Onze Jasper Alblas ervaringen

0
5553

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas, de man die meerdere succesvolle afslank receptenboeken heeft geschreven en de man die steeds vaker voorbij komt in diverse fora en zelfs op tv. Maar, wie is Jasper Alblas nu eigenlijk en wat heeft hem ertoe aangezet om deze afslankboeken te schrijven? Hierbij enkele Jasper Alblas ervaringen.

Terug in de tijd van Jasper Alblas

Jasper kampte een aantal jaar geleden steeds vaker met chronische gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn en slapeloosheid. Hij zag deze problemen ook bij veel mensen in zijn omgeving en ging met hen het gesprek aan. Vele van hen hadden last van overgewicht en/of chronische klachten zoals eczeem, terwijl ze er allemaal van overtuigd waren gezond te leven.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Om deze reden besloot Jasper eens wat dieper in de materie van ‘gezond leven’ te duiken. In eerste instantie struinde hij het hele internet af, maar kwam al snel tot de conclusie dat veel websites tegenstrijdige informatie verstrekken. Bij de één was product A een absolute aanrader, terwijl een andere partij beweerde dat product A juist het aller slechtste was dat je kon doen.

Jasper’s persoonlijke zoektocht

Hij besloot terug te gaan naar de basis en stelde zichzelf de vraag: ‘Hoe werkt mijn lichaam eigenlijk?’ Hij begon met het lezen van de juiste literatuur, bestudeerde hoe verschillende moleculen door het lichaam worden opgenomen en welke chemische reacties er vervolgens in het lichaam plaatsvinden.

Daarnaast heeft hij vele seminars bijgewoond, o.a. in de Verenigde Staten, en hij heeft vele documentaires gekeken. Hij ontwikkelde een theorie over hoe we gezond kunnen leven in de huidige, moderne wereld. Deze theorie heeft hij op zichzelf en bij mensen in zijn omgeving getest, met een positief resultaat: ze vielen kilo’s af, sliepen beter en hadden minder last van hoofdpijn. De grootste vooruitgang die hij bij zichzelf ontdekte was zijn energielevel, die was als een speer omhoog geschoten.

De website JasperAlblas.nl

Oke, Jasper had na een lange onderzoeksperiode een succesvolle afval-methode ontwikkelt en besloot dat hij dit niet alleen met zichzelf en de mensen in zijn directe omgeving wilde delen. Iedereen moest hiervan op de hoogte worden gebracht! Hierom maakte hij een website aan, waarop hij naast veel informatie over zichzelf en de door hem ontwikkelde methode ook zijn eerste boek aanbood.

Hij geeft op zijn website aan, zeker niet alle antwoorden te hebben over hoe je het meest gezond kunt leven en over hoe je het beste kunt afvallen, maar hij heeft wel de antwoorden die ontzettend belangrijk zijn. Doordat hij zelf voor de volle 100% in zijn methode gelooft, geeft hij iedereen de kans om de verschillende programma’s uit te proberen. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je gebruik maken van de niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.

Op zijn site vind je ook een blog, waarin hij regelmatig interessante verhalen post zoals bijvoorbeeld: ‘peulvruchten zijn ze gezond of niet?’ en ‘7 tips om Pasen gezond door te komen’. Daarnaast is er ook een forum aanwezig waardoor je met anderen jouw ervaringen en struikelblokken kunt delen. Heb jij een vraag voor Jasper? Ook deze kun je eenvoudig aan hem stellen op de site, hij geeft altijd uitgebreid antwoord.

Jasper Alblas ervaringen: Wat is onze beoordeling ?

Eerder hebben wij twee producten van Jasper Alblas beoordeeld, namelijk het ‘7×7 Afslank Receptenboek’ en het ‘Smoothie Afslank Plan’. Over beide producten waren wij enthousiast!

Ervaring 7×7 Afslank Receptenboek

7x7 afslank receptenboekHet ‘7×7 Afslank Receptenboek’ is ideaal voor iedereen die af wil vallen en daarnaast energieker door het leven wilt gaan. In het boek staan veel eenvoudige recepten, die doormiddel van een stappenplan gemakkelijk te bereiden zijn. De recepten zijn grotendeels koolhydraatarm, maar geven wel een vullend gevoel waardoor je geen last krijgt van vreetbuien of stemmingswisselingen. Doordat alle gerechten licht verteerbaar zijn komt je spijsvertering goed op gang en je zal in een korte tijd veel resultaat boeken. Het leuke van de recepten is, dat iedereen kan mee-eten, apart voor jezelf koken omdat jij wilt afvallen is dus niet meer nodig! Wij hebben het 7×7 Afslank Receptenboek beoordeeld met 4 sterren.

7x7 Afslank Receptenboek website

Ervaring Smoothie afslank plan

Smoothie Afslank PlanHet ‘Smoothie Afslank Plan’ is niet het zoveelste smoothie boek dat zich richt op het binnenkrijgen van weinig calorieën en gezonde vitamines, nee! Het Smoothie boek van Jasper Alblas richt zich op het afvallen met blijvend resultaat. Hij garandeert dat het jojo-effect zichzelf niet kenbaar zal maken! Dit komt door de drie verschillende fases waaruit het dieet bestaat: eerst het kickstart programma, daarna het breek-door-je-plateau-programma en tot slot het onderhoud programma. Wij hebben het Smoothie Afslank Plan beoordeeld met 4,5 ster.

Smoothie Afslank Plan website

Combinatiepakketten

Kun jij geen keuze maken en wil je beide receptenboeken aanschaffen? Dat is mogelijk met Jasper’s combinatiepakketten;

  • Het Afslank Pro Pakket

7×7 Afslank Receptenboek + Smoothie Afslank Plan voor €67,-. Klik hier om het pakket te bestellen.

  • Het Afslank Pro Pakket plus

7×7 Afslank Receptenboek + 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 + Smoothie Afslank Plan voor €97,-. Klik hier om het pakket te bestellen.

Wil jij graag meer weten over deze twee succesformules of andere dieetplannen? Bekijk dan de uitgebreide reviews die wij hebben geschreven!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel