Fit methode

0
3529

De Fit methode is het stappenplan naar een fit en gezond lichaam. Het boek bevat trainings- en voedingsschema’s welke zijn samengesteld door een team specialisten. Personal trainers, sport diëtisten en wetenschappers hebben gezamenlijk een effectieve methode ontwikkeld en deze in heldere taal gebundeld tot een waardevol boek.

Op het internet vind je tegenstrijdige diëten: het ene dieet zweert bij het vermijden van koolhydraten, het andere beweert dat vetten juist de grootste boosdoener zijn. Sommige diëten geven aan dat het niet nodig is om te sporten wanneer je wilt afvallen, andere beweren het tegenovergestelde.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

In de Fit methode vind je volgens de ontwikkelaars alle antwoorden op de belangrijkste vragen, waardoor je direct aan de slag kunt en snel resultaat zult boeken. Volgens hen is het wel degelijk een combinatie van de juiste voeding en voldoende beweging.

De ontwikkelaars van De Fitmethode

De Fitmethode is vier jaar geleden ontwikkeld door de organisatie Fit Tips. Fit tips stoorden zich aan de onjuiste informatie die op internet te vinden was op het gebied van sport, afvallen en gezondheid. Zij startten de website Fit.nl en waren van plan om alle onwaarheden en sportfabeltjes met informatieve artikelen de wereld uit te helpen. De eigenaren van Fit tips zijn Jeroen van der Mark en Stephan Bijma.

De site kreeg steeds meer bezoekers en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fitness websites van ons land. Het team achter Fit.nl bestaat enkel uit specialisten: waaronder wetenschappers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen.

De website Fit.nl

Op de website Fit.nl kan je ontzettend veel gratis informatie vinden op het gebied van voeding. Zo vind je er gezonde recepten, dieet tips en voedingsschema’s. Daarnaast is er ook een sportcategorie, waarin je verschillende sportoefeningen, speciale training tips en trainingsschema’s kunt bekijken.

De informatieve, maar luchtig geschreven blog is ook een aanrader om in de gaten te houden. De meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van gezondheid worden hier besproken en heb je een vraag dan kan je deze stellen: één van de teamleden voorziet jou graag van een antwoord.

Fit methode website

Voor wie is de Fit methode bestemd

De Fit methode is bestemd voor iedereen die een bepaald doel voor ogen heeft. Wil je afvallen, een strakker lichaam of een wasbordje? Dan is dit dieet jou op het lijf geschreven. De effectiviteit van krachttraining wordt uitvoerig besproken en er wordt ingegaan op de juiste (sport)voeding.

Is jouw hoofddoel een gezonder lichaam? Ook dan is de Fitmethode ideaal, jouw lichaam krijgt met dit dieet enkel gezond voedsel en er moet voldoende bewogen worden waardoor jouw energielevel stijgt.

De inhoud van de Fitmethode

Het e-book de Fit methode

Het 255 pagina’s dikke boek zit vol met informatie over trainingen, de juiste voeding, het herstel en sport- en voedingsschema’s. Het e-boek bestaat uit drie fases:

De beginnersfase

Start je met de basisoefeningen in de sportschool. Basisconditie en kracht worden op deze manier subtiel verkregen. Na slechts enkele weken zal jij al verschil merken: je voelt je energieker, sterker en jouw motoriek verbetert.

De gevorderde fase

Je leert meer fitnessoefeningen en bewegingen waarbij je aan de slag gaat met losse gewichten. Deze stap is belangrijk, omdat jouw lichaam inmiddels is gewend aan de oefeningen uit de eerste fase. Het lichaam heeft een nieuwe uitdaging nodig; dit zorgt voor vooruitgang. Dit is de fase waarin je aan de buitenkant verschil gaat zien, want er worden spieren gekweekt.

Pro fase

In deze fase zet je als het ware de puntjes op de i. Je traint jouw core extra, zodat deze nog sterker wordt en jouw conditie wordt verder opgeschroefd. Naast de krachttraining ga je in deze afrondende fase ook aan de slag met rek- en flexibiliteitsoefeningen.

Voedingsschema

Online maak jij eenvoudig jouw persoonlijke voedingsschema, welke is afgestemd op jouw levensstijl.

Fitnessschema’s

Bij de Fit methode is de combinatie van sport en gezonde voeding ontzettend belangrijk. De zes verschillende fitnessschema’s die je in jouw account vindt helpen jou te groeien en jezelf te ontwikkelen.

De trainingsleer

Informatie is belangrijk! In dit gedeelte van de Fit methode leer je alles over trainingen, de herstelperiode die je aan dient te houden, het houden van rust, etc.

De verschillende bundels van de Fitmethode

Wil je naast de Fitmethode meer informatie ontvangen, dan kun je ervoor kiezen een extra bundel af te nemen.

Optie 2: de Fitmethode + de Fit Food Kit

  • 14 eiwitrijke recepten: met deze recepten wordt je overladen met inspiratie, zodat jij iedere dag een gezonde, makkelijke maaltijd op tafel kunt zetten.
  • De essentiële basistheorie: de tips en tricks die jou helpen om jouw voedingsinname te perfectioneren.
  • Een voedingsplan voor iedere dag van de week
  • Een boodschappenlijstje voor de gehele dag

Optie 3: De Fitmethode + Fit Food Kit + De Kickstart editie

Professionele begeleiding en coaching is voor vele een must wanneer ze starten met een dieet. Het vergt ten slotte veel discipline en er komen momenten voorbij waarop je vragen hebt of het niet meer ziet zitten.

Met De Kickstart Editie ontvang je een maand lang de toegang tot een personal trainer. Tijdens een intakegesprek worden jouw wensen besproken en aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk plan samengesteld. Een maand lang wordt je nauw in de gaten gehouden door jouw coach, zo heb je een goede stok achter de deur!

De prijs

De Fitmethode wordt normaal aangeboden voor 106,00 euro. Echter is er op dit moment een aanbieding waardoor je dit pakket kunt bemachtigen voor 29,95 euro. De actieprijs vinden wij, voor het uitgebreide pakket dat je ontvangt, prima.

Neem je het Fit Food Kit pakket erbij dan betaal je momenteel een totaal prijs van 39,95 euro.

Ga jij voor het meest complete pakket, de Kickstart Editie, dan ben je 249,95 euro. Dit is veel geld, maar bedenk dat het inhuren van een voedingsdeskundige en een personal trainer veel waard is en altijd een hoog prijskaartje met zich meebrengt.

Niet goed geld terug garantie

Je hebt 14 dagen de tijd om het pakket uit te proberen. Ben je niet tevreden? Vul dan het contactformulier op de website in en ontvang jouw geld terug.

Fit methode

Fit methode ervaringen

Bij Fit & Gezond zijn wij te spreken over de Fit methode. Het is een uitgebreid e-boek dat vol staat met interessante informatie waarmee je direct aan de slag kunt. Dit dieet is bovendien goed opgebouwd; door middel van de drie fases werk je naar een gezonder en slanker lichaam toe.

Dit is een verantwoorde manier van afvallen. De kans dat het jojo-effect hierna op de proppen komt is daardoor aanzienlijk kleiner. Je leert veel over voeding, waardoor het eenvoudiger wordt om gezonde maaltijden te bereiden. Dit i.c.m. de mogelijkheid tot online coaching is in onze ogen de perfecte combinatie.

Wij bevelen de Fitmethode aan, aan iedereen die op een verantwoorde en gezonde manier resultaat wilt boeken..

Waarom de Fit methode?

  • Erg uitgebreid.
  • Makkelijk te volgen.
  • Verschillende pakketkeuzes.
  • Bewezen resultaat.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fit methode

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel