Nooit Meer Zorgen of Stress van Frank de Moei

0
3537

Nooit meer zorgen of Stress is een e cursus voor mensen die een stressvol leven leiden. Bij Fit & Gezond schrijven we wekelijks reviews over hoe je ervoor kunt zorgen dat je gezond, slank en energiek het leven door kunt, maar naast een gezond voedingspatroon en voldoende beweging is het ook belangrijk om je geestelijk goed te voelen.

Factoren als zorgen en stress kunnen er namelijk voor zorgen dat je allerlei klachten krijgt, zoals buikpijn en hoofdpijn en er zijn veel mensen die overmatig gaan eten wanneer zij niet lekker in hun vel zitten. Om deze reden reviewen we deze week geen dieetboek of een dieetmethode, maar de online cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

De e cursus ‘Nooit meer zorgen of Stress’ zorgt ervoor dat je meer ontspannen door het leven kunt gaan, waardoor jouw dagen veel meer vreugde zullen bevatten en je meer energie ervaart zodat je het maximale uit je leven kunt halen.

In deze review lees je al onze Nooit meer zorgen of Stress ervaringen en bevindingen, zodat jij kunt beoordelen of deze cursus voor jou geschikt is.

Nooit meer Zorgen of Stress kopenFrank de Moei

De ontwikkelaar en verkoper van de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ is Frank de Moei. Frank is geen onbekende op het gebied van verrijkende cursussen, daar hij ook de succesvolle cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ op de markt heeft gebracht.

Frank de Moei is eigenaar van het bedrijf Capedium Coaching en Training, waar hij mensen begeleidt die kampen met psychische problemen. Door zijn ervaring binnen dit bedrijf heeft Frank veel ervaring op het gebied van stoorfactoren die ons mensen uit balans kan brengen. Deze kennis heeft Frank toegepast in zijn cursus ‘Nooit meer zorgen of Stress’.

Voor wie is de cursus bestemd?

‘Nooit meer zorgen of stress’ is bedoelt voor mensen die in hun dagelijks leven regelmatig last hebben van stress en zorgen. Heb je een drukke baan, een groot gezin of maak je je zorgen over de toekomst? Het zijn slechts een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij regelmatig last hebt van zorgen en stress.

Wanneer jij je veel te vaak druk maakt kan dit een negatief effect hebben op jouw manier van leven. Zo kan het slapeloosheid veroorzaken, de drang naar ongezond eten vergroten en er zelfs voor zorgen dat je een burn-out krijgt of in een depressie belandt. Wil jij jouw zorgen en stressmomenten uit jouw leven verbannen en op een relaxtere manier door het leven gaan, dan kan deze cursus jou daarbij helpen.

De inhoud van Nooit meer zorgen of Stress

Besluit je om de eerste stap naar een zorgelozer leven te zetten, dan is het bestellen van de cursus een goed idee. De cursus laat je zien dat jij zelf namelijk een grote invloed hebt en dat jij jouw manier van denken alleen zelf kunt veranderen. Nooit meer zorgen of stress is een driedelige cursus waarin de drie hoofdvragen worden behandeld. De hoofdvragen zijn: Wie ben jij? Welk probleem ervaar je? Wat is de oorzaak van het probleem?

Het eerste deel: De kennismaking

Met jezelf kennismaken, dat klinkt een beetje gek. Toch is dat wat je in het eerste deel van de e cursus Nooit meer zorgen of Stress gaat doen. Door middel van een aantal vragenlijsten zoom jij in op jouw situatie en breng je jouw problemen en struikelblokken in kaart. In deze fase kijk je als het ware van een afstandje naar jouw eigen gedrag en handelen, wat erg verhelderend kan werken.

Het tweede deel: De zoektocht naar ontspanning

In het eerste deel van de cursus breng jij jouw problemen in kaart en in het tweede deel komt het aanpakken ervan aan bod. De cursus helpt je om oplossingen te zoeken en legt uit hoe je jouw gevoelens onder controle kunt houden en hoe je een bepaalde negatieve situatie een positieve wending kunt geven. Ook wordt er aangegeven dat je niet in hokjes moet denken; er zijn altijd meerdere oplossingen voor een probleem en het is nooit zo zwart/wit als je in eerste instantie denkt.

Het derde deel: Time to relax!

Het uiteindelijk doel van de cursus is om te leren ontspannen en om onaangename stresserige momenten zo min mogelijk de overhand te laten nemen. Je leert in dit laatste deel van de cursus hoe je het beste kunt ontspannen en dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Welke vorm van ontspanning maakt jou gelukkig en wat kun je het beste doen wanneer er toch een stressmoment ontstaat? Na deze cursus heb je de antwoorden op deze vragen.

Ervaringen ‘Nooit meer zorgen of Stress’

Op het internet vonden we tijdens onze zoektocht naar recensies diverse positieve ervaringen van mensen die de cursus hebben gevolgd. Ze geven aan dat zij zichzelf beter hebben leren kennen en na het volgen van de cursus anders tegen bepaalde situaties aan kijken.

Echter zijn we bij Fit & Gezond van mening dat deze cursus effectieve tips bevat, wanneer je er echt voor openstaat om bepaald aangeleerd gedrag te veranderen. Ben je zeer pessimistisch over deze cursus en denk je bij voorbaat al dat het niet gaat helpen, dan zal de cursus hoogstwaarschijnlijk geen enkel effect hebben. Positiviteit is namelijk van groot belang wanneer je jouw zorgen en stress onder controle wilt krijgen.

Conclusie

De cursus ‘Nooit meer Zorgen en Stress’ maakt een professionele indruk. De e-mails zijn duidelijk geschreven en lezen makkelijk weg waardoor het opnemen van de informatie niet lastig is. De e cursus zit bovendien logisch in elkaar en loost je stap voor stap naar de oplossingen toe.

De duur van de cursus is twaalf weken; het is belangrijk dat je de volledige termijn afmaakt, want het aanpakken van problemen en het onder controle krijgen van zorgen en stress is niet in een paar weken op te lossen. Bij Fit & Gezond zijn we ervan overtuigd dat je baat kunt hebben bij de cursus Nooit meer zorgen of Stress mits je ervoor openstaat en je enkel last hebt van stress of zorgen. Heb je naast stress of zorgen ook last van een depressie, dan is deze cursus niet voldoende om jouw problemen op te lossen; het is dan verstandig een bezoek te brengen aan een professional (maatschappelijk werker of psycholoog).

Kortom: heb je regelmatig last van stress en zorgen, dan kan de cursus ‘Nooit meer zorgen of Stress’ de eerste stap zijn naar een gelukkiger en rustgevender leven. Waar wacht je nog op? Verban negativiteit voorgoed uit jouw leven.

Nooit meer Zorgen of Stress kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel