Glenn Goossens ervaringen ; Betrouwbaar of oplichting ?!

0
3636

Glenn Goossens; het is dé man achter de succesvolle boeken ‘Gespierde God’ en ‘Strakke Buik Bijbel’, en is daardoor een bekende naam binnen de afslank- en fitnessbranche. Maar wie is Glenn eigenlijk en is hij te vertrouwen?

Regelmatig ontvangen we soortgelijke vragen van onze lezers en daarom besloten we bij Fit & Gezond deze week op hem in te zoomen. In dit artikel hebben we onze Glenn Goossens bevinden en ervaringen voor je samengevat; handig wanneer je nog twijfelt om één van zijn boeken aan te schaffen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wie is Glenn Goossens ?

Glenn Goossens weet een heleboel wanneer het aankomt op afvallen, trainen en voeding, maar waar heeft hij deze kennis opgedaan?

Zijn kennis op het gebied van sport heeft hij van jongs af aan ontwikkeld, omdat hij altijd een groot sportfanaat was en diverse sporten beoefende. Hij was leergierig en wilde alles weten over sport en de uitwerking daarvan op het menselijk lichaam.

Hij begon zijn opgedane kennis met mensen te delen, waarna hij aan de slag ging als personal coach en mensen de kunst van het afvallen en gespierder worden bij bracht.

Daarnaast schreef hij artikelen voor Nederlandse blogs, waarin hij altijd sprak over de succesformule om gespierder te worden of af te vallen. Hij merkte dat deze artikelen enorm gewild waren en enthousiast werden ontvangen, waardoor bij hem het idee ontstond een boek te schrijven waarin hij al zijn kennis kon verwerken. Het idee voor de Gespierde God en de Strakke Buik Bijbel was geboren.

Glenn Goossens boeken

Glenn Goossens heeft inmiddels twee succesvolle boeken op zijn naam staan; de Gespierde God en de Strakke Buik Bijbel:

De Strakke Buik Bijbel

Hoe vaak we ook sporten; de buik is en blijft de lastigste zone om strak te trainen. De overtollige stoffen die het lichaam niet af kan breken worden namelijk grotendeels opgeslagen als buikvet en dat vinden vele van ons geen fraai gezicht. Je kunt echter sit-ups doen totdat je een ons weegt, zonder resultaat te boeken. Hoe kan dit?

Glenn Goossens geeft je in de Strakke Buik Bijbel het antwoord en reikt je handvatten aan waarmee je jouw buik in een korte periode strak traint.

Met de Strakke Buik Bijbel loos je jouw buikvet in een periode van slechts vier weken, wat ervoor zorgt dat jouw sixpack zich trots aan de wereld kan tonen.

De Strakke Buik Bijbel bestaat uit:

 • Dertig basisoefeningen waarmee je een strakke buik creëert.
 • Een trainingsschema waarmee je in vier weken resultaat boekt.
 • Eenvoudig te bereiden recepten die de vetverbranding stimuleren.
 • Voeding tips.
 • Voedingsschema voor ieder eetmoment van de dag.

Strakke Buik Bijbel kopenMet de Strakke Buik Bijbel ligt dat wasbordje of die platte buik binnen handbereik. Wil jij je niet beperken tot alleen de buik, dan is het trainen op basis van de ‘Gespierde God’ methode een perfect plan!

Gespierde God

Gespierde god bestellenHet boek Gespierde God is één van de meest verkochte boeken die we bij Fit & Gezond hebben beoordeeld. Het boek bevat veel tips en adviezen, waarmee je een goddelijk lichaam kunt bereiken.

We willen wel benadrukken dat je wel echt aan de bak moet. De tips en trainingen die in het boek worden aangereikt zal je daadwerkelijk op moeten volgen om het gewenste eindresultaat te behalen.

Het e-book Gespierde God bestaat onder andere uit:

 • Tientallen oefeningen voor iedere spiergroep.
 • Voorbeelden van ideale trainingsdagen.
 • Een trainingsschema waarmee je binnen acht weken tien kilo aan spieren erbij krijgt.
 • Een lijst met gezonde voedingsmiddelen die de spiergroei stimuleren.
 • Tips om jouw mindset positief te houden.
 • Gezonde recepten.
 • Een hoofdstuk dat zich richt op het ontwikkelen van gespierde armen.

Gespierde God testenMet Gespierde God pak je alle spieren in jouw lichaam aan, waardoor je er na acht weken totaal anders uitziet.

De schrijfstijl van Glenn Goossens is in zowel Gespierde God als Strakke Buik Bijbel prettig leesbaar en voor beide boeken geldt dat de informatie duidelijk is weergegeven. Wel dien je bij beide boeken gedisciplineerd te werk te gaan anders wordt het gewenste resultaat niet binnen de gestelde termijn behaald.

Is Glenn Goossens betrouwbaar?

De boeken Strakke Buik Bijbel en Gespierde God zijn niet voor niets zo succesvol. De informatie is helder, duidelijk en werkt als een tierelier.

Toegang tot de boeken ontvang je na jouw bestelling direct en heb je een vraag dan kun je deze online stellen, waarna je binnen een kort tijdsbestek antwoord ontvangt (circa één werkdag).

De ervaringen van klanten zijn bovendien ook alle enthousiast en hierom concluderen we bij Fit & Gezond dat Glenn Goossens betrouwbaar is.

Glenn Goossen ervaringen

Op internet lees je veel enthousiaste verhalen van mensen die het boek Gespierde God of Strakke Buik Bijbel hebben besteld en gebruikt. Ze geven aan een veel strakker lichaam te hebben en zich energieker te voelen.

Daarbij zijn er veel verhalen te lezen over mensen die daadwerkelijk resultaat hebben geboekt en bijvoorbeeld zijn afgevallen of een strakkere buik hebben gekregen.

Conclusie

Bij Fit & Gezond hebben we enkel positieve ervaringen met Glenn Goossens. Van onze lezers hebben we nog nooit een negatief bericht over hem ontvangen en ook op internet kunnen we niets eigenaardigs vinden. De boeken die Glenn Goossens heeft uitgebracht zijn succesvol en gezien de inhoud begrijpen we goed waarom dit zo is.

Kortom: wil je graag een gespierder lichaam of een strakkere buik, zodat je deze zomer zelfverzekerd over het strand kunt paraderen? Dan is de Strakke Buik Bijbel of Gespierde God van Glenn Goossens zeker een aanrader.

Strakke Buik Bijbel kopen                                                                                 
Gespierde God testen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel