Gezonde groene smoothie recepten

0
2836

Review: 125 Gezonde groene smoothies

Het ‘gezonde groene smoothie boek’; een boek dat volstaat met heerlijke recepten en inhoudelijke informatie over de groene smoothie. Dit betreft dus geen doorsnee receptenboek, het boek gaat namelijk ook in op de valkuilen van de groene smoothie en op de voordelen van het drinken van deze gezonde drankjes.

Diana Verbeek

De ontwikkelaar van dit boek is Diana Verbeek. Diana is een jonge, energieke vrouw die het geheim heeft ontdekt van een gezonder en energieker lichaam. In het verleden had zij last van lusteloze dagen, een gebrek aan energie en overgewicht rondom de taille. Sinds zij is begonnen met het drinken van groene smoothies is haar leven positief veranderd, omdat zij deze kennis graag met iedereen wilde delen besloot zij om een boek te schrijven.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Bij Fit & Gezond hebben wij het boek besteld, omdat wij graag meer wilde weten over dit wonderdrankje dat door vrijwel iedere health-freak wordt gedronken. Het boek is door ons doorgelezen, een aantal smoothies hebben wij gemaakt en uitgebreid getest en onze bevindingen hebben wij hieronder voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy!

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is 125 groene smoothies bestemd ?
Inhoud 125 Gezonde groene smoothies

Prijzen
Resultaat 125 Gezonde groene smoothie recepten
Waarom het gezonde groene smoothie receptenboek ?

Voor wie is 125 groene smoothies bestemd ?

Smoothie dieet voor iedereenHet product is op de eerste plaats bedoelt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen door middel van een gezond voedingspatroon i.c.m. het drinken van groene smoothies. Let op: dit is dus geen crash dieet waarbij jij alleen maar smoothies drinkt, de smoothies zijn echt een aanvulling. De groene smoothies helpen je namelijk om vreetbuien op afstand te houden, omdat ze vol zitten met gezonde voedingsstoffen. Ook zorgen deze drankjes ervoor dat je meer energie hebt en je weerstand verbeterd aanzienlijk; klungel jij een beetje met je gezondheid, dan is het dagelijks drinken van groene smoothies wat voor jou!

Drie groene smoothie per dag kan jou net die boost geven die je nodig hebt. Daarnaast zal je spijsverbetering beter functioneren, je huid zal er gaver uit gaan zien en je nachtrust zal aanzienlijk verbeteren. Dus iedereen die energieker en slanker door het leven wil gaan; het is groene-smoothie-tijd!

Inhoud 125 Gezonde groene smoothies

Wanneer je besluit om het ‘gezonde groene smoothies boek’ te bestellen heb je de keuze uit een hardcopy versie van het boek of een e-book. In het boek staan 125 groene smoothie recepten met verrassende smaakcombinaties. Iedere smoothie bestaat uit een combinatie van groenten en fruit. Het boek bevat niet alleen recepten, maar ook veel extra informatie, over;

  • het beste moment van de dag om een groene smoothie te drinken
  • welke voedingsstoffen bevinden zich in welke groenten
  • wat zijn de voordelen van de diverse soorten groenten
  • wat doet een groene smoothie voor jouw lichaam; hoe draagt het bij aan het verliezen van kilo’s
  • tips over het bereiden van de lekkerste smoothies.

Op dit moment is er een actie! Wanneer je jouw bestelling plaatst, ontvang je nu gratis vier bonussen!

Bonus 1: het ‘75 fruit smoothie recepten e-book’.

Fruit smoothie receptenDe smoothies zijn niet alleen erg lekker, maar ze bevatten ook weinig calorieën; ze zijn een heerlijke afwisseling op de groene smoothie. In het boek vind je ook veel informatie over de geschiedenis van smoothies, de fouten die veel mensen maken wanneer ze fruit smoothies drinken en de ingrediënten die je absoluut niet zou moeten toevoegen aan jouw smoothies.

Bonus 2: het smoothie dieet schema.

Een handig weekschema vol met afslank tips en trucs; het schema kun je uitprinten en naar eigen invulling aanpassen.

Bonus 3: ’21 gezonde Paleo recepten’.

21 gezonde receptenDit e-book van Paleo sluit perfect aan bij het boek ‘gezonde groene smoothies’. De recepten van Paleo zorgen er niet alleen voor dat jouw lichaam verandert in een verbrandingsmachine; ze zorgen er bovendien voor dat jij het behaalde resultaat zult vasthouden.

Bonus 4: het e-book ’10 superfood smoothie recepten’.

Prijzen

De prijzen van het ‘gezonde groene smoothie boek’ zijn aantrekkelijk; helemaal op dit moment ,want er is momenteel een actie waardoor je een korting van 10 euro ontvangt! De vier extra bonussen die je op dit moment bij jouw bestelling ontvangt zijn natuurlijk ook mooi meegenomen. Het e-book is momenteel te verkrijgen voor 17 euro, maar heb je liever een hardcopy boek waar je lekker doorheen kunt bladeren dan kun je deze bestellen voor 27 euro.

Try before you buy: De ontwikkelaarster van het smoothie dieet wil iedereen de kans geven om haar boek te proberen. Hierom kun jij het boek 30 dagen proberen; vind je het niets en ben je dus niet tevreden om welke reden dan ook? Stuur haar een email en je krijgt zonder moeilijke vragen je geld terug. Dat is natuurlijk een fijne gedachte.

Bestel knop

Resultaat 125 Gezonde groene smoothie recepten

De eindconclusie: het boek is prima en bovendien gunstig geprijsd. Echter is het boek ‘slechts’ een aanvulling op een dieet of gezond voedingspatroon, waardoor het geen compleet dieet weergeeft.

Bij Fit & Gezond zijn wij enthousiast over de hoeveelheid smoothie-recepten en de diversiteit aan smaken. Wij kunnen ons voorstellen dat je energielevel zal stijgen en je gewicht zal verliezen wanneer je een maand lang groene smoothies drinkt. De smoothies zijn vullend, waardoor je minder kans hebt op een terugval en je krijgt iedere dag jouw dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit binnen die de juiste voedingsstoffen bevatten.  Het ‘gezonde groene smoothies’ boek is dus zeker een aanrader, wanneer je energieker door het leven wilt gaan en op een gezonde manier wilt afvallen.

Waarom het gezonde groene smoothie receptenboek ?

Bestel knop

Ik hoop jullie hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce

P.S. Voor meer reviews over diëten en/of sportschema’s verwijzen wij je graag door naar onze reviewpagina en/of dieet vergelijker 🙂 !

 

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel