Het smoothie afslank plan

0
6214

Hoe val jij met smoothies af? Een review van het smoothie afslankplan

Het ‘Smoothie Afslank Plan’: een boek c.q. handleiding vol met smoothie recepten, die zorgen voor een gezonder en slanker lichaam.

Het boek is een vervolg op het zeer succesvolle ‘7×7 afslank receptenboek’ geschreven door Jasper Alblas. Wellicht denk je: “weer zo’n smoothie boek, wat is daar nu bijzonder aan?” Juist dit boek is uniek, omdat het zich voornamelijk richt op mensen met overgewicht; de focus ligt echt op afvallen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Jasper stelt dat je minimaal vier kilo per week verliest en dat het jojo-effect achterwege blijft en dit alles op een zeer verantwoorde en gezonde manier. Dit vinden wij een gewaagde uitspraak.

Wij besloten hierom de proef op de som te nemen en hebben het ‘Smoothie Afslank Plan’ één week uitgeprobeerd, ook hebben wij trouwe volgers van dit dieet geïnterviewd. Lees hieronder onze bevindingen :-).

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het afslankplan bestemd
Inhoud het Smoothie afslank plan

Smoothie afslankplan prijs
Eindconclusie op basis van de ervaringen van de ondervraagden
Eindconclusie op basis van Fit&Gezond test-week
Waarom het Smoothie afslank plan ?

Voor wie is het afslankplan bestemd

Voorbeelden van smoothiesHet ‘Smoothie Afslank Plan’ is bestemd voor iedereen die op een gezonde en effectieve manier wil afvallen en energieker door het leven wil gaan. Het Smoothie plan is eenvoudig, doeltreffend en 100% natuurlijk; er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en er hoeven slechts een aantal kleine wijzigingen in je voedingspatroon plaats te vinden.

Doordat het plan flexibel is, kan iedereen het dieet afstemmen op zijn eigen persoonlijke situatie; ideaal! Ook zo’n hekel aan het tellen van calorieën? Dat is bij deze manier van afvallen niet nodig.

Smoothie Afslankplan website

Inhoud het Smoothie afslank plan

Op de site van Jasper Alblas is het ‘Smoothie Afslank Plan’ eenvoudig te bestellen. Op dit moment ontvangt iedereen die het plan bestelt vier bonussen! Met een grote glimlach op het gezicht klikken we op de bestelbutton en krijgen na het afronden van de betaling direct toegang tot de recepten. Het receptenboek bestaat uit drie onderdelen:

  1. Het kickstart programma: gedurende de eerste week verlies jij doormiddel van een streng programma tot vier kilo aan overtollig vet. Deze week is zwaar, maar motiverend doordat het resultaat duidelijk zichtbaar is.
  2. Het breek-door-je-plateau programma: de vetverbranding zal na een tijdje stil komen te staan, dit programma zorgt ervoor dat het weer op volle toeren gaat draaien. Dit gedeelte van het programma draait op wilskracht; het is zwaar omdat het lichaam moet wennen aan de smoothies en hierdoor in opstand komt.
  3. Het onderhoud programma: zorgt ervoor dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Dit gedeelte van het programma wordt door de ondervraagden als relaxed ervaren (in vergelijking met de twee eerste programma’s). Gedurende deze periode wordt er overgegaan op het nieuwe eetpatroon.

De vier bonusboeken:

Detox smoothies: helpen bij het afvoeren van giftige stoffen en helpen bij het reinigen van het lichaam:

detox smoothiesAnti (vr)eetbui smoothies: voorkomen vreetbuien en emotioneel eetgedrag:

Verschillende groentes en fruit

Kindersmoothies: gezonde smoothie recepten voor kinderen:

Gezonde smoothies voor kids

Het geheime afslankwapen: voor iedereen die als hoofddoel ‘afvallen’ heeft.

afvallen door middel van smoothies

Daarnaast bevat de handleiding veel informatie en tips over voeding en gewichtsverlies. Het is natuurlijk de bedoeling dat er naast het drinken van de smoothies, gezonde voeding wordt genuttigd; grotendeels koolhydraatarm.

Hoe werkt het afslank smoothie plan?

Het geheim van het smoothie plan is het nuttigen van dé juiste smoothie op hét juiste moment. Het draait om de samenwerking die plaatsvindt tussen de verschillende ingrediënten die zich in de drankjes bevinden. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen unieke vet verbrandende eigenschap: drink dus de juiste combinatie smoothies en zij zullen elkaar helpen bij het aanvallen van het vet en elkaar versterken.

Gedurende de dag krijgt het lichaam precies de juiste voedingsstoffen binnen, die er samen voor zorgen dat jouw lichaam gezonder en slanker wordt en blijft. Jasper Alblas laat niets aan het toeval over en rijkt jou graag deze kant- en klare oplossing voor jouw overgewicht aan. Wil jij graag meer lezen over de werkwijze? In het receptenboek c.q. de handleiding wordt het proces duidelijk en stapsgewijs beschreven.

Smoothie afslankplan prijs

De kosten van het ‘Smoothie Afslank Plan’ zijn op dit moment 47 euro inclusief een tijdelijke korting van € 20,-. Dit is een van de goedkoopste diëten dat wij tot noch toe hebben beoordeeld en vinden wij , in vergelijking met andere diëten, een aantrekkelijke prijs. Het is tenslotte zoals de auteur zelf zegt een 100% natuurlijk en kant- en klaar afslankplan c.q. jouw ticket naar een slank en gezond lichaam. Overtollig lichaamsvet verbranden en een gezonder lichaam van binnen en van buiten; dat is wat velen van ons willen.

Daarnaast ontvang je op dit moment naast het afslank-plan ook nog vier digitale bonus boeken (detox smoothies, anti (vr)eetbui smoothies, kindersmoothies en het geheime afslankwapen)!!

* Garantie: Jasper Alblas is zo overtuigd van zijn methode, dat hij er garantie op geeft! Mocht je niet tevreden zijn, geen gewicht verliezen en/of de smoothies niet lekker vinden, dan kun jij dit melden doormiddel van een e-mail. Het geld zal dan zonder ingewikkelde vragen worden teruggestort.

Website Smoothie Afslankplan

Eindconclusie op basis van de ervaringen van de ondervraagden

Het schema van het smoothie afslank planDe kilo’s zijn er bij de ondervraagden vanaf gevlogen. Wel benadrukken zij allemaal hoe zwaar de eerste twee fases van het programma zijn. De eerste weken komt het lichaam in opstand; want het wil meer vast voedsel tot zich nemen. Ook misten de meeste het gevoel om vol te zitten na een maaltijd en daarnaast bleek het gebrek aan kauwen ook erg tegen te vallen.

Na enkele dagen kregen de ondervraagden wel een boost, doordat zij in de spiegel duidelijk verschillen begonnen waar te nemen. De meeste gaven aan dat het met name de buik was die er anders uit begon te zien; veel platter en minder opgeblazen. Hierdoor hebben de meeste het programma voortgezet.

Van de acht ondervraagden zijn er twee personen gestopt. Het vergt dus wel doorzettingsvermogen om de eerste twee fases te doorstaan. De doorzetters die in fase drie aankwamen waren allemaal zeer enthousiast. Ze waren veel kilo’s verloren en konden weer meer vast, maar wel gezond voedsel gaan nuttigen en iets afbouwen met de smoothies.

De acht geïnterviewde raden het dieet aan alle mensen die gezonder willen leven en gewicht willen verliezen aan.

Eindconclusie op basis van Fit&Gezond test-week

Fit&Gezond heeft gedurende de zogenoemde test-week heerlijke smoothies gedronken. De meningen over het verloop van de week zijn op de redactie verdeeld.

Focus op je doelVooral voor de mensen die naast het werk actief sporten bleek de week méér dan zwaar te zijn. Zij voelden zich lusteloos en konden zichzelf niet 100% inzetten tijdens een sportsessie.

Voor degene die zich wat rustiger hebben gehouden deze week (zoals ik) was de week zwaar maar succesvol. Onze broeken sloten gemakkelijker en we hadden het gevoel echte health-freaks te zijn, doordat we ineens zoveel vitamines binnen kregen. Wij zijn van mening dat een smoothie per dag zeker zal bijdragen aan een gezonder lichaam, let daarnaast op de voeding die je erbij nuttigt en je hebt een prima balans. Wanneer je besluit om het dieet te gaan volgen moet je wel echt gefocust zijn, want je moet door een protesterende-fase van je lichaam heen.

Kortom: Voor iedereen die zowel van binnen als van buiten een gezonder en beter uitziend lichaam wil raden wij het ‘Smoothie Afslank Plan’ aan. Het staat boordenvol gevarieerde smoothie recepten, tips en informatie waarmee jij direct aan de slag kunt én dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Waarom het Smoothie afslank plan ?

Bestel knop

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Met deze review hoop ik dat jullie genoeg te weten zijn gekomen over het smoothie dieet plan ! Voor nu wens ik jullie namens Fit&Gezond veel succes met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce van Vugt

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel