Mentale dieet plan ervaringen

0
2391

Eerder schreven wij al een uitgebreide review over het Mentale Dieet Plan van Katja Callens. Doordat wij merken dat steeds meer mensen interesse tonen naar dit dieet en we regelmatig vragen ontvangen via de mail besloten we om nog wat extra onderzoek te verrichten.

We hebben hierom twee mensen ondervraagd naar de ervaringen met dit dieet; Annelies de Visser en Lars Eikenboom. Wil jij een gezondere levensstijl en ben jij je op dit moment aan het onderzoeken hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dan is het Mentale Dieet Plan wellicht wat voor jou. 

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Het Mentale Dieet Plan in het kort

Het dieet bestaat uit twee onderdelen; het Mentale Dieet Plan #1 en het Turbo Actie Plan.

Turbo dieet plan

turbo actie planHet Turbo Actie Plan is ideaal voor iedereen die in een korte tijd veel gewicht wilt verliezen. Gedurende een periode van 11 dagen volg je een streng eiwitrijk dieet (koolhydraatarm), waardoor de kilo’s ervan af zullen vliegen. Dit is natuurlijk super, maar dit behaalde resultaat kan je niet vasthouden door daarna weer terug te vallen op jouw oude eetgewoontes.

Het mentale dieet plan

mentale dieet planDe kracht van het dieet zit hem dan ook in het Mentale Dieet Plan #1 gedeelte. Dit onderdeel is niet voor een bepaalde periode, maar voor de rest van jouw leven. Dit klinkt vrij heftig, maar in de praktijk valt het 100% mee doordat je vrijwel alles mag eten.

Hoe dat kan? Gevarieerd eten en afvallen ?

Jouw lichaam bevat vet-verbrandende hormonen die met dit plan eens flink in de war worden gebracht. Met dit plan eet je namelijk iedere dag het juiste voedsel op het juiste moment, wel varieer je sterk met de calorie inname.

Het gevolg?

De hormonen raken van slag, gaan harder werken, meer vet verbranden en slaan hierdoor minder slechte vetten op. Wil je meer weten over dit proces? Bekijk dan onze eerder geschreven review over dit dieet.

Het dieet kun je online bestellen voor een bedrag van 64 euro. Na jouw bestelling ontvang je direct toegang tot jouw account; hierdoor kan je direct aan de slag, ideaal!

Online vind je honderden recepten voor ieder moment van de dag en de gerechten zijn bovendien allemaal eenvoudig te bereiden en smaken heerlijk. Met deze smaakvolle gerechten is het dus ook minder moeilijk om de nieuwe, gezonde levensstijl vol te houden.

Mentale dieet plan website

Ervaring Mentale dieet plan van Annelies

  • Leeftijd: 32 jaar.
  • Gewichtsverlies: 13 kilo.
  • Tijdsduur: 9 maanden.

Sinds september 2015 is Annelies bezig met het Mentale Dieet Plan. Haar hoofdreden:

“In de zomer van 2015 heb ik me op het strand zo onzeker gevoeld dat ik besloot dat er iets moest veranderen. Rond mijn 25e had ik maat 38, maar ieder jaar kwamen er wat kilootjes bij, waardoor ik vorig jaar uitkwam op maat 42/44. Dit maakte me ongelukkig en verdrietig.”

Met de support van haar man besloot ze zichzelf te verdiepen in de verschillende diëten. Om haar heen had ze al vaker gezien dat mensen te maken kregen met het jojo-effect. Dat wilde ze absoluut voorkomen en besloot daarom niet te gaan voor een dieet voor een bepaalde periode, maar een dieet dat haar eetpatroon volledig zou veranderen.

Tijdens de eerste elf dagen verloor ze bijna vijf kilo met het Turbo Actie Plan. Nu zijn we bijna negen maanden verder en wat is nu het resultaat? “In totaal ben ik dertien kilo verloren, ik voel me beter dan ooit! Mijn humeur is beter, mijn energielevel is gestegen en mijn huid ziet er stralender uit. Voorheen had ik vaak last van bultjes en oneffenheden in mijn gezicht, maar dat is nu helemaal weg!”

Bij de vraag of ze het lastig vindt om het dieet vol te houden twijfelt ze even, maar schudt dan haar hoofd. “Het dieet voelt niet aan als een dieet, doordat je bijna alles mag eten, wel met mate en op het juiste moment van de dag. Op feestjes en in het weekend is het soms lastig, maar ik moet bekennen dat ik van mezelf op vrijdagavond en zaterdagavond mag zondigen door bijvoorbeeld een ijsje of een zakje chips te eten. Met de rest van de week trek ik het dan weer recht.”

Ervaring Mentale dieet plan van Lars

  • Leeftijd: 28 jaar.
  • Gewichtsverlies: 4 kilo.
  • Tijdsduur: 4 maanden.

In januari 2016 besloot Lars te starten met het Mentale Dieet Plan. “Ik wilde niet zozeer afvallen, maar wel bewuster en gezonder leven.”

Hij hield er al een redelijk gezonde levensstijl op na: 3x per week sporten en zo min mogelijk maaltijden afhalen deed al veel goed voor zijn lichaam. Toch merkte hij dat de afgetrainde buik die hij graag wilde lastig te bereiken was en hij had vaak last van verkoudheden en andere klachten.

Het Turbo Actie Plan gedeelte heeft hij niet gedaan, omdat hij niet veel gewicht wilde verliezen dus hij begon direct met het Mentale Dieet Plan #1. “Toen ik ongeveer een maand bezig was met het dieet plan begon ik het verschil goed te zien in de spiegel, mijn vetpercentage rondom mijn taille werd minder waardoor het trainen in de sportschool ook aan de buitenkant zichtbaar werd.”

Doordat hij nu minder slechte suikers binnenkrijgt voelt hij zich ook gezonder. “Ik heb echt het gevoel dat mijn weerstand beter is geworden, want ik heb tot op heden geen last meer gehad van griep of verkoudheden.”

Terugkeren naar zijn oude eetpatroon is voor hem absoluut geen optie: “Waarom zou ik de resultaten die ik heb bereikt weggooien? Ik voel me fitter en zie er nu beter uit dat is me veel waard. Het is niet dat ik geen ongezonde dingen meer eet hoor, af en toe kan ik echt nog wel genieten van een goede pizza Quatro Stagioni en die smaakt dan alleen maar extra lekker!”

Mentale dieet plan ervaringen

Kortom: Annelies en Lars zijn beide zeer te spreken over het Mentale Dieet Plan. Beide zouden niet terugkeren naar hun oude eetgewoontes.

Wel geven ze aan af en toe ongezond te snacken, maar wanneer je dit tot één a twee momenten per week beperkt en je de rest van de week keurig aan het dieet houdt veroorzaakt dit geen problemen.

Wil jij jouw eetgewoontes definitief veranderen, je gezonder en fitter voelen? Dan is het Mentale Dieet Plan wellicht wat voor jou.

Mentale dieet plan website

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel