Mentale dieet plan review

Het Mentale Dieet Plan; het dieet dat helpt om PERMANENT veel kilo’s aan vet te verliezen. De ontwikkelaar van het Mentale Dieet Plan ‘Katja Callens’ claimt een methode te hebben ontwikkeld die ervoor zorgt dat het behaalde resultaat wordt vastgehouden, doordat jij je eetgewoontes definitief verandert. Er zal dus geen sprake meer zijn van het welbekende jojo-effect.

Doordat ik steeds vaker over het Mentale dieetplan hoor en de facebook pagina al meer dan 135.000 likes heeft, begin ik toch nieuwsgieriger te worden. Uiteraard vind ik het ook fijn om anderen erover te kunnen informeren, dus ik heb er voor gekozen om namens Fit & Gezond drie maanden lang Anke de Bont te volgen. Zij heeft namelijk besloten om te starten met het MDP, omdat zij graag wat kilo’s wil verliezen en een gezondere levensstijl zou willen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het mentale dieetplan bestemd
Inhoud mentale dieet plan

Prijs van het dieet
Mentale dieet plan resultaat

Mentale dieet plan ervaringen

Waarom het Mentale Dieet Plan ?

 

Voor wie is het mentale dieet plan bestemd ?

Afvallen ?Het dieet is bestemd voor iedereen die in slechts twee weken zijn lichaam wil veranderen EN dit behaalde resultaat wil vasthouden door de eetgewoontes definitief aan te passen.

Voor de duidelijkheid; na de eerste twee weken waarin veel kilo’s worden geloosd keert men niet terug naar de oude eetgewoontes!

Het dieet is ook interessant voor iedereen die gezonder wil leven; het is tenslotte beter voor het lichaam wanneer men meerdere malen op een dag de juiste voeding eet.

Volgens het promotiefilmpje op de website is sporten en jezelf uithongeren niet nodig, daarnaast hoeven koolhydraten niet vermeden te worden (behalve gedurende het ‘Turbo Actie Plan’). Deze opsomming heeft er voor Anke voor gezorgd dat zij over de drempel stapte. Zij wil namelijk afvallen en is bereid om de koolhydraten een tijdje te schrappen: “Uit ervaring weet ik dat het schrappen van koolhydraten zwaar is, hierom is het voor mij belangrijk te weten dat dit slechts 11 dagen hoeft te gebeuren”

Mentale dieet plan website

 

Inhoud Mentale Dieet Plan

Als je het MDP wil volgen dien je het ‘Mentale Dieet Plan #1’ en het ‘Turbo Actie Plan’ te bestellen. Beide krijg je in een e-mail toegestuurd, waarna je ze kunt downloaden. Hierdoor kan jij direct beginnen; zeg maar dag tegen uitstelgedrag! Als je alleen gezonder en strakker wilt worden kun je alleen het ‘Mentale Dieet Plan #1’ bestellen. Het ‘Turbo Plan’ is namelijk voor de eerste 11 dagen, waarin je een streng eiwitrijk dieet volgt en veel afvalt.

Bonus

Momenteel geldt er een tijdelijke korting van 50%. Als je zowel het basisplan #1 als het Turbo Plan bestelt ontvang je 5 extra bonussen:

 • Bonusrapport; over 14 Turbo Boost voedselsoorten.
 • 50 Heerlijke Dieetrecepten; lekkere recepten voor een platte buik.
 • Bonusrapport 2; over de krachtigste mentale oefening.
 • Maaltijdschema; een maaltijdschema voor 8 weken.
 • Groene smoothie recepten; voor extra energie en vitaliteit.

Let op! Het ‘Turbo Actie Plan’ is alleen in combinatie met het basisplan te bestellen. Het is niet mogelijk om deze op een later tijdstip alsnog aan te schaffen.

mentale dieet plan

turbo actie plan

 

 

 

 

 

 

Het Turbo Plan; wat houdt het in?

Het Turbo Plan duurt 11 tot 14 dagen; tijdens deze periode volg je een streng dieet en zal je afhankelijk van je startgewicht 5 tot 17 kilo aan overtollig vet verbranden! 17 Kilo lijkt me overdreven en ongezond, maar het punt dat er in een korte tijd veel gewicht verloren gaat is gemaakt.

Let op! Tijdens deze periode eet je geen vetten en koolhydraten! Tevens dien je dranken met suiker en alcohol (lees: alle dranken waaraan een smaakje zit) te vermijden.

Anke vond deze 11 dagen zwaar, omdat ze veel minder at dan normaal en ze miste het hebben van een ‘vol-gevoel’. Fit & Gezond publiceerde eerder tips over gezond afvallen. Hierbij wordt een crashdieet afgeraden. Het Turbo Actie Plan is echter een crashdieet van maar 11 dagen. Daarbij is het een onderdeel van een langdurig plan, een korte tijd afzien dus om vervolgens op een gezonde wijze door te gaan !

Anke: “Het was zwaar, maar toch raakte ik gedurende de week gemotiveerd, omdat ik mijn lichaam zag veranderen. Mijn broeken gingen na 4 dagen al gemakkelijker dicht en na 11 dagen zaten ze zelfs te los. Ik pas nu een maat 38, terwijl ik twee weken geleden de knopen van mijn broeken met maat 40 moeizaam dicht kreeg.”

Het gaat om slechts 11 dagen strikt lijnen; hierna ga je over op het Mentale Dieet Plan, de periode is vol te houden. Blijf gefocust!

De overstap naar het Mentale Dieet Plan.

Je lichaam bevat vet-verbrandende-hormonen die door het MDP flink in de war gebracht gaan worden. Dit gebeurd door middel van de ‘mentale calorie klik’, doordat het lichaam iedere dag het juiste voedsel op het juiste moment krijgt en de calorie inname wisselt. De hormonen raken hierdoor van slag en gaan harder werken, meer vet verbranden en minder opslaan. Je metabolisme herstelt en stabiliseert, waardoor je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt en je streefgewicht bereikt.

Chocolade is een NO-GOHet eten wordt jouw beste vriend met het Mentale dieet plan

Wanneer je vaker een dieet hebt gevolgd ben je eten waarschijnlijk gaan zien als de vijand, maar Katja Callens benadrukt dat dit niet het geval is. Eten werkt namelijk als een schakelaar die het knopje ‘vet-verbranden’ aan- en uit zet. Het is wel belangrijk om op bepaalde tijdstippen het juiste voedsel te eten; in de nacht een reep chocolade wegwerken is dus nog steeds een NO-GO!

Anke: “Het MDP valt me 100% mee! Je mag vrijwel alles eten. In het online boek wordt aangegeven op welk tijdstip je welke maaltijd het beste kunt eten. Zo dien je bijvoorbeeld na het ontwaken binnen 1 uur te ontbijten en 5 flesjes water per dag te drinken.”

Voor vragen kan ze bij haar online coach terecht; super handig!
“Online staan honderden heerlijke recepten die ervoor zorgen dat iedere maaltijd een feest is, er is dus totaal geen sprake van een dieet-gevoel” geeft Anke tevreden aan.

Evenwichtiger levenWanneer deze manier van eten is aangeleerd, dien je dit de rest van je leven vol te houden; dat klinkt lang, maar het is mogelijk omdat het niet aanvoelt als een dieet. Dit is meteen de kracht van het MDP; een gezondere en evenwichtigere manier van leven in ruil voor een slanker en gezonder lichaam.

Prijs van het dieet

Het Mentale Dieet Plan kost normaal 94 euro, maar er is momenteel een actie! Op het Dieet Plan #1 (basisplan) geldt een korting van 50%, waardoor het nu slechts 47 euro kost. Daarbij dien je het ‘Turbo Actie Plan’ te bestellen, deze kost momenteel 17 euro. In totaal ben je dus 64 euro kwijt; in vergelijking met andere diëten vind ik het goed geprijsd.  Daarnaast krijg je er gratis ‘Mentale Email Coaching’ voor een periode van 12 weken t.w.v. 197 bij.

Mentale Dieet Plan

Geld terug garantie

Fijn bijkomend feitje: Katja Callens geeft een garantie van 60 dagen! Mocht je niet tevreden zijn dan ontvang jij je geld terug. Ik moet daarbij wel eerlijk bekennen dat ik geen ervaring heb met deze procedure, ik ben gewoon tevreden dus heb mijn geld nooit terug gevraagd :-). Dit vind ik echter fijne gedachte; het wil tenslotte zeggen dat ze veel vertrouwen heeft in het MDP.

Mentale dieet plan website

Mentale dieet plan resultaat

Anke is gedurende het ‘Turbo Actie Plan’ 5,5 kilo verloren en haar lichaam is dus aanzienlijk veranderd. Nu is ze 2 maanden verder en ze heeft zich zo goed als ze kan aan het mentale dieet plan gehouden.

Een ander voordeel is dat ze meer energie heeft, ze minder vaak moe is en ze minder last heeft van verkoudheden e.d. Waarschijnlijk komt dit doordat haar inname van suikers drastisch is gedaald; wanneer je lichaam hieraan went voelt men zich beter en dat kan zij nu beamen!

“Soms schiet het er bij in; met name in de weekenden wanneer ik in de stad terecht kom of bij vrienden thuis een schaal met lekkernijen voor mijn neus geschoteld krijg. Maar… Ik moet zeggen dat ik vrijwel niets meer ben aangekomen; slechts een halve- tot een hele kilo. Echter is dat gewicht wanneer ik een aantal dagen later op de weegschaal sta vaak verdwenen doordat ik mij een aantal dagen strak aan het MDP heb gehouden.”

Nadelen van het Mentale dieet plan

Ze geeft aan dat er slechts twee kleine nadelen zijn: het is soms lastig om de nieuwe manier van leven vol te houden, omdat er zoveel verleidingen zijn. Ook dienen er veel eiwitten te worden genuttigd; wat zij zelf heeft aangepast, omdat een hoge inname van eiwitten volgens diverse voedingsdeskundigen niet goed is.

Mentale dieet plan ervaringen

Vanwege de populariteit van het dieet hebben we voor jullie nog enkele ervaringen over het Mentale dieet plan verzameld. In ons artikel hebben we de bevindingen beschreven van Lars Eikenboom en Annelies de Visser.

Ervaring Annelies

Annelies viel in 9 maanden in totaal 13 kilo af. Volgens haar is het Mentale dieet plan een absolute aanrader. “In totaal ben ik dertien kilo verloren, ik voel me beter dan ooit! Mijn humeur is beter, mijn energielevel is gestegen en mijn huid ziet er stralender uit. Voorheen had ik vaak last van bultjes en oneffenheden in mijn gezicht, maar dat is nu helemaal weg!”

Ervaring Lars

Lars viel 4 kilo af in 4 maanden. Hij had niet als doelstelling om af te vallen en heeft het Turbo dieet plan overgeslagen. Lars wilde vooral bewuster en gezonder gaan leven. “Ik heb echt het gevoel dat mijn weerstand beter is geworden, want ik heb tot op heden geen last meer gehad van griep of verkoudheden.”

Kortom: Onze ervaringen zijn goed! Voor iedereen die bereid is om zijn eetgewoontes definitief te veranderen omdat hij/zij gezonder wil leven, wil afvallen en de resultaten wil vasthouden raden wij het Mentaal Dieet Plan inclusief Turbo Actie Plan aan!

 

Waarom het Mentale Dieet Plan ?

 • Zowel op korte termijn(Turbo Plan) als lange termijn(Mentale Dieet Plan) afvallen
 • Geen jojo effect
 • Alles mag gegeten worden !
 • Vele extra’s bij aanschaf
 • Realistisch 4-7 kilo afvallen in korte tijd :). (NEE, 17 kilo is echt overdreven)
 • Sporten is niet nodig
 • Klein minpuntje: De hoeveelheid eiwitinnames. (Dit kun je natuurlijk zelf aanpassen)
 • Klein minpuntje 2: Crashdieet van 11 dagen. Geen probleem wanneer het Mentale Dieet Plan goed wordt vervolgd, maar let hier wel op !
 • NU TIJDELIJK KORTING VIA FIT-GEZOND, KLIK HIER OM TE BESTELLEN VOOR € 64,-

Mentale dieet plan website

Namens Fit & Gezond wil ik Anke bedanken voor haar inzet en haar dagelijkse updates. Daarnaast wens ik haar een gezond, slank en energiek leven toe!

Met vriendelijke groet,

Joyce en Anke de Bont

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

1 REACTIE

Comments are closed.