Paleo kids review

0
1981

Met Paleo Kids geef jij jouw kinderen de gezonde levensstijl die zij verdienen.

Gezond eten; het is ontzettend belangrijk om je lichaam alle voedingsstoffen te geven die het nodig heeft, zodat het optimaal kan presteren en jij het maximale uit jouw leven kunt halen. En gezond eten, daar kun je het beste zo vroeg mogelijk mee beginnen!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Als kind heb je eten nodig om te kunnen groeien en de wereld te ontdekken, dus de kwaliteit van het eten is erg belangrijk. Met het Paleo Kids boek maak je de puurste, kinderproof Paleo gerechten in een handomdraai.

Paleo Kids kopen

Wat is Paleo?

Paleo Kids boek kopenEten zoals onze voorouders dat deden, dat is waar Paleo om gaat. In de oertijd was overgewicht nauwelijks aanwezig, maar tegenwoordig zijn er veel mensen die kampen met dit probleem.

Doordat we het allemaal druk hebben, eten we regelmatig kant-en-klaarmaaltijden of eenvoudig te bereiden gerechten met allerlei zakjes en pakjes. Deze producten zitten vol met zout, suiker en andere onnodige toevoegingen die een negatief effect hebben op ons lichaam. Het resultaat? Kwaaltjes zoals hoofdpijn, slaapgebrek, lusteloosheid én overgewicht.

Met Paleo schrap je alle onnodige toevoegingen en eet je zoveel mogelijk onbewerkte voeding. Het lichaam kan deze pure c.q. natuurlijke stoffen perfect verwerken, waardoor jouw stofwisseling goed op gang blijft, je weinig reserves opslaat en je binnen de kortste keren jouw overtollige vet loost.

Paleo dieet of levensstijl ?

Paleo is een goede manier om overtollig gewicht te verliezen, maar wanneer je op het juiste gewicht bent aangekomen, hoef je jouw Paleo manier van eten niet te stoppen. Paleo is namelijk een levensstijl. Je krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen, eet gevarieerd en hebt geen last van een honger gevoel. Met Paleo voel je je fitter, gezonder en energieker dan ooit tevoren.

Paleo voor kinderen

‘Paleo is het beste wat je je opgroeiende kind kunt meegeven’ – Mitchel van Duuren

Als ouder wil je het allerbeste voor jouw kind en dus is het logisch dat je eerst meer informatie wilt over een boek als Paleo Kids. Maar zeg nu eerlijk, hoe kun je na het inzien van dit boek niet overstag gaan als de inhoud enkel bestaat uit über gezonde recepten zonder suiker en onnodige toevoegingen?

Wanneer je besluit om met jouw kind te eten volgens de Paleo Kids receptuur zal je merken dat alle gerechten eenvoudig te bereiden zijn en door kinderen enthousiast onthaald worden. De recepten bestaan altijd uit eenvoudige stappen, zodat kinderen altijd kunnen helpen bij het bereiden van de maaltijden en dus bewuster worden van hetgeen zij eten.

Voor wie is het Paleo kids boek bestemd ?

Zijn jouw kinderen lastige eters en willen zij het liefst gerechten zoals pizza, muffins en pannenkoeken eten? Dan is het Paleo Kids boek de uitkomst!

Normale pizza’s, pannenkoeken en soortgelijk populaire kinder-gerechten zijn hartstikke ongezond, zitten boordevol onnodige toevoegingen en zorgen ervoor dat jouw kinderen overtollig vet binnen krijgen. En wanneer je als kind last hebt van overgewicht, heb je hier vaak de rest van je leven last van. Neem het heft in eigen hand en zet jouw kinderen verrukkelijke, speelse en supergezonde maaltijden voor met Paleo Kids.

De inhoud van Paleo Kids

In Paleo Kids vind je meer dan 80 pagina’s met recepten, waarbij ieder lid binnen het gezin zijn vingers zal aflikken. De gerechten bevatten veel smaak en zien er erg aantrekkelijk uit.

Naast de maaltijden die de kinderen thuis eten, wordt er in het boek ook aandacht besteed aan de inhoud van de lunchtrommel van je kind. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om thuis bewust te eten. Met een lunchtrommel vol Hongaarse gehaktballetjes of pizzamuffins steelt jouw kleine gegarandeerd de show.

Als je Paleo Kids besteld ontvang je:

  • Paleo Kids (digitaal):

Een receptenboek met gerechten voor het ontbijt, lunch en diner. Ook vind je er gezonde recepten in voor tussendoortjes.

  • Paleo Kids schooltraktaties (digitaal):

Maak gezonde traktaties waarvan alle kinderen in de klas razend enthousiast zullen worden. Denk hierbij aan een fruitpauw, chococups of bramenflapjes.

Voorbeelden van Paleo Kids maaltijden

  • Apenballetjes in een kokos bad
  • Mighty Meaty bananenbrood.
  • Italiaanse visvingers.
  • Paleo Powertortilla’s
  • Komkommerbootjes met wortelpesto.
  • Groene oogjes avocado omelet.

Paleo Kids kopen

Ervaringen Paleo Kids

Op het internet zijn er duizenden recensies te vinden van ouders die al enige tijd enthousiast bezig zijn met Paleo Kids. De meeste ouders vinden het lastig om te variëren met een gezond ontbijt en lunch.

Met het Paleo Kids boek behoort eenzijdigheid definitief tot het verleden. Daarnaast geven ouders aan dat hun kinderen minder om snoep e.d. zeuren, omdat hun lichaam er simpelweg niet naar snakt.

Onze conclusie

Paleo Kids boek kopenBij Fit & gezond zijn we erg enthousiast over Paleo Kids. Het boek ziet er professioneel uit, bevat veel mooie foto’s en de recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Vind je het leuk om jouw kind te betrekken bij het kookproces, dan is dat met de recepten in Paleo Kids ook mogelijk doordat er geen ingewikkelde kooktechnieken worden gebruikt.

Met dit boek zet jij jouw kinderen verantwoorde en pure maaltijden voor, zodat zij geen welvaartsziektes zoals diabetes type 2 en obesitas krijgen. Daarnaast vermindert de kans op hart- en- vaatziekte en een hoge bloeddruk aanzienlijk bij het vermijden van toegevoegde suikers. Paleo Kids en het bonus boek Paleo Kids Traktaties kun je op het moment voor een zeer aantrekkelijke prijs bemachtigen.

Garantie: Vinden jouw kinderen de gerechten niet lekker of ben jij zelf niet onder de indruk van de inhoud van Paleo Kids? Stuur dan een e-mail en je ontvangt jouw geld retour. Kook, proef en test de recepten en oordeel zelf!

Paleo Kids kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel