Paleo in 15 minuten

0
3203

Boek met paleogerechten, klaar in 15 minuten! – Review

Paleo in 15 minuten’, daar gaat de review van deze week over. Dit boek staat vol met recepten die worden vergezeld door prachtige foto’s. De pure recepten tonen de kracht en de eenvoud van het Paleo dieet.

In ‘Paleo in 15 minuten’ wordt vooral ingezoomd op de eenvoud van de recepten. Dat er weinig tijd en ingrediënten nodig zijn om een gezonde maaltijd in elkaar te steken, dat is niets nieuws; maar in slechts 15 minuten?! Deze belofte van Mitchel van Duuren, auteur van het boek, maakt ons er nieuwsgierig!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Het boek is door ons bekeken, een aantal recepten zijn bereid, de stopwatch op mijn telefoon hield de tijd bij en de conclusie heb ik voor jullie hieronder samengevat. Bekijk onze ervaring in deze review!

Wat bespreken we in deze review ?

Mitchel van Duuren
Voor wie is Paleo in 15 minuten bestemd?
De inhoud van 15 minuten paleo

De prijs van het receptenboek
Resultaat Paleo in 15 minuten
Waarom Paleo in 15 minuten?

Mitchel van Duuren – Paleo expert

Dit boek is wederom van de Paleo expert Mitchel van Duuren, waarvan wij eerder al diverse boeken hebben beoordeeld. Mitchel van Duuren is tijdens zijn reis door Amerika in aanraking gekomen met Paleo en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een echte Paleo-Expert. Meerdere malen duikt hij op in diverse interviews en zijn fan base wordt tot op de dag van vandaag alleen maar groter. Doordat wij zeer tevreden waren over zijn boeken ‘Super Simpel Paleo’ en het ‘101 Paleo Receptenboek’ werden wij vanzelfsprekend enthousiast toen er een nieuwe variant beschikbaar bleek.

Voor wie is Paleo in 15 minuten bestemd?

Het Paleo dieet is bedoelt voor…. Iedereen! Wil jij een gezond en energiek lichaam? Wil je dat jij, jouw partner, en/of jouw kinderen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen en zichzelf niet volproppen met e-nummers, suikers en koolhydraten? Wil jij dat jouw huid er stralender uitziet en dat je minder kans hebt op vervelende ziektes (suikerziekte, een te hoog cholesterol etc.)? Heb je daarnaast weinig tijd doordat je een drukke baan hebt en een tal van andere verplichtingen? Heb je deze vragen met een ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan is het Paleo dieet zeer geschikt.

Persoonlijk vind ik dat het woord ‘dieet’ achterwegen gelaten kan worden, want Paleo is niet zozeer een dieet; het is eigenlijk een gezondere en bewustere manier van leven.

De inhoud van 15 minuten paleo

Paleo kookpakketWanneer je op de website van Mitchel van Duuren het boek ‘Paleo in 15 minuten’ bestelt krijg je het boek zowel digitaal als in hardcopy. De online variant geeft je direct toegang tot de recepten. Het e-book bestaat uit twee delen, die samen veel recepten met mooie foto’s bevatten. De foto’s vind ik zelf erg prettig, omdat ik me soms teveel laat leiden door de naam van een recept: vind ik het niet lekker klinken dan sla ik het over; terwijl als ik de foto erbij zie ik (bij wijzen van) diezelfde dag nog de ingrediënten in mijn mandje laad bij de supermarkt.

Wat wij, bij Fit & Gezond, erg handig vinden is dat je de recepten kunt filteren. Heb je zin in een frisse salade of een goed gevoelde soep? Selecteer de juiste categorie en ze verschijnen onder elkaar op je beeldscherm; ideaal!

Bonussen

Naast al deze recepten ontvang je ook een aantal bonussen:

  • Paleo BBQ special: voor iedereen die dol is op BBQ-en; overheerlijke vleesrecepten en gezonde sausvarianten, zoals de Paleo saté saus!
  • Paleo ijsjes special: 15 heerlijke ijsrecepten, waaronder kersen- en mango ijs
  • Paleo keuken basics: 19 basics die niet mogen ontbreken in iedere Paleo-keuken, zoals tomatensaus, Ceaser dressing en mayonaise
  • 25 makkelijke Paleo succes tips: tips die je zullen helpen om de Paleo-way-of-life nog eenvoudiger te maken.

De recepten zijn eenvoudig te bereiden: stap voor stap wordt er aangegeven welke ingrediënten je dient te gebruiken en welke handelingen je dient te verrichten. Alles is geschreven in een duidelijke taal, dus er worden geen ingewikkelde kooktermen gebruikt.

De prijs van het receptenboek

‘Paleo in 15 minuten’ is verkrijgbaar voor slechts 37 euro. Voor dit bedrag ontvang je boekenvol recepten, vier bonussen en ontzettend veel bruikbare tips over hoe je de Paleo levensstijl eigen kunt maken. Doordat je met dit pakket direct aan de slag kunt en het boek mega gebruiksvriendelijk is vinden wij dit een aantrekkelijke prijs.

Niet goed = geld terug: Niet tevreden over de recepten? Stuur een mailtje en ontvang je geld terug (binnen 60 dagen)!

Website Paleo in 15 minuten

Resultaat Paleo in 15 minuten

Paleo gerechtHet boek ‘Paleo in 15 minuten’ is ideaal voor iedereen die gezond wilt eten, maar een te druk en volgepland leven heeft om hier uren mee bezig te zijn. Het boek staat vol met heerlijke recepten; soepen, salades, groenten, vlees, sauzen en zoete lekkernijen dus voor iedere gelegenheid is er een geschikte maaltijd in te vinden.

De recepten die wij hebben geprobeerd waren inderdaad binnen no-time klaar en ze smaakten bovendien uitstekend. Eerder waren wij al overtuigd van Paleo en ook met dit boek is onze mening niet veranderd.

Dit boek is, inclusief alle bonussen, een echte aanrader voor iedereen die een gezonder en energieker lichaam wilt. Met Paleo ga je terug naar de basis, je eet pure voeding die gemakkelijker te verteren is en je lichaam zal zelfs gaan detoxen doordat het vrijwel geen bewerkt voedsel meer binnenkrijgt.

Kortom: wil je afvallen en/of wil je meer energie krijgen, dan is het boek ‘Paleo in 15 minuten’ een echte aanrader. Het enige minpuntje is dat er geen persoonlijke begeleiding aanwezig is dus jij zal alles op eigen houtje moeten doen, maar met de eenvoud van de recepten en de handige tips moet dit zeker te doen zijn.

Waarom Paleo in 15 minuten?

Bestel knop

Zijn jullie in voldoende informatie voorzien? Wij hopen van wel :)! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina!Heel veel succes toegewenst met het afvallen. YOU CAN DO IT !

Met vriendelijke groet,

Joyce

Fit en gezond

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel