Het eiwitrijke recepten kookpakket

0
2622

Het ‘Eiwitrijke Recepten Kookpakket’ helpt om overtollig vet te verliezen én om de getrainde spieren te ondersteunen bij het herstel door middel van een dosis eiwitten. Het pakket bestaat uit meerdere e-boeken die ieder volstaan met de smakelijkste recepten.

De auteur van deze boekenbundel, Jacco, geeft aan dat veel krachtsporters onnodig lang rondlopen met spierpijn na een intensieve trainingssessie. Dit zou komen doordat zij te weinig eiwitten nuttigen, die helpen bij het herstel en de ontwikkeling van de spieren. Een eenvoudige oplossing is om na een work-out een eiwit shake te drinken, maar het is gezonder en beter voor je lichaam om eiwitten uit gewone voeding te nuttigen. Hierom heeft Jacco een reeks boeken samengesteld die volstaan met eenvoudig te bereiden, eiwitrijke maaltijden.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Voor wie is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket bestemd

Het mag duidelijk zijn, deze receptenbundel is uitermate geschikt voor mensen die fanatiek sporten. Met name voor de groep mensen die graag in de gewichten hangt en hun spieren willen trainen.

Wil je in een korte tijd veel gewicht verliezen zonder te sporten? Ook dan is het eiwitrijke recepten kookpakket geschikt. Alle gerechten bevatten namelijk weinig verzadigde vetten en koolhydraten, waardoor je in een mum van tijd een lager cijfer op de weegschaal zult zien.

Eiwitrijke recepten kookpakket website

De inhoud van het boek

Het pakket bestaat uit vier boeken:

 • Eiwitrijke ontbijt recepten: het ontbijt is het belangrijkste eetmoment van de dag, het zorgt ervoor dat jouw lichaam weer begint met verbranden.
 • Eiwitrijke lunch recepten: gevarieerd lunchen lastig? Met deze recepten behoort dat probleem definitief tot het verleden.
 • Eiwitrijke diner recepten: smaakvolle gerechten die eenvoudig te bereiden zijn.
 • Eiwitrijke snack recepten: een verantwoorde snack tussendoor zorgt ervoor dat snaaimomenten niet meer voor zullen komen.

Naast deze vier boeken ontvang je ook twee bonusboeken:

Eiwitrijke Smoothies Recepten

Smoothies zijn de perfecte aanvulling op een gezond eetpatroon. Ze zorgen voor een flinke dosis vitamines en mineralen, smaken heerlijk en kunnen prima als tussendoortje. Heb je in de ochtend geen tijd om een ontbijt in elkaar te flansen? Maak de avond ervoor een eiwitrijke smoothie en zet deze in de koelkast, de volgende dag ben je snel ready to go!

De maaltijdplanner

Een goede planning is belangrijk wanneer je jouw dagelijkse hoeveelheid eiwitten binnen wilt krijgen. Voldoe je iedere dag aan deze hoeveelheid en sport je actief, dan zal je binnen no time resultaat boeken. Met de handige maaltijdplanner heb je een overzichtelijk schema voor alle eetmomenten van de week. Zo zie je in één oogopslag wat je gaat eten en wanneer.

Alle boeken zijn te verkrijgen in pdf formaat. Hierdoor heb je de mogelijkheid om ze te openen op elk apparaat: Tablet, smartphone, computer en/of laptop!

De voordelen van de eiwitrijke recepten op een rij:

 • Getrainde spieren herstellen vlotter, waardoor je minder last hebt van spierpijn.
 • Je spieren groeien sneller.
 • Resultaat wordt eerder zichtbaar.
 • De recepten zijn in een handomdraai gemaakt.
 • Keuze uit veel verschillende soorten recepten voor ieder eetmoment van de dag.
 • Ze zorgen ervoor dat je ieder dag de aanbevolen hoeveelheid eiwitten binnenkrijgt.
 • Ze bevatten naast eiwitten ook veel vitaminen, mineralen er andere belangrijke voedingstoffen die de spiergroei stimuleren.

De prijs van het Eiwitrijke Recepten Kookboek

De receptenbundel is normaal gesproken verkrijgbaar voor 114 euro. Gelukkig is er op dit moment een aanbieding waardoor je het pakket kunt bemachtigen voor het lage bedrag van 19 euro.

Dit vinden wij bij Fit & Gezond, in vergelijking tot soortgelijke dieetboeken, een mooie prijs. Je ontvangt veel recepten die up to date zijn en je veel inspiratie geven. Zoals de ontwikkelaar zelf zegt: ‘De prijs van deze receptenbundel is nog minder dan één pot eiwitpoeder.’

Niet goed geld terug garantie

Een maand lang heb je de tijd om de recepten te proberen. Mocht je binnen dertig dagen tot de conclusie komen dat dit dieet niet bij jou past, niet aanslaat of dat je het helemaal niets vindt dan kun je een e-mail sturen waarna jij jouw geld terugkrijgt.

Eiwitrijke recepten kookboeken

Eiwitrijke recepten kookpakket ervaringen

Bij Fit & Gezond zijn wij te spreken over het Eiwitrijke Recepten Kookpakket. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en de boeken bevatten veel recepten waarmee je een lange tijd aan de slag kunt.

Alle ingrediënten zijn in de normale supermarkten te verkrijgen en de gerechten staan snel op tafel. Het is een feit dat eiwitrijk voedsel het herstel van de spieren bevorderd en de groei stimuleert. De recepten die in de boeken staan zijn dus voor iedere krachtsporter ideaal. Het helpt om overtollig vet te verliezen en om sneller resultaat te boeken.

Wil je graag eiwitrijk eten, maar heb je geen zin om iedere dag het internet af te speuren naar lekkere en eenvoudig te bereiden recepten, dan raden wij het Eiwitrijke Recepten Kookpakket zeker aan! Wil je echter alleen wat kilo’s verliezen en vind je het kweken van spieren niet belangrijk, dan raden wij een ander dieet aan, zoals bijvoorbeeld het 7×7 Afslank Receptenboek of het 101 Paleo Receptenboek.

Waarom Eiwitrijke receptenboeken

 • Ideaal voor de ‘krachttrainers’ onder ons.
 • Eiwitrijke recepten.
 • Gevarieerde recepten.
 • Recepten zijn makkelijk klaar te maken.
 • Recepten zijn goedkoop.
 • Receptenpakket is erg uitgebreid.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bestellen kookboeken

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel