Eet Paleo Suikervrij review

0
2354

Zeg met Eet Paleo Suikervrij definitief gedag tegen jouw suikerverslaving. Doordat veel van de voeding die we dagelijks nuttigen boordevol met verborgen suikers zit, zijn we vrijwel allemaal afhankelijk van het zoete goedje. Krijg je weinig suiker binnen dan zal je in een dipje terecht komen waardoor je je energieloos voelt. Jouw lichaam zal dan snakken naar bijvoorbeeld een blikje cola of een chocoladereep, zodat de behoefte aan suiker weer wordt verzadigd en je een enorme opleving krijgt.

Echter is deze opleving van korte duur, waardoor de trek in zoetigheid regelmatig weer opduikt. Suiker is echter niet goed voor ons lichaam. Het wordt lastig afgebroken waardoor het overgewicht kan veroorzaken en het brengt allerlei kwaaltjes met zich mee en kan zelfs diabetes veroorzaken.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Met Eet Paleo Suikervrij pak je in slechts 21 dagen deze verslaving aan. Na deze periode zal je als het ware zijn afgekickt, je energieker voelen en niet meer de behoefte voelen om producten met suiker te nuttigen.

Bij Fit & Gezond hebben we al meerdere malen Paleo boeken beoordeeld en we zijn overtuigd van de Paleo methode. Eet je Paleo proof dan zal je gewicht verliezen en beter in je vel zitten. Onze Eet Paleo Suikervrij ervaringen en bevindingen lees je in deze review.

Eet Paleo Suikervrij kopenVoor wie is Eet Paleo suikervrij bestemd?

Eet Paleo Suikervrij is vrijwel voor iedereen bestemd. Heb je regelmatig zin in koekjes, snoepjes en frisdrank dan is dat de suikerverslaving die jou aan deze producten herinnert. Heb je vaak een gebrek aan energie en kamp je met allerlei kwaaltjes zoals hoofdpijn, slaapgebrek en een concentratiestoornis, ook dit kan in het grootste gedeelte van de gevallen verholpen worden door het verbannen van toegevoegde suiker. En heb je last van overgewicht en vind je het lastig om een aantal kilo kwijt te raken? Dit zal als je stopt met het eten van suiker ook in no-time gepiept zijn.

Kortom: wil je afvallen, meer energie, een beter immuunsysteem en een beter slaappatroon, dan is Eet Paleo Suikervrij de manier om dit te bereiken. Het dieet kan door zowel mannen als vrouwen worden gevolgd en het past in iedere levensstijl, omdat het weinig tijd vergt.

Marinka Bil

Marinka BilDe schrijfster van Eet Paleo Suikervrij is Marinka Bil. Marinka heeft altijd al een grote passie voor koken gehad en houdt er een gezonde levensstijl op na. Doordat zij tijdens een periode van ziekte erg laag in haar energielevel zat en bij diverse artsen was geweest die haar niet verder konden helpen, besloot ze om haar levensstijl anders in te gaan delen.

Ze hoopte hierdoor positieve veranderingen teweeg te brengen die effect zouden hebben op haar fysieke toestand. Ze begon puurder en gezonder te eten en kwam tijdens haar zoektocht naar gezonde recepten en informatie in aanraking met Paleo.

Paleo is de laatste jaren erg in opkomst waardoor er inmiddels veel verschillende boeken en websites zijn waarop je veel informatie kunt vinden, maar in de tijd dat Marinka met de Paleo manier van leven begon was dit nog niet het geval.

De start als Paleo Expert

Marinka dook regelmatig de keuken in en verzon allerlei recepten die op de Paleo methode gebaseerd waren. Hoe meer gerechten ze verzon, hoe eenvoudiger het voor haar werd. Ook was ze zeer te spreken over de smaken van de gerechten.

Het resultaat? Ze voelde haar lichaam sterker worden en kreeg steeds meer energie. Alle leuke, smaakvolle gerechten die ze had verzonnen wilde ze niet voor zichzelf houden en daarom besloot ze haar gerechten te bundelen in een boek.

Sinds enkele jaren heeft ze ook een website waarop veel informatie omtrent Paleo te vinden is en waar ze haar boeken op aanbiedt. Met haar Paleo boeken wil ze mensen laten zien dat gezond en bewust eten niet moeilijk, duur of tijdrovend hoeft te zijn en dat het boven alles ontzettend goed smaakt.

De inhoud van Eet Paleo suikervrij

Eet Paleo Suikervrij is een dieet dat 21 dagen duurt. Het dieet neemt niet veel tijd in beslag doordat alle gerechten eenvoudig en snel te bereiden zijn. Bovendien kun je alle benodigde ingrediënten bij iedere willekeurige supermarkt kopen.

Volgens de Paleo methode dien je enkel onbewerkt voedsel te eten. Je gaat in feite dus terug naar de basis en eet zo puur mogelijk. Hierdoor wordt er definitief met jouw suikerverslaving afgerekend, want suiker ga je zelf natuurlijk nergens aan toevoegen.

Bestel je Eet Paleo Suikervrij dan ontvang je:

  • E-book Eet Paleo Suikervrij: een duidelijk geschreven e-book van maar liefst 193 pagina’s. Deze pagina’s staan vol met praktische tips en weetjes en bevatten zestig recepten voor ieder eetmoment van de dag.
  • Maaltijdplan: voor de gehele periode van 21 dagen ontvang je een maaltijdplan. Handig, zodat je precies weet wat en wanneer je het beste kunt eten.
  • Boodschappenlijstjes: met deze boodschappenlijstjes kun je 21 dagen aan de slag. Scheelt veel tijd en je pakt nooit op een ingrediënt mis.

Wanneer je Eet Paleo Suikervrij besteld ontvang je door middel van een e-mailbericht direct toegang tot het e-book. Een uitstelreden om te starten met het dieet is er dus niet. Verspil geen tijd, pak jouw suikerverslaving nu aan.

Ervaringen van anderen

Zoek je via de zoekmachines naar ervaringen van mensen dan zal je honderden positieve berichten tegenkomen. Mensen geven aan dat het eten volgens de Paleo methode niet aanvoelt als een dieet, omdat alle gerechten erg smakelijk zijn. De periode van 21 dagen is daarom binnen een ogenblik voorbij.

Ook geven mensen aan meer energie te hebben gekregen, in de ochtend beter te kunnen opstaan en gedurende de werkdag zichzelf beter te kunnen concentreren. Bij Fit & Gezond hebben we regelmatig recepten uit diverse Paleo boeken bereid en beoordeeld en ook wij zijn erg enthousiast over de verrassende smaken en originele recepten.

Conclusie

Bij Fit & Gezond beoordelen we Eet Paleo Suikervrij met (aantal) sterren. Het boek is logisch opgebouwd en bevat naast de originele en smaakvolle recepten ook veel informatie die je helpen bij het vinden van jouw weg in Paleo. De eerste dagen zal je wellicht wat moeten wennen, omdat het makkelijk is om naar een bewerkt product te grijpen. Echter zal je snel merken dat je beter in je vel komt te zitten en dat je eventuele overtollige kilo’s loost, wat je zal motiveren om door te gaan.

Kortom: wil je graag voor een korte periode een dieet volgen dat jou helpt bij het afkicken van jouw suikerverslaving waardoor je meer energie zult krijgen, zult afvallen en een beter immuunsysteem ontwikkeld? Dan is Eet Paleo Suikervrij een absolute aanrader.

Eet Paleo Suikervrij kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel