Oersterk programma

0
2466

Het OERsterk programma van Richard de Leth tovert jou binnen tien weken om tot een gezondere, fittere en slankere versie van jezelf. Met het programma word je overladen met kennis, wat ervoor zorgt dat jij jouw huidige levensstijl om kunt zetten naar een gezonde en energiekere manier van leven. Neem afscheid van vermoeidheidsklachten, overgewicht en slapeloosheid en voel je beter dan ooit tevoren. Met het OERsterk programma ligt dit allemaal binnen handbereik.

Is het moeilijk? Volgens de ontwikkelaar, Richard de Lets, valt het reuze mee. Met zijn programma laat hij zien hoe je in een korte tijd concrete stappen kunt maken, waardoor jouw motivatie om door te gaan aanwezig blijft. De populariteit van zijn programma stijgt en bij Fit & Gezond hebben we al meerdere succesverhalen omtrent dit programma voorbij horen komen. Een review over het OERsterk programma kon vanzelfsprekend niet uitblijven.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Richard de Leth

Richard de LethDe ontwikkelaar van het OERsterk programma Richard de Leth studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Tijdens zijn studie kwam hij er snel achter dat veel mensen kampen met allerlei kwaaltjes die niet te verhelpen zijn met medicijnen.

Hij startte een onderzoek en ontdekte dat veel van deze ongemakken verholpen kunnen worden door enkel je levensstijl aan te passen. Hij combineerde de Westerse met de Oosterse geneeskunde en ontwikkelde een methode voor een gezonde levensstijl zonder o.a. vermoeidheidsklachten en overgewicht.

Zijn opgedane kennis deelt hij via zijn blog, apps en boeken (OERsterk, OERsterk eten en OERsterk leven). Alleen met zijn blog en social media berichten heeft hij maandelijks al meer dan 25.000 lezers en bezoekers. Daarnaast geeft hij ook lezingen en is een graag geziene gast in verschillende televisie programma’s zoals RTL Late Night.

OERsterk programma website

Voor wie is het OERsterk programma geschikt?

Het OERsterk programma is geschikt voor iedereen die op de eerste plaats een gezondere manier van leven wilt. Kamp je met overgewicht of heb je een slecht immuunsysteem? Dan heb je veel baat bij het aannemen van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Met het OERsterk programma leer je bewust om te gaan met voeding, waardoor je snel gewicht verliest, meer energie krijgt en minder last hebt van vervelende kwaaltjes.

Het OERsterk Programma in het kort

Het programma bestaat uit een online training, welke jou binnen tien weken van ontzettend veel informatie voorziet. Iedere week handel je één module af, welke uit diverse video’s bestaat. Het volledige programma bestaat uit 120 video’s, diverse vragenlijsten en geschreven informatie.

Schrik hier niet van, want al deze informatie wordt keurig geportioneerd aan jou toegezonden, waardoor je niet wordt overladen met teveel kennis. Naast de video’s ontvang je ook recepten waardoor je in de praktijk direct aan de slag kunt. Heb je een aantal vragen aan de ontwikkelaar dan kun je deze stellen tijdens de twee live-webinars die je mag bijwonen. Het OERsterk programma is een ontzettend uitgebreid en waardevol programma waar je de rest van jouw leven iets aan hebt.  

Inhoud van het programma

Heb je besloten om het OERsterk programma te bestellen dan kun je direct aan de slag. Via de e-mail ontvang je na jouw aanmelding direct de eerste module, perfect! Hoe je levensstijl jouw gezondheid beïnvloedt wordt in deze module uitgebreid besproken. De andere modules bevatten ieder hun eigen onderwerp, enkele voorbeelden die besproken worden zijn: de kracht van natuurlijke voeding, hoe voeding beschermt tegen ziektes, welke koolhydraten je sterker maken en hoe beweging veroudering tegen kan gaan.

OERsterk modules

Oersterk recepten

Naast de tien modules ontvang je ook het receptenboek ‘OERsterk koken’, dat volstaat met gezonde recepten die eenvoudig te bereiden zijn. Alle recepten bestaan uit natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen; puur eten is waar het om draait.

De prijs van het OERsterk programma

De prijs van het OERsterk programma vonden wij bij Fit & Gezond in eerste instantie vrij heftig, namelijk 249 euro. Wellicht vind jij dit ook even schrikken, maar in ruil voor dit bedrag ontvang je een OERsterk programma dat jouw leven volledig zal veranderen.

Je krijgt een complete cursus, recepten, kennis en de kans om jouw vragen te stellen aan de afslank expert en ontwikkelaar van het programma. De prijs kwaliteit verhouding vinden we bij Fit & Gezond daarom meer dan goed. Bij veel diëten ontvang je enkel een boek met informatie en/of recepten en de rest moet je zelf uitzoeken. Bij het OERsterk programma ontvang je echter zoveel meer dan dat, het is een ware investering!

oersterk bestellen

OERsterk programma ervaring

Bij Fit & Gezond hebben we al veel diëten beoordeeld, en niet vaak gaven we een dieet vijf sterren. Het OERsterk programma krijgt van ons de maximale waardering. Het programma zit ontzettend professioneel in elkaar, aan werkelijk alles is gedacht.

De vele video’s die je ontvangt bevatten zoveel nuttige informatie welke door Richard in duidelijke taal wordt uitgelegd. Bovendien zijn de video’s leuk om te kijken, geen saaie, moeilijk te verorberen materie dus. Na deze cursus van tien weken zal je anders tegen voeding aankijken en er anders mee omgaan.

Ga je leven volgens de OERsterk methode dan zal je afscheid moeten nemen van de overtollige kilo’s en je zult meer energie hebben waardoor niets je meer in de weg staat. Ben jij daar klaar voor?

Bij Fit & Gezond raden wij het OERsterk programma aan iedereen aan die een gezondere en bewustere manier van leven wilt bereiken.

Waarom OERsterk programma?

  • Erg uitgebreid.
  • Gezonde tips, adviezen en recepten.
  • Resultaten zijn zeker haalbaar.
  • Diepgaande informatie omtrent afvallen.
  • Meer dan een recepten (dieet) boek.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

oersterk bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel