Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijck

0
1887

Fitchef Turbo is een kookboek van Mark van Oosterwijck. Misschien heb je deze naam al wel eens eerder gehoord, want Mark van Oosterwijck is ook de auteur van het boek Fitchef. Fitchef Turbo is dan ook de opvolger van dit populaire kookboek.

Op deze pagina lees je meer over het Fitchef Turbo. In onze review geven wij onze mening en schetsen wij de verschillen ten opzichte van het eerste boek. Twijfel je om Fitchef Turbo aan te schaffen? Dan kan deze review je helpen de juiste keuze te maken.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wie is Mark van Oosterwijck?

Mark van OosterwijckDe auteur van Fitchef Turbo is Mark van Oosterwijck. Mark schrijft zijn boeken op basis van zijn eigen ervaringen. Nu is hij misschien slank, maar in een ver verleden is ook Mark stevig geweest. In veel diëten lees je dat je jezelf moet uithongeren om af te vallen, maar Mark heeft gemerkt dat dit averechts werkt.

Het gaat niet om het niet eten, maar het gaat om het maken van de juiste keuzes. Dit is dan ook de achterliggende gedachte van de boeken die Mark van Oosterwijck heeft geschreven.

Drogespieren.nl

Mark heeft niet alleen de boeken Fitchef en Fitchef Turbo geschreven, maar heeft ook een eigen website, genaamd Drogespieren.nl. Als je de kennis van Mark gratis tot je wil nemen, kun je de vele blogartikelen op zijn website lezen.

Je bent zeker niet de enige die in de artikelen van Mark geïnteresseerd is, want de website Drogespieren.nl heeft maar liefst 300.000 bezoekers per maand.

Wat is de inhoud van Fitchef Turbo?

Fitchef Turbo is een kookboek. In dit boek vind je ongeveer 85 recepten, in acht verschillende categorieën. Alle recepten in het kookboek vallen onder de noemer eiwitrijke recepten. Dit is niet voor niets, want Mark is van mening dat je met eiwitrijke voeding het beste af kunt vallen en/of spieren kunt kweken.

De recepten in Fitchef Turbo zijn stuk voor stuk gebaseerd op vijf pijlers. Het gaat om de pijlers balans, eenvoud, smakelijk, verzadigd gevoel en betaalbaarheid. Alle recepten zijn gevarieerd en bevatten alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. Daarbij zijn ze lekker, gezond, eenvoudig én snel klaar te maken.

Alle recepten geven je een verzadigd gevoel en tot slot zijn ze goedkoop te bereiden. Je hoeft geen dure ingrediënten te kopen bij een speciaalzaak om de recepten van Mark te koken, want de goedkope ingrediënten koop je gewoon in de supermarkt.

Toch is Fitchef Turbo geen standaard receptenboek, er staat namelijk ook nuttige achtergrondinformatie over gezond eten en afvallen in. Ook vind je in het kookboek handige overzichten om jouw gezonde eetpatroon langer vol te houden, zoals bijvoorbeeld boodschappenlijsten.

Verder geeft Mark je in Fitchef Turbo enkele praktische voedingstips. Deze adviezen heeft hij ook doorgevoerd in de recepten die je in het kookboek vindt. Gebruik je het receptenboek van Mark niet meer om gezond te eten, dan weet je in ieder geval hoe je zelf gezond kunt koken.

De gerechten zijn onderverdeeld in vlees, kip en/of vegetarisch. Daarnaast heb je hoofdstukken die eveneens verdeeld zijn in ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Voor wie is dit boek bestemd?

Fitchef Turbo is geschikt voor mensen die graag af willen vallen, maar geen zin hebben om zich dagen- of zelfs wekenlang uit te hongeren. De auteur van het receptenboek is namelijk van mening dat het helemaal niet verstandig is om jezelf uit te hongeren, ook niet als je veel gewicht wil verliezen.

Wil je op een gezonde, verantwoorde én leuke manier afvallen, door gezonde en lekkere recepten klaar te maken? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Een voordeel van dit receptenboek is dat je met deze recepten geen hongergevoel hebt. Je zit lekker vol, maar je verliest op de lange termijn wel gewicht.

Wat is het verschil tussen Fitchef en Fitchef Turbo?

Het eerste kookboek van Mark van Oosterwijck is Fitchef. Fitchef Turbo is de opvolger van dit kookboek. Het belangrijkste verschil tussen Fitchef en Fitchef Turbo, is dat de recepten in het tweede boek nog sneller klaargemaakt kunnen worden. De recepten in Fitchef waren al niet moeilijk om te bereiden, maar je moest hier soms wel even voor in de keuken staan.

Bij de recepten van Fitchef Turbo is dit niet het geval. Alle recepten die in dit receptenboek staan, zet je binnen 30 minuten op tafel. Dit maakt het eetplan van Mark van Oosterwijck ook toegankelijk voor mensen met een drukke baan.

Wat is het resultaat?

Met de recepten van Mark van Oosterwijck kun je veel gewicht verliezen. Dit doe je niet in een week tijd, maar op de lange termijn. Je moet je even inzetten om daadwerkelijk af te vallen, maar na een tijdje zie je wel echt resultaat. Ook helpen de recepten beter te sporten. Je verliest niet alleen vet, maar je krijgt er spieren bij en zo verandert je lichaam drastisch.

Het is belangrijk om te weten dat je alleen het beste resultaat behaalt als je de recepten van Mark van Oosterwijck langere tijd klaarmaakt. Maak je de recepten slechts een week en ga je hierna weer eten zoals je gewend bent, dan heb je je te kort ingezet om echt resultaat te zien.

Overigens is dit niet alleen bij dit eetplan zo, maar werkt het zo bij alle diëten. Wil je echt resultaat zien en wil je bovendien resultaat zien op de lange termijn, dan moet je je flink inzetten.

Conclusie: Fitchef Turbo kopen of niet?

Fitchef Turbo helpt je jouw eetpatroon te veranderen. Het doel? Niet alleen afvallen, maar ook gezonder leven door nog beter te sporten en simpelweg je lichaam beter te ondersteunen.

Het duurt even voor je de resultaten van dit nieuwe eetpatroon ziet, maar dan krijg je wel resultaat op de lange termijn. Ben je bereid je langere tijd in te zetten om gezonder te gaan leven, dan is dit boek zeker iets voor jou. Wil je direct resultaat zien door een streng dieet te volgen? Dan past dit receptenboek niet bij jou. Het eetpatroon van Mark van Oosterwijck verandert je lichaam namelijk niet meteen, maar pas na een tijdje.

Wij raden je aan dit kookboek te kopen als je bereid bent je echt in te zetten voor verandering. Ben je niet bereid jouw eetpatroon echt aan te passen, dan past dit receptenboek niet bij jou.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel