Dieetboek 2017

Op zoek naar dieetboeken voor 2017? Het jaar loopt weer op zijn eind en daarmee kunnen we de balans opmaken van 2016. Sommige van ons hebben het roer flink omgegooid en zijn bewuster gaan eten en meer gaan sporten. Anderen willen hun leefstijl graag veranderen, maar hebben nog niet de eerste stap gezet. Het lijkt ten slotte best lastig, want er liggen overal verleidingen op de loer en we zijn gewoontedieren die het moeilijk vinden vaste patronen te doorbreken.

Behoor jij tot de laatste categorie, maar wil jij het in 2017 helemaal anders aanpakken? Dan is het een goed idee om een dieet c.q. dieetboek uit te kiezen dat bij jou past. Voel je je namelijk prettig bij een dieet en kan je je er in vinden, dan is het eenvoudiger vol te houden.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Fit & Gezond helpt!

Maar waar te beginnen? De wereld van de dieetboeken is enorm. Het ene na het andere dieetboek verschijnt en ze claimen allemaal dé oplossing te zijn voor een gezonder en slanker lichaam.

Om wat orde te scheppen in de chaos schrijven we bij Fit & Gezond wekelijks reviews over de nieuwste en populairste dieetboeken en in dit artikel hebben we de diëten waarmee wij een positieve ervaring hebben voor je op een rijtje gezet. Zodat jij 2017 vol goede moed en met een nieuw doel voor ogen kunt beginnen.

2017 ; Welk dieetboek kies jij ?

Dieetboeken i.c.m. sport

Killerbody Motivation

(Fysiek boek, hardcover)

Met het populaire dieetboek Killerbody van Fajah Lourens creëer je in slechts twaalf weken jouw eigen killerbody. Tevens leer je met dit boek hoe je het behaalde resultaat kunt vasthouden, zodat het jojo effect geen kans maakt. Het boek bestaat uit een 12-weken dieetplan, overzichtelijke voedingsschema’s en trainingsschema’s die bestaan uit intensieve trainingssessies.

Killerbody Motivation boek kopen

Killerbody Motivation

Killerbody 2

(Fysiek boek, hardcover)
Na het gigantische succes van deel 1, kon een vervolg niet uitblijven. Killerbody 2 is een kleurrijk receptenboek dat 100 smaakvolle en gezonde recepten bevat die snel op tafel staan en die perfect vallen binnen het Killerbody Afslankprogramma. Naast de recepten bevat het boek ook handige invullijstjes, weekschema’s, boodschappenlijstjes en een instructie waarmee je jouw persoonlijke caloriebehoefte kunt berekenen.
Let op: Killerbody 2 is op dit moment nog niet verkrijgbaar, maar is bij ons wel te reserveren! Het boek verschijnt in januari 2017.

Killerbody 2 kopen

Killerbody 2

Fitchef

(Fysiek boek, hardcover)
De ontwikkelaars van het Fitchef dieet zijn ervan overtuigd dat het transformeren van een lichaam tijd kost. Met het boek Fitchef werk je op een bewuste en verantwoorde manier naar jouw persoonlijke doel toe. Het boek bewijst bovendien dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn én een groot pluspunt is dat bepaalde voedingsstoffen tijdens dit dieet niet vermeden hoeven te worden. Met Fitchef eet je lekker en gevarieerd  én het is alles behalve saai en tijdrovend.

Fitchef kopen

Fitchef

Koolhydraatarme dieetboeken

7×7 Afslank Receptenboek

(Fysiek hardcover boek en digitaal)

Het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas bestaat uit koolhydraatarme recepten, welke ervoor zorgen dat je in een korte tijd veel gewicht verliest. Doordat je licht verteerbaar voedsel eet, gaat je lichaam snel over op het verbranden van de reserves en de spijsvertering blijft optimaal op gang. Dit dieetboek richt zich echter niet alleen op het afvallen, maar geeft ook informatie over het bewuster omgaan met voeding, zodat jij jouw eetpatroon definitief kunt veranderen.

7x7 afslank receptenboek kopen

7x7 Afslank Receptenboek

Simpel Slank

(digitaal boek)
Met het Simpel Slank Programma van Bernard Favier is afslanken een eitje. Het is met dit dieet niet nodig jezelf uit te hongeren, want het geheim zit hem in het resetten van het hongerhormoon. Daarnaast moeten de afslankhormonen worden geactiveerd en dan zal je doormiddel van de smakelijke en eenvoudige recepten jouw gewenste gewicht bereiken. Het boek geeft je bovendien veel inzichten. Je leert hoe jouw lichaam meer vet rondom de buikstreek verbrandt, welke vitamines je slank en gelukkig maken en hoe je vreetbuiten definitief uit jouw leven verband.

Simpel Slank bestellen

Simpel Slank

Paleo

Paleo Budget

(digitaal boek)
Met het Paleo dieet ga je terug naar de basis; het eten van puur voedsel zal je helpen aan een vitaler en slanker lichaam. Dat Paleo duur is, is een fabeltje en dat bewijst het Paleo Budget boek. Met eenvoudige, betaalbare ingrediënten die je in iedere supermarkt vindt zet je binnen no-time een smakelijke maaltijd op tafel. Naast dat Paleo een dieet is, is het ook een levensstijl. Nadat jij jouw overtollige kilo’s hebt geloosd kan je Paleo-proof blijven eten, want het brengt naast het afvallen ook veel andere voordelen met zich mee. Meer energie en een beter immuunsysteem zijn hier goede voorbeelden van.

Paleo Budget bestellen

Paleo Budget

101 Paleo Receptenboek

(Fysiek boek, hardcover)
Met het Paleo Receptenboek kan je eindeloos variëren. In het boek staan 101 recepten voor ieder eetmoment van de dag. Alle recepten bevatten vet verbrandende ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw spijsvertering op gang komt. Daarnaast bevatten de recepten geen onnatuurlijke, onnodige toevoegingen zodat jij enkel voedingsstoffen binnenkrijgt die jouw lichaam nodig heeft. Met het 101 Paleo Receptenboek eet je verrassende gerechten die door alle leden van het gezin enthousiast worden ontvangen. Apart voor jezelf koken is dus niet nodig!

101 Paleo receptenboek kopen

101 Paleo recepten

Gevarieerde recepten

Afslank Receptenbijbel

(Fysiek hardcover boek en digitaal is beide mogelijk)
Wil je niet het gevoel hebben dat je bezig bent met een streng dieet, dan is de Afslank Receptenbijbel zeer geschikt. Het is niet nodig om calorieën te tellen en ook het vermijden van koolhydraten is niet noodzakelijk. In de ochtend eet je voornamelijk fruit met havermout en in de avond kook je een gezonde maaltijd die grotendeels bestaat uit vis of vlees met groenten. Maar de koolhydraten dan? Die eet je erbij, maar dan wel de volkoren variant, zoals volkoren rijst of pasta. Overdag dien je enkel water of thee te drinken. Doordat je gewoon koolhydraten mag eten, ben je na het eten van een maaltijd verzadigd en zal er geen sprake zijn van het ik-ben-op-dieet-gevoel.

Afslank Receptenbijbel kopen

Afslank Receptenbijbel

Eet als een expert

(Fysiek boek, hardcover)
De experts van I’m a foody hebben het prachtige en inspirerende ‘Eet als een expert’ boek uitgebracht. Het boek bevat veel informatie over voeding en legt uit welke voeding gezond is en waarom dit zo is. Op deze manier leer je bewuster om te gaan met eten en wordt het eenvoudiger om de juiste keuzes te maken. Naast deze informatie bestaat het boek ook uit de lekkerste ontbijt, lunch en diner-recepten. Daarnaast analyseren de diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers alle voedingstrends en hypes op een kritische manier en vertalen deze eetpatronen naar haalbare recepten.

Eet Als een Expert kopen

Eet als een expert

Het grote zonder pakjes en zakjes kookboek

(Fysiek boek, hardcover)

Het het Grote zonder pakjes en zakjes Kookboek was gezond en lekker koken nog nooit zo simpel. Kant en klare zakjes en pakjes vermijd je met de recepten die in het boek staan volledig, want zonder al het zout, suiker en de smaakversterkers die erin zitten leef je gezonder en zal je merken dat je je energieker en gezonder voelt. Je vindt niet alleen originele recepten in dit boek, maar ook de welbekende huis-tuin-en keuken gerechten zoals erwtensoep, kip Tandoori, Hollandse stamppotten en Boeuf Stroganoff. Een boek waar je eindeloos mee aan de slag kunt dus!

Receptenboek kopen

Grote Zonder Pakjes en Zakjes kookboek

Conclusie

Wil jij jouw eetpatroon in 2017 op een positieve manier veranderen, omdat je graag wat kilo’s wilt verliezen of omdat je een gezonder en energieker lichaam wilt, dan is het aanschaffen van een dieetboek een goed idee.

Met een dieetboek kan je voor een laag aanschafbedrag zelfstandig aan de slag, maar het is belangrijk dat jij een dieet kiest dat bij jou past.

Wil je in een korte tijd veel gewicht verliezen en wil je daarvoor best wat laten, dan is een koolhydraatarm dieet een aantrekkelijke optie. Wil je echter jouw eetpatroon definitief omgooien dan is het kiezen voor een lange-termijn-dieet meer geschikt. Denk hierbij aan de hierboven genoemde Paleo dieetboeken of de Gevarieerde Receptenboeken.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel