Paleo Revolutie

0
2388

“De Paleo Revolutie zorgt ervoor dat je binnen 21 dagen jouw gezondheid terugkrijgt” – Quote van de auteur, Mitchel van Duuren.

De Paleo Revolutie. Echt zo revolutionair ?

Eerder hebben wij al reviews geschreven over de succesboeken ‘Paleo in 15 minuten‘, ‘101 Paleo Receptenboek’ en ‘Super Simpel Paleo‘ van Mitchel van Duuren. We waren zeer te spreken over de Paleo-way-of-life, dus toen we over de ‘Paleo Revolutie’ hoorden twijfelden we geen moment: ook hierover moesten we meer te weten komen!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren kampte jaren geleden met vermoeidheidsproblemen en een fors postuur. Wat hij ook probeerde, niets leek te helpen.

Als eigenaar van één van de grootste online winkels in sport- en eiwitsupplementen gaf hij mensen vaak advies. Ook zijn diploma als fitnesstrainer kwam hierbij goed van pas. Steeds vaker had hij last van een gevoel van schaamte, want al zijn goede adviezen aan anderen leken bij hemzelf geen enkel effect te hebben. Hij vond het leven zonder een six-pack tot daaraan toe, maar de eeuwige vermoeidheid trok hij niet.

Mitchel van DuurenTijdens zijn reis door Amerika stuitte hij per toeval op de Paleo manier van leven. Hij heeft zich hierin verdiept, zijn voedingspatroon erop aangepast en dat was het moment waarop zijn lichaam begon te veranderen! Zijn lichaam is drastisch veranderd en.. hij is energieker dan ooit. Hij ontdekte hoe vet verliezen daadwerkelijk in elkaar zat en wilde dit graag met iedereen delen door middel van een boek: De Paleo Revolutie.

Wat is het geheim van de Paleo Revolutie?

Sommige geheimen zijn simpel! Wanneer je meer eet dan je lichaam nodig heeft, worden deze reserves opgeslagen als vet; dat is niets nieuws. Maar Mitchel van Duuren geeft aan dat dit niet de enige manier is waarop we zwaarder worden; het ligt wat gecompliceerder dan dat.

Dagelijks eten we veel voedsel dat vol zit met koolhydraten, zoals brood, pasta, rijst, toetjes, snoep en frisdrank. Voedingsstoffen met koolhydraten worden door ons lichaam omgezet in glucose. Glucose is, wanneer het in grote getalen binnenkomt, giftig voor je lichaam, daarom wil jouw lichaam het zo snel mogelijk wegwerken uit de bloedbaan en slaat het hierom op in cellen.

Deze cellen kunnen echter vol raken, waardoor de overtollige glucose wordt opgeslagen als vet; daar ontstaat het probleem! Dit probleem komt voornamelijk voor bij mensen die niet of minder actief zijn. Ons lichaam is gemaakt om gemiddeld 80 gram koolhydraten per dag te verwerken, maar we krijgen gemiddeld 300 – 500 gram binnen. Dit komt doordat ons voedingspatroon extreem afwijkt van de manier waarop onze voorouders aten; puur en basic.

Hoe Paleo werkt

Met het Paleo dieet ga je terug naar de basis. Puur eten is de oplossing! Zo min mogelijk producten op basis van granen en mais (denk aan brood, crackers, aardappelen, pasta), bewerkte voeding, sapjes en frisdrank. Op deze manier wordt de suikerspiegel onder controle gehouden, waardoor er geen overtollige glucose meer wordt opgeslagen.

Start je met Paleo, dan merk je na enkele weken al resultaat; je voelt je energieker, blijer en je valt gegarandeerd af. Doordat je bij het Paleo dieet zeer afwisselend en lekker eet en de porties van een goede grootte zijn heb je geen last van een honger gevoel, waardoor de behoefte om je te vergrijpen aan slechte voedingsstoffen nihil is.

Inhoud en kosten van het Paleo Revolutie

De Paleo Revolutie is te verkrijgen in twee verschillende varianten:

Paleo Revolutie variant één:

  • De Paleo Revolutie (fysiek en digitaal boek): dé handleiding om jouw lichaam weer onder controle te krijgen. Krijg een slanker, gezonder en energieker lichaam en voorkom het jojo-effect.
  • De Paleo Revolutie audiobestanden (digitaal): voor iedereen die liever luistert dan leest. Geschikt voor de iPad, iPod, computer en elk ander MP3 apparaat.

Daarnaast ontvang je een gratis bonus! Een digitaal boek ‘Paleo Chef’ met Paleo proof recepten, zodat je direct kunt beginnen met jouw gezonde levensstijl.  In dit handige boek vind je 21 ontbijt, lunch en dinerrecepten, waardoor je de eerste drie weken niet na hoeft te denken over de vraag: ‘Wat eten we vandaag?

Prijs: 27 euro

Paleo Revolutie variant twee:

  • De Paleo Revolutie (fysiek en digitaal)
  • De Paleo Revolutie audiobestanden (digitaal)
  • Kookboek set ‘101 Paleo Recepten’: kook jezelf letterlijk naar een gezonder, slanker en gelukkiger persoon. Al deze recepten zijn eenvoudig te bereiden, ze geven je veel inspiratie en je krijgt de Paleo manier van leven ermee onder de knie. Eerder hebben wij het ‘101 Paleo Receptenboek’ positief beoordeeld, klik hier voor de uitgebreide review.

Daarbovenop ontvang je ook nog vier digitale bonussen:

  • Paleo Dressings & sauzen: geef je salades op een gezonde manier meer smaak
  • Paleo Smoothies: 30 gezonde, smoothie recepten
  • Paleo snacks: 30 recepten voor verantwoorde, voedingsrijke tussendoortjes
  • Maaltijdplanner en boodschappenlijstje: om jouw eerste Paleo weken nog gemakkelijker en overzichtelijker te maken

Prijs: 47 euro

Niet goed = Geld terug garantie: Niet tevreden over het product? Stuur Mitchel binnen 60 dagen een mailtje en je ontvangt direct je geld terug!

Paleo Revolutie website

Onze ervaring van de Paleo Revolutie

Bij Fit & Gezond hebben wij verschillende recepten van Paleo geprobeerd. De ingrediënten zijn bij iedere supermarkt te verkrijgen, de recepten zijn eenvoudig te bereiden en de smaak is zeer goed! De recepten zijn zeer wisselend en verassend dus er is geen sprake van eentonigheid of een help-ik-volg-een-dieet-gevoel.

Wij kunnen ons voorstellen dat je gewicht zult verliezen wanneer je deze levensstijl aanhoudt, want de gerechten hebben een laag koolhydraatgehalte. Ook het spijsverteringsstelsel komt na enkele dagen al beter op gang, waardoor jouw lichaam blijft werken.

101 paleo receptenWij zijn echter wel van mening dat de eerste variant wat hoog geprijsd is. Het gaat hier tenslotte alleen om een boek, waarbij je recepten ontvangt voor drie weken. Echter is het voor de net beginnende Paleo-volger fijn om wat extra handvaten toegereikt te krijgen. Hierom adviseren wij iedereen variant nummer twee, waarbij je het ‘101 Paleo Receptenboek’ ontvangt. Dit boek tovert jou i.c.m. De Paleo Revolutie en Paleo chef om tot een ware Paleo-kenner; en dat is precies wat jij nodig hebt als je blijvend resultaat wilt boeken.

Kortom: de Paleo Revolutie is een aanrader voor iedereen die een gezonder en slanker lichaam wilt en behoefte heeft aan een hoger energie level. Dit alles bereik je wanneer je op een gezondere en bewustere manier met voeding omgaat en daarvoor is Paleo uitermate geschikt!

Waarom de Paleo Revolutie?

Paleo revolutie aanschaffen

Gezonde Groeten,

Joyce

Fit en gezond

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel