Jasper Alblas boeken

0
5058

Denk je aan een reeks succesvolle dieetboeken, dan is de kans groot dat je aan de Jasper Alblas boeken denkt. De boeken die Jasper Alblas schrijft, gaan namelijk als zoete broodjes over de toonbank en daarom geven we bij Fit & Gezond deze week opnieuw aandacht aan deze geslaagde boekenreeks.

Smaakvolle, eenvoudig te bereiden recepten staan in zijn boeken centraal, want om af te vallen hoef je absoluut niet af te zien. Bovendien is het tellen van calorieën niet nodig, hetzelfde geldt voor jezelf afmatten in de sportschool. Wat wel nodig is, is bewustwording.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Volgens Jasper is het belangrijk te weten hoe je lichaam werkt en wat er moet gebeuren om het gezond te maken en te houden. Als je dit niet weet en klakkeloos de regels van een dieet opvolgt, zal je wellicht afvallen, maar het resultaat kun je onmogelijk vasthouden wanneer je terugkeert naar het oude eetpatroon.

Wie is Jasper Albas

Jasper is de eigenaar van de website jasperalblas.nl, waarop hij onder andere de door hem geschreven dieetboeken aanbiedt. Bekende boeken die hij heeft uitgebracht zijn het Smoothie Afslank Plan en het 7×7 Afslank Receptenboek.

Jasper kampte in het verleden met diverse kwaaltjes en een gebrek aan energie. Dit vond hij raar, want hij had het gevoel er een gezonde levensstijl op na te houden. Hij startte een lange zoektocht waarin hij zich verdiepte in het menselijk lichaam en woonde diverse seminars bij.

Ook las hij veel literair onderzoek en ondervroeg mensen die soortgelijke klachten hadden. Na dit onderzoek kwam hij tot een conclusie en een oplossing, welke hij vervolgens uittestte op zichzelf en diverse personen in zijn omgeving. Wat bleek? Zijn ontwikkelde eetpatroon hielp; mensen verloren gewicht en hadden minder last van allerlei ongemakken!

De boeken van Jasper Albas

Jasper Alblas heeft tot op heden drie waardevolle receptenboeken gepubliceerd. Alle drie de boeken zijn eerder door ons beoordeeld, waarna wij er een review over hebben geschreven. Lees de reviews over de Jasper Alblas boeken als je meer over de inhoud wilt weten.

7×7 Afslank Receptenboek

Het 7×7 Afslank Receptenboek staat vol met betaalbare, koolhydraatarme recepten die voorzien zijn van prachtige foto’s. Alle recepten in het boek zijn eenvoudig te bereiden doordat het kookproces stapsgewijs in duidelijke taal wordt uitgelegd. Het leuke aan de gerechten is, dat ze geschikt zijn voor alle leden binnen het gezin. Zowel kinderen als volwassenen krijgen met de maaltijden alle vereiste voedingsstoffen binnen, waardoor het koken van een aparte maaltijd niet nodig is.

7×7 Afslank Receptenboek Album 1

7x7 Afslank Receptenboek Het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 is het vervolg op het bovengenoemde receptenboek. Heb je het 7×7 Afslank Receptenboek al een tijdje in gebruik dan is Album 1 een fantastiche aanvulling. Met deze nieuwe recepten kan je weer een lange periode aan de slag en eindeloos variëren. Mocht je voor het eerst een receptenboek van Jasper Alblas willen uitproberen dan is dit boek ook geschikt. Naast de recepten vind je in het boek ook informatie over het dieet, waardevolle tips en bruikbare adviezen.

Het Smoothie Afslankplan

Smoothie Afslank PlanMet het Smoothie Afslankplan is een gezonder en slanker lichaam dichterbij dan je denkt. In dit boek staan vele soorten smoothie recepten, die je helpen om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en overtollig vet te lozen. Binnen week verlies je gegarandeerd een aantal kilo en het jojo-effect zal niet om de hoek komen kijken! Hoe? Dat lees je in het Smoothie Afslankplan.

Combinatiepakketten van Jasper Alblas boeken

Het Afslank Pro Pakket

Afslank Pro pakketMet het Afslank Pro Pakket haal je het Smoothie Afslank Plan en het 7×7 Afslank Receptenboek voor een voordelige prijs in huis. Met het Smoothie Afslank Plan verlies je in een korte tijd veel gewicht doormiddel van het drinken van gezonde smoothies. Met het 7×7 Afslank Receptenboek bereid je op een makkelijke manier de lekkerste maaltijden die cholesterol verlagend werken en overtollig vet voorgoed laten verdwijnen.

Het Afslank Pro Pakket Plus

Afslank Pro Pakket plusMet het Afslank Pro Pakket Plus bemachtig je alle drie de receptenboeken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Naast het Smoothie Afslank Plan en het 7×7 Afslank Receptenboek ontvang je met dit pakket ook het vervolgboek ‘Album 1’. Dit album zorgt ervoor dat je nog meer recepten hebt, waarmee je eindeloos kunt variëren.

Het Afslank Basis Pakket

Afslank BasispakketIn het Afslank Basis Pakket vind je alle informatie die je nodig hebt om af te vallen volgens de methode van Jasper Alblas. Met de boeken leer je wat juist wel en wat niet gezond voor je is, hoe de etiketten op producten gelezen moeten worden, welke impact e-nummers op het lichaam hebben en wat je moet doen als je in een situatie komt waarin een gezonde keuze maken lastig is. Aan de hand van onder andere deze informatie stel je jouw eigen voedingsschema en afslankprogramma samen, waarna je kunt starten met het werken aan een lichaam waarin jij jezelf prettiger voelt. Een nadeel van dit pakket is dat de recepten waarmee Jasper Alblas zo bekend is geworden ontbreken. Je zult dus met de opgedane kennis uit de boeken zelf aan de slag moeten.

Ben je niet tevreden met één van deze pakketten, dan stuur je binnen de garantietermijn een mail waarna je jouw geld terug ontvangt.

Overige dienstverlening van Jasper Alblas

Persoonlijk voedingsconsult – intake gesprek

Vind je het lastig om af te vallen en heb je een steuntje in de rug nodig, dan is het voedingsconsult wellicht wat voor jou. Tijdens dit consult zoomt Jasper in op jouw eetgewoontes, levensstijl, klachten en eventuele obstakels die je tijdens het afvallen tegenkomt. Aan de hand van dit gesprek maakt Jasper een op maat gemaakt voedingsadvies voor jou. Dit persoonlijke voedingsconsult is een goede aanvulling op de Jasper Alblas boeken. Klik hier voor meer info!

Persoonlijk voedingsconsult – vervolg gesprek

Tijdens een vervolg consult word je gewogen, waarna jouw gewichtsverlies uitvoerig wordt besproken. Er wordt tijdens dit gesprek gekeken wat er goed is gegaan en wat beter had gekund. Ben je tijdens het volgen van het dieet tegen onduidelijkheden aangelopen, dan is er gedurende deze meeting voldoende tijd om jouw vragen te laten beantwoorden. Het wordt aangeraden om iedere vier weken een vervolgconsult in te plannen, dit is de ideale stok achter de deur.  Klik hier voor meer info!

Vegetarische algenolie en MSC Visolie

De vegetarische algenolie capsules en MSC Visolie capsules zijn bedoelt voor iedereen die vegetarisch of veganistisch eet en daardoor een Omega-3 tekort kunnen krijgen. Ook voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven zijn deze capsules ideaal.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel