepten pakket

De auteurs van dit succesvolle boek liepen in het verleden tegen een probleem aan waar vele van ons mee te maken hebben. Wanneer je besluit om bewust met voeding om te gaan wil je zo gevarieerd en gezond mogelijk eten. In de praktijk blijkt het vaak lastig om divers te eten en om verantwoorde keuzes te maken. Hierom duiken we dan vaak het internet op om op zoek te gaan naar recepten.

Droogtrainen Academie, ontwikkelaars van het bovengenoemde dieet, gingen op zoek naar proteïnerijke recepten, omdat deze helpen bij de opbouw van spiermassa en het verbranden van vetten, en wat bleek? Na uren onderzoek hadden ze twintig niet al te interessante recepten gevonden, die een ingewikkelde bereidingswijze hadden of dure ingrediënten bevatten.

Dit was voor hen de aanleiding om actie te ondernemen! Met een aantal voedingsdeskundigen stelden ze 155 proteïnerijke recepten samen en bundelde deze tot een waardevol boek.

Proteïnerijke receptenboek

Voor wie is het boek ‘Proteïnerijke Recepten pakket’ bestemd?

Het boek is bestemd voor volwassenen die een gezonder, slanker en beter gevormd lichaam willen creëren. Sporters hebben baat bij de proteïnerijke recepten, omdat het de opbouw van spieren ondersteund.

Heb je geen tijd en zin om uren te zoeken naar recepten die binnen jouw voedingsschema passen en wil je geen speciaalzaken afstruinen op zoek naar dat ene specifieke ingrediënt dat in jouw gerecht verwerkt moet worden? Dan is dit boek bij uitstek geschikt voor jou! Het handige is dat bij ieder recept de voedingswaarden staan aangegeven, zo weet je precies wat je binnenkrijgt.

Inhoud van het boek

Bestel je online het proteïnerijke recepten pakket dan ontvang je de volgende e-boeken in pdf formaat:

Het Proteinerijke Receptenboek

Een prachtig e-boek met daarin smaakvolle, betaalbare proteïnerijke recepten die helpen om een gezond, fit en slank lichaam te krijgen.

Naast dit uitgebreide e-boek ontvang je maar liefst 4 bonussen:

Bonus 1: Proteïnerijke smoothies

In dit e-boek vind je 25 lekkerste smoothies die allemaal veel proteïne bevatten. Met deze verzameling kleurrijke drankjes kan je eindeloos variëren. Smoothies zijn ideaal om in de ochtend te drinken als ontbijt of om in de middag te drinken als tussendoortje. Met een smoothie krijg je veel vitamines binnen en het houdt vreetbuien op een afstand.

Bonus 2: Proteïnerijke snacks

Snacken, we kunnen er niet zonder! Tussen twee maaltijden door is het nemen van een snack voor vele noodzakelijk. Het geeft je net dat beetje extra energie en het zorgt voor een vol gevoel, waardoor jij je kunt focussen op waar je mee bezig bent. Helaas zijn er in de winkel veel snacks verkrijgbaar die een hoop ongezonde voedingsstoffen bevatten. De oplossing? Bereid met dit handige e-boek jouw eigen, gezonde snacks!

Bonus 3: Proteïnerijke salades

Op sommige dagen heb je het simpelweg te druk om een uitgebreide maaltijd te maken. Dan maar afhalen? Nee! Maak in een handomdraai een eenvoudige en lekkere salade die boordevol goede voedingsstoffen zit.

Bonus 4: Proteïnerijke saladedressings

Een goede salade kan niet gegeten worden zonder een dressing. Veel kant en klare dressing zijn echter een no-go dus het maken van een eigen sausje is de beste oplossing. In dit e-boek vind je tien gezonde dressings die eenvoudig te bereiden zijn.

Doordat alle e-boeken te downloaden zijn in pdf formaat, kun je ze op elk apparaat openen; Mobiel, tablet, computer en/of laptop. Hierdoor heb je de boeken altijd bij de hand.

De prijs van het Proteïnerijke recepten pakket

Het proteïne rijke recepten pakket is normaal gesproken te bestellen voor 85 euro. Doordat de ontwikkelaars van dit dieet iedereen willen stimuleren het te proberen is het nu te verkrijgen voor slechts 27 euro. Dit is, gezien de schat aan informatie die je ontvangt, een aantrekkelijke prijs. Mocht je twijfelen om het pakket aan te schaffen dan kun je ervoor kiezen eerst drie proefrecepten te downloaden.

Geld terug garantie

Niet tevreden = geld terug! De ontwikkelaars zijn zo overtuigd van deze methode dat ze jou zestig dagen de tijd geven het proteïnerijke recepten pakket te proberen. Ben je niet tevreden? Stuur ze een e-mail en jij ontvangt jouw geld, zonder moeilijke vragen, direct terug op jouw rekening.

 

Proteïnerijke recepten testen

Ervaring en resultaat

Bij Fit & Gezond zijn wij te spreken over het Proteïnerijke recepten pakket. De recepten zijn ontzettend divers en over de smaak valt niet te twisten; die is heerlijk! Zo zijn de rucola met kipsalade en de spinazie-bessen-smoothie zeker voor herhaling vatbaar en wat wij een groot pluspunt vinden is dat alle recepten uit weinig ingrediënten bestaan. Zelfs de meest onervaren kok kan de recepten bereiden, want ze bestaan uit slechts een aantal, duidelijk uitgelegde stappen.

Bang om ingewikkelde kooktermen tegen te komen hoef je absoluut niet te zijn. Het pakket is vergeleken met andere soortgelijke dieetboeken betaalbaar en bevat goede recepten die het ontwikkelen van de spiermassa stimuleren. Wil jij jouw lichaam graag droog trainen dan heb je naast het vele trainen de juiste voeding nodig. Of wil jij de overtollige kilo’s dolgraag lozen?  In beide gevallen raden wij het Proteïnerijke Receptenboek aan.

Waarom proteïnerijke recepten pakket ?

  • Heerlijke, gevarieerde en gezonde recepten.
  • Perfecte voeding voor een droge lichaamsbouw.
  • Makkelijke te maken recepten.
  • Goedkope ingrediënten.
  • Goede/prijs kwaliteit verhouding.
  • Erg uitgebreid.
  • Veel bonussen.

Receptenboek bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel