Gespierde god

0
5346

Gespierde God helpt je om binnen acht weken een strak en gespierd lichaam te creëren. De titel ‘Gespierde God’ zal voor mensen die regelmatig in de gewichten hangen als muziek in de oren klinken, want eruitzien als een afgetrainde god is voor vele het ultieme doel.

Volgens de auteur van het boek, Glen Goossens, is het niet moeilijk om een gespierd lichaam te krijgen met weinig vetpercentage, maar je moet wel op de juiste manier te werk gaan. In zijn e-boek legt hij uit wat de juiste voeding is en wat je dient te vermijden. Daarnaast verteld hij over efficiënte krachttrainingen, want een gespierd lichaam krijg je niet door op de bank te zitten.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Gespierde god bestellen

Uit de verkoopstatistieken blijkt dat het programma populair is en deze populariteit stijgt gestaag. Daarnaast blijken weinig klanten gebruik te maken van de niet-goed-geld-terug-garantie, wat inhoudt dat veel mensen tevreden zijn over wat zij hebben ontvangen. Je begrijpt het, bij Fit & Gezond was onze interesse hierom snel gewekt, het was tijd om dit product te reviewen.

Glen Goossens

De schrijver en bedenker van de Gespierde God methode is Glen Goossens. Dit is geen onbekende in het diëten-circuit, eerder schreef hij namelijk de ‘Strakke Buik Bijbel’. Veel achtergrond informatie is er niet over hem te vinden, wel staat hij keurig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel wat in ieder geval betrouwbaar overkomt. Zoek je in Google op zijn naam dan kom je enkel positieve berichten en ervaringen tegen.

Voor wie is de Gespierde God bestemd?

De training Gespierde God is bestemd voor iedereen die een gespierd en gezond lichaam wilt bereiken. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw. De door Glen ontwikkelde methode werkt bij iedereen.

Wel dien je acht weken lang hard te werken, doe je dit niet dan zal het resultaat tegenvallen. Met de juiste voeding en training zal jouw lichaam er gespierder uitzien en meer energie krijgen. Een bijkomend voordeel is dat je zelfvertrouwen zal groeien, want onzeker zijn over je lichaam is er niet meer bij.

Gespierde god bestellen

De inhoud van Gespierde God

Heb je besloten dat het roer om moet? Heb je geen zin om nog maanden dan niet jaren te moeten trainen voordat je in de buurt komt van dat gespierde lichaam dat je voor ogen hebt? Dan is het een goed idee om Gespierde God te bestellen. Wanneer je dit doet ontvang je direct toegang tot het e-boek in pdf formaat, dus je kan meteen aan de slag. Je ontvangt:

Het e-boek Gespierde God

In dit boek legt Glen eerst uit waarom de door hem ontwikkelde methode zo succesvol is. Dit is belangrijk, zodat je begrijpt waar de kracht van deze training ligt. In het boek vind je verder veel uitleg op het gebied van voeding, recepten en krachttrainingen.

Trainingsschema’s en voedingsschema’s

Op het juiste moment de goede hoeveelheid voeding nuttigen is ontzettend belangrijk wanneer je wilt afvallen en jouw lichaam wilt vormen. Daarnaast zijn de fysieke trainingen natuurlijk van groot belang. Een training overslaan is uit den boze, wil jij binnen acht weken een strak en gespierd lichaam dan zijn de bijgeleverde schema’s heilig.

Naast dit basispakket ontvang je momenteel ook twee bonussen:

Het e-book Sensationeel Maar Gezond Afvallen

In dit e-book worden je een aantal technieken aangereikt, waarmee je nog sneller resultaat zult boeken. Het verbrandingsproces zal met deze methode met maar liefst 20% worden versneld.

Video’s van het Ultieme Afslank Programma

Op het moment ontvang je ook een maand lang toegang tot de video’s van het Ultieme Afslank Programma. Dit zijn waardevolle video’s die veel nuttige informatie bevatten op het gebied van gezonde voeding en sportoefeningen. Normaal gesproken kost dit abonnement 19,97 euro per maand. Mocht je na de eerste gratis maand geen gebruik willen maken van dit abonnement dan dien je Glen een e-mail te sturen zodat hij dit gedeelte kan stopzetten.

De prijs van Gespierde God

Het pakket van de Gespierde God kun je op dit moment aanschaffen voor 39,97 euro. Dit vinden wij bij Fit & Gezond een prima prijs. Het e-book bestaat uit veel nuttige informatie waarmee je acht weken aan de slag kunt. Daarnaast leer je zoveel over je lichaam en de juiste voeding dat je hier de rest van jouw leven wat aan hebt. De Gespierde God vinden wij daarom een goede investering.

Niet-goed-geld-terug-garantie

Je mag het e-book zestig dagen uitproberen. Ben je niet tevreden met het door jou behaalde resultaat of heb je een andere reden waarom je de Gespierde God methode niets vindt? Geen probleem, stuur de ontwikkelaar een e-mail en je ontvangt je geld volledig terug.

Gespierde god testen

Gespierde god ervaringen

Bij Fit & Gezond zijn wij te spreken over het e-book de Gespierde God. Het boek is overduidelijk geschreven door iemand die er veel verstand van heeft. De informatie is niet alledaags en je kunt Glen, wanneer je een vraag hebt, altijd benaderen via de e-mail. Hij voorziet je graag van gratis informatie. We hebben aan aantal mensen geïnterviewd die de Gespierde God training minstens acht weken hebben gevolgd. Zij gaven allen aan meer spiermassa te hebben en zich fitter en sterker te voelen.

Wil jij graag in een korte tijd veel resultaat boeken zonder hiervoor maandenlang jezelf af te matten in de sportschool? Train je graag gevarieerd en wil je graag gezond en bewust eten? Dan is de Gespierde God methode wat voor jou! Bij Fit & Gezond raden we dit e-book zeker aan wanneer je een gespierd en afgetraind lichaam wilt.

Gespierde god bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel