Wie is Jesse van der Velde ?

0
4701

Jesse van der Velde is de bedenker en auteur van het in populariteit toenemende boek Bioprofiel Detox, waar we bij Fit & Gezond onlangs een review over schreven.

Maar, naast deze bestseller heeft Jesse nog meer succesvolle boeken uitgebracht. Van onze lezers krijgen we dan ook regelmatig de vraag: wie is Jesse van der Velde? Is Jesse van der Velde betrouwbaar? Om het antwoord op deze vraag aan jullie te kunnen geven zullen we eerst wat meer vertellen over deze fanatieke gezondheid- verjongingscoach.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Jesse’s gezondheidscarrière begon als personal trainer, waarbij hij mensen één op één begeleidde en met hen trainde om hun persoonlijke doelen te behalen. Na een introductie met het internet ondernemerschap zag Jesse mogelijkheden. Hij besloot zijn visie online te lanceren op een eigen website, zodat hij meer mensen kon bereiken.

Website Jesse van der Velde

Op zijn website biedt Jesse diverse producten aan, die door hemzelf zijn ontwikkeld en allen betrekking hebben op een gezonder en fitter lichaam. Ben je van binnen namelijk gezond en fit, dan zal dat aan de buitenkant volgens hem ook duidelijk zichtbaar zijn.

Naast deze producten verstuurd hij wekelijks online nieuwsbrieven en video’s naar zijn leden die veel tips en weetjes bevatten. Jesse doet op zijn website bovendien geen loze beloftes en stimuleert geen ongezonde methodes zoals crashdiëten.

Afvallen doe je volgens hem door bewuste keuzes te maken en door doorzettingsvermogen te tonen én daar zijn we het bij Fit & Gezond helemaal mee eens.

Jesse van der Velde boeken

Zoals hierboven aangegeven vind je op de website van Jesse van der Velde diverse workouts die je zullen helpen bij het vormen van een fitter en gezonder lichaam. Ieder programma zal er dus voor zorgen dat jij lekkerder in je vel zit, maar het verschil zit hem in de methode waarop dit resultaat behaald wordt.

Lees hieronder onze Jesse van der Velde boeken bevindingen en oordeel zelf welke methode het beste bij jou past.

Bioprofiel Detox Handboek

Bioprofiel Detox HandboekWil jij jouw lichaam van binnen goed reinigen, zodat het ook aan de buitenkant maximaal gaat stralen en jij je energieker voelt dan je je in tijden hebt gevoeld? Dan is het Bioprofiel Detox Handboek datgene waarnaar jij op zoek bent.

Met dit boek kun je een verantwoorde detox periode aangaan, wat ervoor zorgt dat alle giftige stoffen uit het lichaam verwijderd worden. Doordat toxische stoffen worden geloosd, zal jouw lichaam een enorme boost krijgen waardoor je huid gaat stralen, je meer energie hebt en beter in je vel zit.

Een mooie bijkomstigheid is, dat er ook overtollige kilo’s verdwijnen. Wil je meer weten over het Bioprofiel Detox Handboek? Wij hebben dit populaire handboek reeds beoordeeld.

Bioprofiel Detox bestellenEen strakke Buik in 4 weken

Strakke buik bijbelWaarschijnlijk is het de meest gestelde vraag aan personal trainers: ‘Hoe krijg ik een platte buik?’ En ook al lijkt het antwoord hierop simpel, het is vaak de moeilijkste zone van het lichaam om correct te trainen. Buikvet is namelijk hardnekkig en vaak duurt het te lang voordat resultaat zichtbaar wordt.

Met het boek ‘Een strakke buik in 4 weken’ behoort dit probleem tot het verleden! Je vindt in dit boek de juiste voedingstips en een trainingsschema dat ervoor zorgt dat je met slechts een half uur trainen per dag die plattere buik krijgt die je zo graag wilt.

Naast een plattere buik zal je ook meer energie en een stralendere huid krijgen en overtollig lichaamsvet verliezen. Je lichaam wordt bovendien ook van binnen weer gezond gemaakt, door de juiste voedingsstoffen te eten en hormonen weer in balans te brengen. Een gezond lichaam begint aan de binnenkant!

Strakke Buik in 4 weken bestellenSuperfood recepten

Superfood ReceptenSinds de laatste jaren is het een enorme hype, maar eigenlijk is het helemaal niets nieuws: Superfoods. Ze bestaan namelijk al eeuwenlang, alleen staan deze voedingsstoffen de laatste tijd weer in de spotlight.

Het gaat om pure voedingsmiddelen die helpen jouw gezondheidsniveau naar een hoger niveau te tillen. Een Superfood heeft in vergelijking tot andere natuurlijke voedingsmiddelen veel meer voedingswaarde, waardoor het lichaam een hogere dosis vitaminen, mineralen en antioxidanten binnenkrijgt.

In het boek Superfood Recepten staan de lekkerste gerechten die veel Superfood ingrediënten bevatten. Ook vind je bij ieder recept uitleg waarom een bepaald ingrediënt goed voor je is. Jesse van der Velde en Annemieke de Kroot maken je met dit boek wegwijs in de wereld van de Superfoods en laten zien dat gezond eten een waar feestje is.

Superfood Recepten bestellenKettlebell Workout Dvd

Kettlebell Workout DvdWil jij jouw lichaam het liefst vormen door middel van een intensive training, dan is de Kettlebell Workout de juiste keus voor jou. Met deze uitdagende training worden zowel de vetverbranding als de verjongingshormonen gestimuleerd en jouw buik, rug, been – armspieren versterkt.

De trainingen zijn kort, maar intensief en zorgen hierdoor voor snel zichtbaar resultaat. Alle spiergroepen worden bovendien aangepakt en doordat de hartslag tijdens een trainingssessie snel stijgt, duurt de workout niet langer dan 25 minuten. Hoezo geen tijd om te sporten?!

De oefeningen beginnen op het beginnersniveau en worden gedurende de weken steeds moeilijker. Er zal dus geen sprake zijn van verveling of te weinig uitdaging. Met het Kettlebell Workout dvdpakket kun je 8 tot 10 maanden trainen. Een uitgebreid pakket dus waarmee je gewenste resultaten kunt behalen en vasthouden.

Kettlebell Workout Dvd kopenConclusie

Onze Jesse van der Velde ervaringen zijn uitstekend. Deze man heeft ontzettend veel kennis wat betreft het menselijk lichaam en biedt waardevolle boeken en dvd’s aan die mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Jesse benadrukt dat het belangrijk is alles op een verantwoorde en veilige manier te doen, omdat jouw lichaam een kostbaar goed is. Geen gekke crash diëten dus!

Wil je graag jouw lichaam van binnen reinigen door middel van een detox? Dan ben je bij Jesse van der Velde aan het juiste adres. Wil jij graag jouw spieren trainen en jouw lichaam afslanken? Ook dan ben je bij Jesse aan het juiste adres.

Bereik je een gezond en slank lichaam graag door jouw voedingspatroon volledig om te gooien? Stap met het boek Superfoods recepten dan over op een gezonder en bewuster eetpatroon.

Kortom: Wil jij aan jouw lichaam werken en het maximale uit jezelf halen, dan zijn de methodes van Jesse van der Velde een ware aanrader.
PS: En op de vraag of Jesse van der Velde betrouwbaar is? Beantwoorden we bij Fit & Gezond na een uitgebreid onderzoek volmondig Ja.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel