Het ideale dieet plan

0
2399

Werkelijk zo ideaal? Hierbij een review

Het ‘Ideaal Dieet Plan’; een intensief programma waarmee een gezonder, fitter en mooier gevormd lichaam binnen handbereik ligt.

Voor het ‘Ideaal Dieet Plan’ heb ik, namens Fit & Gezond, een half jaar lang Jenny Scholten gevolgd. Jenny heeft moeten constateren dat zij in de afgelopen jaren stiekem wat kilo’s eraan heeft gegeten, waardoor haar lichaam (in haar ogen) er niet meer uitziet zoals zij zou willen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Daarnaast geeft zij aan sneller moe te zijn en haar conditie is ver te zoeken. Zelf heeft zij het afgelopen jaar geprobeerd op haar voeding te letten, maar met alle verleidingen en zoals zij zelf lachend zegt: ‘de schijt aan Sonja dagen’, heeft het niet veel opgeleverd.

Ze besloot op zoek te gaan naar een volledig programma; een programma dat zich niet alleen focust op de voeding, maar ook op het sporten en het mentale gedeelte. Zij kwam uit bij het ‘Ideaal Dieet Plan’ en heeft ons wekelijks op de hoogte gehouden van haar bevindingen.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het product bestemd ?
Inhoud Ideale dieet plan

Wat houdt het in?
Prijs van het dieetplan
Resultaat.
Waarom het ideale dieet plan?

Voor wie is het product bestemd ?

Het dieet is bestemd voor afvallers!Het ‘Ideaal Dieet Plan’ is op de eerste plaats bestemd voor iedereen die de overtollige kilo’s aan vet uit zijn/haar leven wil verbannen. Daarnaast werk je automatisch aan een gezonder en beter gevormd lichaam en je energielevel zal stijgen, waardoor er meer genoten kan worden van de dingen die je dagelijks doet.

De ontwikkelaars van dit dieet geven aan dat je door een gezondere levensstijl, minder vatbaar bent voor bijvoorbeeld suikerziekte, hartfalen, stress en een verhoogde bloeddruk. Kortom: dit dieet bezorgt jou een strakkere, sterkere en gezondere versie van jezelf.

Inhoud Ideale dieet plan

Op de site van het ‘Ideaal Dieet Plan’ kun jij het dieet aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot het VIP Membership.  Het dieet bestaat uit een zeer uitgebreid pakket; de workouts, recepten, webinars en tips & tricks vliegen je om de oren.

Hierbij een praktisch overzichtje van de inhoud van dit pakket:

12 oefeningenWorkouts;

het pakket bevat o.a. twaalf volledige workouts, een ochtend workout en bureau-oefeningen. Waarvan de laatst genoemde set oefeningen bedoelt zijn voor iedereen die zijn werkdag achter een bureau doorbrengt en/of voor mensen die een gebrek hebben aan tijd.

Chefkok Hans KnolRecepten;

super veel recepten van Chefkok Hans Kol, waarmee jij op een eenvoudige manier gerechten op tafel zet die minder dan vijfhonderd calorieën bevatten! Daarnaast ontvang je recepten om gezonde en lekkere smoothies te maken en een snack-tip c.q. recepten boekje. De recepten zijn als tekstbestand en video in te zien.

Mentale coaching;

een Skype één op één sessie, waarbij jij de kans krijgt om vragen te stellen en adviezen in te winnen op basis van jouw levensstijl. Ook kun je deelnemen aan live webinars en je ontvangt maandelijks diverse tips en tricks.

De prijs van dit zeer complete pakket is normaal 235 euro, maar wordt op dit moment aangeboden voor 97 euro. Jenny geeft aan dat de volledigheid van het pakket haar zowel aanspreekt als beangstigd. Het is geen dieet, dat je voor de halve bak kunt volgen, het vraagt veel tijd en veel toewijding.”

Wat houdt het in?

Het ‘Ideaal Dieet Plan’ is een houvast of te wel een ruggensteuntje. Het reikt jou de handvaten aan, die jij moet grijpen en niet meer los moet laten. Dit dieet is een manier van leven; geen tijdelijke twee-weken-kuur waarin jij jouw lichaam drastisch laat detoxen of laat uithongeren waarna er weer over wordt gegaan op een normaal eetpatroon. De kunst is om deze nieuwe manier van leven jezelf eigen te maken, waarna jij het de rest van jouw leven grotendeels zult toepassen.

Handvaten voor afvallenDoor je eetgewoontes te veranderen; de inname van koolhydraten te verminderen, minder suiker te eten en meer groentes en eiwitten te nuttigen zal jouw lichaam vet gaan verbranden. Daarnaast dien je dagelijks te bewegen door te fietsen, wandelen of een intensieve workout te doen.

Bij Jenny vlogen de kilo’s er snel af: “Ik voel me letterlijk lichter en ik heb het gevoel dat ik veel meer uit mijn dag kan halen.” Echter geeft zij aan dat ze er geestelijk continu mee bezig is, wat na een lange werkdag soms zwaar is. Het is voor haar niet haalbaar om iedere dag een recept te bereiden of om te sporten, vandaar dat er sowieso twee dagen per week minder streng aan het dieet wordt voldaan, maar alsnog boekt zij resultaat!

Prijs van het dieetplan

De kosten van dit pakket zijn gewoonlijk 235 euro! Gelukkig is er op dit moment een aanbieding waardoor het pakket ‘slechts97 euro kost. Het is een uitgebreid pakket en Jenny geeft aan er ontzettend veel aan te hebben, maar wij begrijpen dat de prijs,  vergeleken bij andere diëten, even slikken is.

Koop het ideale dieet plan

Resultaat.

7 kiloNa zes maanden bikkelen heeft Jenny afscheid genomen van maar liefst zeven kilo aan lichaamsvet. “Ik ben méér dan tevreden en voel me energieker dan ooit, voor zover ik me tenminste kan herinneren.” Ze staat met een brede glimlach voor me in haar nieuwe skinny jeans en ik begrijp haar tevredenheid, maar al te goed!

Het was zwaar en soms had ze er totaal geen zin meer in, maar ze heeft doorgezet en dat heeft zijn vruchten duidelijk afgeworpen. Nu het half jaar voorbij is, stopt Jenny gedeeltelijk met het ‘Ideaal Dieet Plan’: zij heeft besloten om twee dagen per week volgens de regels van dit dieet te gaan leven.

Het “Ideaal Dieet Plan is een zogenoemde ‘eyeopener’ voor mij geweest, ik ben me nu veel bewuster van alle slechte voeding die ik dagelijks tot mij nam en ik realiseer me ook hoe weinig ik voorheen bewoog. Vanaf nu zal ik iedere dag minstens een half uur actief bewegen, door bijvoorbeeld op de fiets naar mijn werk te gaan en ik zal drankjes zoals Red Bull niet meer kopen.”

Tot slot wil zij er aan toevoegen dat het resultaat fantastisch is, maar dat het afgelopen half jaar ontzettend zwaar was. Het focussen op alle onderdelen viel haar zwaar: “Soms verlies je het overzicht en de focus, want je moet met zoveel dingen rekening houden, wellicht is het beter om op één onderdeel in te zoomen en de rest op een laag pitje erbij te doen, maar dan is er natuurlijk geen sprake meer van het ‘Ideaal Dieet Plan’.”
Kortom: het ‘Ideaal Dieet Plan’ werkt, maar vergt veel tijd en focus. Wellicht is de kans van slagen groter wanneer de focus meer op één onderdeel ligt (voeding en een beetje op sport i.p.v. op beide even veel.)

Fit & Gezond bedankt Jenny voor de wekelijkse updates en wenst haar nog een fit, gezond en slank leven toe!

Waarom het ideale dieet plan?

Bestel knop

Ik hoop dat jullie genoeg te weten zijn gekomen over het ‘Ideaal dieet plan’. Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :)!

Gezonde groetjes,

Joyce en Jenny Scholten

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel