Waarom ons

Door het stijgende aantal diëten en afslankprogramma’s is het tegenwoordig erg moeilijk om te kiezen welk programma het beste bij jou past. Fit & Gezond wilt deze keuze vergemakkelijken door middel van verschillende reviews over diëten.

Wij speuren elke dag naar volgers van gerenommeerde voeding schema’s. Deze mensen laten wij schema’s volgen of hebben in het verleden al bepaalde schema’s gevolgd. Onder gerenommeerde voeding schema’s bedoelen wij schema’s die door tal van mensen zijn gevolgd.

Deze schema’s laten wij op bepaalde punten beoordelen in onze reviews. Door ervaringen te binden en te delen proberen wij onze volgers van de juiste adviezen en tips te voorzien. Objectiviteit staat hierbij hoog in het vaandel. Het allerbeste advies is objectief advies van onafhankelijke personen.

Welke voedingsschema past bij jou? Zie jij door de bomen het bos nog ?!

fit en gezond

 


Oprichter:
Soerin, oprichter van Fit & Gezond en tevens hobbyist met betrekking tot gezondheid, heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Deze ervaringen wordt gedeeld via onze artikelen.

Soerin schrijft wekelijks over gezonde recepten en voorziet jullie in gezonde tips voor afvallen.

Schrijfster: Joyce, onze vaste review schrijver, test diëten zelf en volgt mensen die een bepaald dieet volgen. Zij vertaald haar bevindingen in goed opgebouwde reviews.

Wij hopen u met de juiste adviezen te voorzien. Volg onze website voor wekelijkse nieuwtjes, tricks en trucs om gezond te leven !Mocht u nog vragen, opmerkingen of aanbevelingen hebben horen wij dat graag via onze contactpagina.

Groetjes,

Fit en gezond