Paleo Budget

0
2699

Paleo Budget is het nieuwe kookboek van Mitchel van Duuren. Eerder bespraken wij al het Paleo dieet, welke naar mate de bekendheid toeneemt steeds populairder wordt.

Bij het Paleo dieet ligt de focus op het eten van puur, onbewerkt voedsel. Mager vlees, vis, groenten, fruit en noten zijn belangrijke voedingsstoffen binnen dit eetpatroon. Koolhydraten, suikers en zout worden zoveel mogelijk vermeden.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Met de gezonde en bewuste Paleo manier van leven verdwijnen diverse klachten, zoals overgewicht, een gebrek aan energie en een verstoord slaappatroon. Echter wordt er regelmatig gezegd dat het Paleo dieet prijzig is en dit is waarschijnlijk ook bij de ontwikkelaar Mitchel van Duuren terecht gekomen, want hij heeft nu het boek Paleo Budget uitgebracht waarmee hij aantoont dat dit absoluut niet het geval is. Het geheim zit hem in de juiste planning en een efficiënte manier van boodschappen doen, waar uitvoerig op wordt ingegaan in zijn nieuwe boek. Hierbij onze ervaringen.

De auteur van ‘Paleo Budget’; Mitchel van Duuren

De auteur van het Paleo Budget kookboek, Mitchel van Duuren, kampte lange tijd met vermoeidheidsproblemen en een zogenoemd bierbuikje. Toen hij zijn eetgewoontes veranderde en volgens de Paleo methode ging leven veranderde zijn uiterlijk in een rap tempo. Hij viel meer dan tien kilo af en voelde zich energieker dan ooit tevoren.

Dit succes wilde hij niet voor zichzelf houden en hij besloot zijn ervaring en kennis met anderen te delen. Hij startte een blog waarop hij fanatiek berichten plaatsten en bracht diverse boeken uit. Bijna drie jaar later heeft hij bijna 35.000 volgers op Facebook, waarvan er veel zweren bij het Paleo dieet. Mitchel’s missie is om 100.000 Nederlanders en Belgen aan het Paleo’en te krijgen. Word jij er daar één van?

Voor wie is het Paleo Budget kookboek bestemd?

Het Paleo Budget kookboek is bestemd voor iedereen die op een gezondere en bewustere manier met voeding wil omgaan, maar daarvoor geen bakken met geld wil uitgeven. Met het eten van zoveel mogelijk onbewerkt voedsel verlaag je de inname van slechte suikers, verzadigd vet en andere ongezonde toevoegingen. Hierdoor zal je in een korte periode veel overtollig gewicht verliezen, jezelf energieker voelen en minder last hebben van allerlei ongemakken zoals hoofdpijn en verkoudheden.

Iedereen kan bovendien meedoen aan het Paleo dieet. Bij iedere maaltijd krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt en er is absoluut geen sprake van uithongering.

Paleo budgetDe inhoud van ‘Paleo Budget’

Wil je meer energie en een slanker lichaam dan is het een goed idee om met het Paleo dieet te beginnen. Wanneer je online het nieuwste boek in de Paleo reeks, Paleo Budget, besteld ontvang je:

Het e-boek ‘Paleo Budget’

Het ‘Paleo Budget’ boek bestaat uit bijna 150 pagina’s, die gevuld zijn met de meest uiteenlopende recepten. Alle recepten zijn op de eerste plaats betaalbaar en zijn bovendien eenvoudig te bereiden. Wanneer je een aantal weken de recepten bereidt die in dit boek staan, zal je merken dat je de Paleo methode onder de knie krijgt. Hierdoor wordt het ook makkelijker om zelf bewuste keuzes te maken en om nieuwe recepten te ontwikkelen.

Voorbeelden van recepten die in het boek staan zijn: witvis met een pittige avocadosalsa en kaneeldrumsticks met groenten. Bij de laatstgenoemde aten we bijna onze handen mee op zo lekker!

Naast de recepten vind je in dit boek ook veel informatie op het gebied van voordelig boodschappen doen. Enkele voorbeelden van tips zijn: koop groot in, gebruik je vriezer en eet seizoensproducten. Maar het grootste voordeel gaat hem zitten in de samenstelling van de goedkope recepten.

Naast het e-book ontvang je momenteel ook twee bonussen:

Bonus 1: het e-book ‘4 budget seizoensmenu’s’  t.w.v. 19 euro

Bij ieder seizoen horen andere producten. In dit bonus boek vind je vier verschillende menu’s welke aansluiten bij een specifiek seizoen. Als voorbeeld geeft Mitchel het herfstmenu op zijn website al prijs, waarbij er als voorgerecht een paprikasoep op het menu staat en als hoofdgerecht een pittig kippetje met bloemkoolrijst. Dat klinkt goed!

Bonus 2: het e-book ’14 Paleo Budget Ontbijtjes’ t.w.v. 19 euro

Vind jij het lastig om gevarieerd te ontbijten, dan is ‘Paleo Budget Ontbijtjes’ wat voor jou. In dit kleurrijke boekje vind je veertien recepten zodat je jouw dag gezond kunt beginnen. Voorbeelden van recepten in dit boekje zijn: een bosbessen smoothie, groene asperge frittata en een appel compote.

Paleo Budget boekenDe prijs van Paleo Budget

Het volledige Paleo Budget pakket heeft een waarde van 131 euro. Gelukkig is er op dit moment aan aanbieding waardoor je het pakket kunt aanschaffen voor slechts 37 euro. Dit bedrag vinden wij bij Fit & Gezond, in vergelijking met andere soortgelijke dieetboeken, een redelijke prijs. Het boek bevat veel recepten waarmee je een lange periode vooruit kunt en er staan veel goede tips.

Niet-goed-geld-terug-garantie: ben je na zestig dagen niet overtuigd, niet afgevallen of merk je geen verschil in jouw portemonnee, dan kun jij doormiddel van een simpel mailbericht jouw geld terugvragen. Een fijne gedachte!

Paleo budget testenOnze Paleo Budget ervaringen

Bij Fit & Gezond zijn wij enthousiast over het Paleo Budget boek. Het boek is een goede aanvulling op de andere boeken die Mitchel van Duuren eerder heeft uitgegeven. Ben je al een doorgewinterde Paleo’er dan bevat dit boek nieuwe, frisse recepten waarmee je weer een lange tijd aan de slag kunt. Wordt dit je eerste Paleo kennismaking, dan is het vanwege de vele tips die erin staan ook geschikt.

Kortom: wil jij graag gezond en bewust eten, overtollige kilo’s kwijtraken en meer energie, dan raden wij het Paleo Budget kookboek aan. De prijs van het boek is prima en de recepten zijn goedkoop !

Paleo budget

 

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel