Jasper AlblasJasper Alblas

Jasper Alblas is afslank consultant en deelt zijn kennis, tips en ervaring op zijn blog Jasperalblas.nl. Hij heeft drie verschillende dieet boeken uitgegeven: Het Smoothie Afslank Plan, het 7×7 Afslank receptenboek en het 7×7 Afslank receptenboek Album 1.

Zijn receptenboeken zijn bestsellers in de afvalbranche en vanuit onze eigen ervaring weten wij dat ze succesvol zijn. Bij Fit&Gezond krijgen wij namelijk, naast de ervaring die we er zelf mee hebben, veel positieve reacties toegezonden van mensen die de gewenste resultaten boeken.

Om jullie een helderder beeld te geven van Jasper Alblas hebben wij de benodigde achtergrondinformatie op een rijtje gezet. 

Jasperalblas.nl – Blog

Zijn blog staat vol met waardevolle informatie. Hierbij staat afvallen, gezond leven en diëten centraal. Vanuit deze onderwerpen worden er iederen week twee á drie artikelen geplaatst. Jasper schrijft zijn artikelen veelal zelf, samen met zijn vaste schrijvers. De blogartikelen lopen erg uiteen. Zo worden er productervaringen gedeeld en recepten besproken. Met ongeveer 15.000 Facebook likes trekt de website erg veel bezoekers.

De denkwijze van Jasper Alblas

Jasper Alblas wilt zoveel mogelijk mensen helpen om een gezonde levensstijl te creëren. Hij heeft hierbij een heldere visie, missie en strategie. Deze aspecten staan ook duidelijk beschreven op zijn blog.

Missie

Kennisverdeling. In de loop der jaren heeft Jasper enorm veel kennis opgedaan omtrent gezondheid en afvallen. Deze kennis wilt hij delen met een grote groep mensen,zodat zij op een gezonde en verantwoorde manier kunnen afvallen. Volgens Jasper worden veel gezondheidsproblemen veroorzaakt door een ongezond eetpatroon.

Visie

Een gezonde en gelukkige samenleving creëren met meer energie, vrolijkheid, zelfverzekerdheid en concentratie.

Waarden van Jasper Alblas

  • Gul
  • Eerlijk & Open
  • Passie
  • Fantastisch
  • Empathisch

Terug in de tijd met Jasper Alblas

Jasper voelde zich in het verleden vaak energieloos en ongezond. Dit merkte hij aan zijn beperkte concentratievermogen, slapeloosheid en doorzettingsvermogen. Al snel kwam hij erachter dat hij niet de enige was die last had van deze gezondheidsproblemen.

Op een bepaalde leeftijd besloot hij om actie te ondernemen en zichzelf te verdiepen in de gezondheid van de mens. Hierbij heeft hij verschillende diëten gevolgd zonder het gewenste resultaat te behalen. Het viel hem op dat de gegeven informatie op internet veel tegenstrijdige informatie bevat. Zo heeft website A bijvoorbeeld een oplossing die haaks staat op de oplossing van website B.

Persoonlijke zoektocht

De tegenstrijdige informatie maakte hem nóg nieuwsgieriger in zijn zoektocht naar de waarheid. Hij moest dieper in de materie duiken en onderzoek doen bij non commerciële instanties zonder verkoop belang. Hij startte een literair onderzoek, bekeek verschillende documentaires en programma’s en bezocht verschillende webinars in o.a. Amerika. In de Verenigde Staten waren ze in het verleden al een stuk verder qua kennis en ervaring en Jasper heeft hier veel van opgestoken.

Het uitproberen van verschillende methodieken

Zijn opgebouwde expertise testte Jasper op zichzelf, zijn vrienden en kennissen. Aan de hand van een wekelijkse analyse merkte Jasper dat bepaalde methodieken daadwerkelijk hielpen. De betreffende methodiek resulteerde dan in meer energie, meer concentratie en gewichtsverlies.

Zijn opgedane kennis en ervaringen begon hij te delen via zijn blog. Hij merkte snel dat zijn artikelen erg populair waren bij zijn lezers. Ook op lange termijn zorgden zijn testen voor het gewenste resultaat. Het slapen en opstaan ging beter, het concentratievermogen ging vooruit en mensen vielen daadwerkelijk vijf tot dertien kilo af.

Jasper Alblas als voedingsconsultant

Jasper Alblas heeft al zijn kennis en expertise samengevoegd in verschillende receptenboeken. Je hebt echter ook de mogelijkheid om Jasper of één van zijn specialisten in te huren als één-op-één afslankcoach. Wil jij meer informatie over gezonde voeding en afvallen en denk je hierbij persoonlijke ondersteuning nodig te hebben? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan voor € 80,-. Hier worden jouw doelstellingen, ervaringen en vragen op een rijtje gezet.

Dieet boeken

Smoothie Afslank PlanJasperalblas.nl trok meer bezoekers want de vraag naar zijn artikelen was groot. Maar om daadwerkelijk af te vallen heb je een duidelijke structuur en planning nodig. Met het Smoothie afslank plan en het 7×7 Afslank receptenboek ontwikkelde Jasper diëten op basis van de door hem ontwikkelde methode. Deze diëten bevatten de juiste planning en een heldere structuur.

Het Smoothie afslank plan is een dieet boek dat zich richt op smoothies. Aan de hand van honderden smoothie recepten en een duidelijke eetpatroon is het mogelijk om veel kilo’s overtollig vet te verliezen.

Smoothie Afslank Plan bestellen.

7x7 afslank receptenboekHet 7×7 Afslank receptenboek is een dieet dat zich richt op koolhydraatarme recepten. De recepten zijn gevarieerd, gezond en erg lekker. Het grote verschil met het Smoothie Afslank Plan is dat het 7×7 Afslank receptenboek zich vooral richt op de juiste voeding; 7 Dagen x 7 recepten per dag. Een compleet receptenboek inclusief een planning en schema’s. Een absolute aanrader om een gezonder leven te leiden!

7x7 Afslank Receptenboek bestellen.

Afslank Pro pakketen

Je hebt ook de mogelijkheid om de bovenstaande boeken in een combinatiepakket aan te schaffen. De keuzes qua voeding en drinken zijn hierdoor een stuk uitgebreider. Deze pakketten bieden meer dan genoeg mogelijkheden om gezonder te leven en af te vallen:

Afslank Pro Pakket Afslank Pro pakket Plus
7×7 Afslank receptenboek + Het Smoothie Afslank Plan voor € 67,-. 7×7 Afslank Receptenboek (album 1)+Het Smoothie Afslank Plan voor €97,-.
Afslank Pro Pakket Afslank Pro Pakket plus

Bekijk gerelateerde artikelen over Jasper Alblas :