Het Perfect slapen in 7 stappen boek kopen? Bekijk onze ervaringen!

1
3279

Perfect slapen in 7 stappen is een e-boek voor degene met slaapproblemen. Bij een gezonde levensstijl komt namelijk meer kijken dan alleen gezonde voeding.  Slaap je te weinig dan voel je je energieloos en je lichaam snakt naar extra brandstof om normaal te kunnen functioneren. Hierdoor ga je meer eten en is de kans op een vreetbui aanzienlijk hoger. Zonde!

In deze review doen wij onderzoek naar het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’. Lees verder voor onze ervaringen!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wat bespreken we in deze review ?

Slaapproblemen
De ontwikkelaar van ‘Perfect slapen in 7 stappen’
Oorzaken van slecht slapen
In 7 stappen van je probleem af
De inhoud van ‘Perfect slapen in 7 stappen’
De prijs van Perfect slapen in 7 stappen
Ervaringen; Onze conclusie

Slaapproblemen

Voel je je vaak moe en lusteloos? Vraag je je af wat je allemaal zou kunnen doen als je meer energie zou hebben? Heb je last van concentratieproblemen? Kan je één of meer van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan heb je waarschijnlijk last van een verstoord slaapritme.

Wanneer je te weinig slaapt kan je hier in het dagelijks leven hartstikke veel last van hebben. Het opstaan in de ochtend voelt als een gevecht met jezelf en in de avond lig je moedeloos naar je plafond te staren. Wil jij graag het maximale uit jouw leven halen dan is het tijd om deze slaapproblemen aan te pakken. Er is een oplossing, dus er mee rond blijven lopen is absoluut niet nodig!

E-boek Slaapwijzer kopenDe ontwikkelaar van Perfect slapen in 7 stappen boek

De persoon achter dit succesvolle slaapprogramma is William van der Klaauw en hij heeft samen met een team van specialisten de website slaapwijzer.net opgezet. Hij geeft aan het boek te hebben geschreven, omdat hij gefrustreerd raakte van alle onzin die er op o.a. internet werd verkondigd wat betreft het oplossen van slaapproblemen.

Op het internet hebben we naar meer achtergrondinformatie over hem gezocht, maar zonder resultaat. Dit hoeft natuurlijk verder niets te betekenen over het slaapprogramma, wellicht geeft hij niet graag informatie over zichzelf prijs.

Oorzaken van slecht slapen

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je slecht slaapt. Mensen kunnen angst ervaren om te slapen, omdat ze van te voren bang zijn om weer niet goed te slapen. Je biologische klok kan in de war zijn, je kunt last hebben van stress, een te hoge lichaamstemperatuur of van te hoge cortisol levels.

In het boek ‘ Perfect slapen in 7 stappen ’ zoomt William in op deze oorzaken en pakt de problemen aan.

In 7 stappen van je probleem af

William laat je in zeven stappen zien hoe je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen van jouw slaapprobleem. De zeven stappen zorgen ervoor dat je beter kunt doorslapen en uitgeruster wakker wordt. Hierdoor zal je met meer energie aan jouw dag beginnen, minder last hebben van vreetbuien en een blijer mens zijn.

Met Perfect slapen in 7 stappen reken je af met slaapangst, zorg je ervoor dat de juiste hormonen worden aangemaakt, de natuurlijke schommeling van jouw lichaamstemperatuur wordt hersteld en jouw biologische klok opnieuw wordt ingesteld.

 De inhoud van ‘Perfect slapen in 7 stappen’

  • Het hardcopy boek

Bestel je voor 16:00 uur het programma ‘Perfect slapen in 7 stappen’, dan ontvang je de volgende dag het hardcopy boek in jouw brievenbus. De ontwikkelaar van het boek geeft aan dat je dit boek het beste op je nachtkastje kunt neerleggen. Op deze manier wordt je er iedere dag mee geconfronteerd en heb je de technieken altijd bij de hand. Bovendien kan lezen voor het slapen rustgevend werken.

  • Het e-book

Wil je na het kopen van het boek direct aan de slag en heb je dus geen zin om tot morgen te wachten? Dat kan! Na jouw bestelling ontvang je direct een e-mail met daarin jouw persoonlijke inloggegevens. Nadat je hebt ingelogd kun je direct de digitale versie van het boek downloaden en inzien. Deze download kun je op jouw tablet, computer, laptop en telefoon bekijken; super handig.

  • Een jaar lang gratis ondersteuning (tijdelijk)

Ben je bezig met Perfect slapen in 7 stappen en loop je tegen onduidelijkheden of problemen aan, dan kun je je richten tot de ontwikkelaar van het programma. Hij beantwoord alle vragen z.s.m. en geeft je persoonlijk advies. Dit vinden we bij Fit & Gezond een goede toevoeging aan het programma.
Let op: de gratis ondersteuning is voor een beperkt aantal personen beschikbaar. Zou hij teveel mensen toelaten, dan heeft hij niet voldoende tijd om binnen een korte tijd de vragen te beantwoorden en de mensen van tips te voorzien.

  • De slaapchecklist

Heb je het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’ gelezen? Mooi, dan ben je goed op weg. Echter is het vaak lastig om alle belangrijke punten te onthouden en om je er dagelijks bewust van te zijn. Hierom heeft de ontwikkelaar van het boek een slaapchecklist toegevoegd. Met deze checklist haal je op een eenvoudige en overzichtelijke manier het maximale uit de methode.

  • De E-cursus ‘Dieper slapen’ 

Haal met de cursus ‘Dieper slapen’ het maximale uit je slaap, doordat je ’s-nachts goed doorslaapt. Deze cursus kun je in acht dagen volgen en helpt je om zo lang mogelijk in de 3e en 4e fase, oftewel de diepe slaap, van het slapen door te brengen. Als je langer in de diepe slaap doorbrengt, wordt je minder vaak wakker en je herstelt sneller.

Bonussen

Naast de bovengenoemde onderdelen ontvang je ook nog vier bonussen:

– Bonus 1: e-book ‘kalmeer je gedachte’
– Bonus 2: receptenboek ‘Weltrusten Snacks’
– Bonus 3: e-boek: ‘top 5 slaapsupplementen’
– Bonus 4: rustgevende cd ‘Crystal Waters’

De prijs van Perfect slapen in 7 stappen

De prijs van het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’ is 37 euro. Dit vinden we bij Fit & Gezond een prima prijs.

We hebben geen vergelijkingsmateriaal, omdat we nooit eerder een review hebben geschreven over een boek dat mensen helpt bij het verbeteren van hun nachtrust en daarom baseren wij deze mening op de hoeveelheid informatie die het boek bevat. Het boek ziet er professioneel uit, heeft veel inhoud en leest fijn. Daarnaast ontvang je naast dit boek ook nog persoonlijke ondersteuning en de hierboven genoemde bonussen, wat het pakket zeer compleet maakt.

Niet-goed-geld-terug-garantie: van deze garantie termijn staan we bij Fit & Gezond echt te kijken. Je mag het ‘Perfect slapen in 7 dagen’ maar liefst 90 dagen uitproberen! Ben je niet tevreden, dan stuur je de ontwikkelaar een e-mail en je ontvangt jouw geld terug. Het hardcopy boek mag je zelfs houden.

E-boek Slaapwijzer kopen

Ervaringen; Onze conclusie

Bij Fit & Gezond zijn we erg te spreken over het programma ‘Perfect slapen in 7 stappen’. Het boek zit goed in elkaar, ziet er professioneel uit en bevat ontzettend veel informatie. Daarnaast ontvang je veel extra’s die jou helpen om af te rekenen met die slapeloze en te korte nachten.

Het boek geeft veel tips, die je eenvoudig kunt toepassen op je eigen leven. Wat ons ook opviel is dat veel van de slaapproblemen afkomstig zijn van hetgeen je overdag doet. De ontwikkelaar pakt dan ook niet alleen de problemen in de nacht aan, maar geeft juist ook aan wat jij gedurende de dag kunt veranderen om hier in de nacht van te kunnen profiteren.

Perfect Slapen in 7 stappen kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

1 REACTIE

  1. Als je echt zo graag mensen wilt helpen waarom is het niet gratis dan. Dit is weer zon geld klopper. Ook al zeggen ze net als de andere dat het niet is. Als het werkt vind ik dat je het gewoon te downloaden moet zetten zonder dat het wat kost. Zo help je je medemens pas!

Comments are closed.