Niels Bosman ; Werkt het 50 Dagen Koolhydraatarm dieet?!

2
2848

Vraag jij jezelf af wie Niels Bosman is, dan zit jij er waarschijnlijk over na te denken om het 50 dagen koolhydraatarm programma te kopen. Niels Bosman is de man achter dit dieet en hij heeft tevens de website makkelijkafvallen.eu opgericht.

Niels heeft een passie voor gezond eten, sporten en koken en vindt het fantastisch om mensen met overgewicht te helpen om dit probleem aan te pakken. In dit artikel zoomen we in op de vraag ‘Wie is Niels Bosman’, zodat je precies weet wie de man achter het succesvolle koolhydraatarme dieet is.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wie is Niels Bosman?

Niels is een online marketeer, wat inhoudt dat hij zich voornamelijk bezighoudt met het online verkopen van producten. Hij heeft zijn gehele leven al veel interesse gehad in sporten, koken en gezond leven en besloot op een dag zijn passie met de hele wereld te delen.

Hij startte een blog op de website makkelijkafvallen.eu. Er zijn helaas veel bloggers actief die enkel bloggen om geld te verdienen. Bij Niels lijkt dit op het eerste gezicht niet het geval. Hij heeft het eerste jaar enkel geblogd zonder daarbij iets te verkopen. Zelf geeft hij aan zijn website te zijn begonnen om vrouwen te helpen bij het verliezen van gewicht. Ook is hij een groot voorstander van een gezonde levensstijl en hij wil mensen graag de ogen doen openen dat dit niet moeilijk of duur hoeft te zijn.

Makkelijkafvallen.eu

Op zijn website blogt Niels over al hetgeen te maken heeft met een gezonde levensstijl. Het leukste onderdeel van zijn website vinden wij de artikelen over zijn kokkerel praktijken. Niels staat dagelijks in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en hiervan doet hij enthousiast verslag op zijn website.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

In de afslankbranche werken de ontwikkelaars van diëten vaak onder een schuilnaam. Dit wil niet zeggen dat ze onbetrouwbaar zijn, maar het komt wel eigenaardig over. Niels Bosman gebruikt zijn eigen naam en foto’s. Waaruit wij de conclusie kunnen trekken dat hij voor de volle 100% achter zijn product staat. Niels is bovendien zo overtuigd van zijn koolhydraatarme programma dat hij er garantie op verleend. Ben je niet tevreden, dan ontvang je van hem het aankoopbedrag retour.

Bij Fit & Gezond hebben we al een keer eerder het 50 dagen koolhydraatarm programma van Niels Bosman beoordeeld en onze ervaringen waren positief. Het programma ontvingen we snel in onze e-mail en toen we Niels digitaal een vraag stelden ontvingen we diezelfde dag nog een antwoord.

Niels bosman dieet

Niels Bosman ontwikkelde een koolhydraatarm dieet waarmee je op een verantwoorde manier veel gewicht kunt verliezen. Het dieet dat hij heeft ontwikkeld wordt reeds door vele vrouwen (en mannen) gevolgd, waardoor er op het internet veel positieve berichten te vinden zijn. We hebben in het verleden het ’50 dagen koolhydraatarm dieet’ van Niels Bosman al besteld en getest, waarna we er een review over hebben geschreven.

50 Dagen koolhydraatarm dieet samenvatting

Dieet van Niels BosmanMet het koolhydraatarme dieet van Niels Bosman verlies je eenvoudig veel gewicht. Je kunt, afhankelijk van jouw startgewicht, met gemak tot twee kilo per week afvallen. Het positieve van het dieet is, dat je jezelf niet hoeft uit te hongeren. Daarnaast is het niet nodig om fanatiek te sporten. De koolhydraatarme recepten zorgen ervoor dat jouw vetverbranding intens wordt geactiveerd, waardoor je zelfs op de meest lastige plekken vet verbrandt. Denk hierbij aan de buik, billen en benen.

Het 50 dagen koolhydraatarm dieet is bedoeld voor degene die graag op een eenvoudige manier gewicht wil verliezen. Ook zal je dankzij het dieet meer energie krijgen, een beter immuunsysteem verkrijgen en afkicken van jouw suikerverslaving. Het heeft dus veel positieve bijwerkingen.

50 dagen koolhydraatarm kopen

Bestel je het koolhydraatarme dieet dan ontvang je digitaal direct toegang tot het programma. Naast het e-book ontvang je handige weekmenu’s waarop zes recepten per dag staan vermeld. Omdat je gedurende het dieet vaak mag eten zal je geen last krijgen van een hongerig gevoel, stemmingswisselingen en eetbuien. Ook ontvang je per e-mail tips, opdrachten en recepten en je kunt wanneer je een vraag hebt deze stellen aan de helpdesk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.

50 Dagen Koolhydraatarm Programma bestellenErvaringen Niels Bosman

Op het internet lees je veel positieve berichten van mensen die het koolhydraat arme dieet  hebben geprobeerd. Tevens zijn er veel positieve ervaringen omtrent Niels Bosman zelf te vinden. Mensen geven aan dat Niels op een enthousiaste manier zijn kennis deelt. Daarnaast is hij een actieve blogger die actief antwoord geeft op vragen en opmerkingen van zijn lezers.

Heb je n.a.v. het 50 dagen koolhydraatarm programma een vraag, dan kun je deze via zijn helpdesk kenbaar maken. Niels beantwoordt vragen altijd binnen 24 uur, waardoor hij zeer betrokken overkomt. Bij Fit & Gezond hebben we in het verleden ook een vraag via de helpdesk gesteld en ook wij ontvingen snel antwoord, namelijk op diezelfde dag.

Onze ervaringen met Niels Bosman en zijn koolhydraatarme dieet zijn zeer goed. Wij zouden Niels dan ook omschrijven als een betrouwbare persoon met kennis van zaken. Twijfel je nog om het ’50 dagen koolhydraatarm programma’ te kopen? Lees dan nu onze uitgebreide review over dit product.

50 Dagen Koolhydraatarm Programma bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

2 REACTIES

  1. Ik heb het programma gekocht ,maar ik ben alles kwijt .door dat ik problemen had ,ben ik pas weer gestart nu ben ik alles kwijt ,kan je het nog een keer naar min mailen Riet Roelofs

Comments are closed.