Dieetboek online

0
2486

13 Online dieetboeken : Een review

‘Dieetboekonline’; een online dieet dat bestaat uit 13 receptenboeken, waarmee jij jouw eetpatroon op een positieve manier kunt veranderen en waarbij de overtollige kilo’s definitief uit je leven verbannen worden.

De receptenboeken bestaan uit maar liefst 420 recepten; dit zijn recepten voor ieder eetmoment van de dag.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Lucinda van der Wardt, de ontwikkelaar van het Dieetboek, geeft aan dat een gewichtsverlies van 7 tot 12 kilo in 10 weken haalbaar is.

In de eerste tien weken zal er door middel van een ei

witrijk dieet een eerste stap worden gezet naar een beter gevormd lichaam. In het tweede gedeelte van het dieet, dat zijn wederom tien weken, zal er worden gefocust op het stabiliseren van je gewicht.

Naast de verandering die er in jouw eetpatroon plaats dient te vinden, zal je ook meer moeten bewegen. Na deze 20 weken dien jij deze nieuwe manier van leven voort te zetten. Het programma leert je hoe je verstandig om kunt gaan met eten, waardoor jij jouw nieuwe gewicht kunt behouden. Dat klinkt goed, maar hoe lastig is het? Namens Fit & Gezond heb ik drie weken lang dit dieet gevolgd. Lees hieronder mijn bevindingen.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie zijn de dieetboeken bestemd
Inhoud Dieetboek online
Prijs van de dieetboeken
Resultaat
Waarom Dieetboek online ?

Voor wie zijn de dieetboeken bestemd

Het ‘Dieetboekonline’ is bedoelt voor iedereen die op een gezonde en efficiënte manier wil afvallen.

Dieet voor iedereen

Het is de bedoeling dat je jouw ontbijt, lunch en avondeten bewust kiest, hiervoor kun jij kiezen uit één van de vele recepten uit de online boeken.

Om honger te voorkomen vind je ook recepten voor gezonde tussendoortjes; voorverpakte tussendoortjes zijn nu eenmaal niet goed voor je. Het dieet is dus voor mensen die de tijd hebben en willen nemen om de maaltijden die zij nuttigen te maken. Daarnaast moet jij bereidt zijn om dit dieet toe te passen op de rest van je leven. Alleen op deze manier zal jij het behaalde succes kunnen vasthouden.

Inhoud Dieetboek online

Voor het speciale tarief van 67 euro krijg je toegang tot een wereld van informatie. Het dieet bestaat uit 13 boeken die boordevol staan met recepten. Wanneer ik door de recepten scrol besef ik dat dit inderdaad extreem veel is; ook al zou ik de komende weken iedere dag drie verschillende recepten maken, dan nog blijft er een hele kluit aan recepten over waarvan ik het bestaan niet eens af weet.

Oefeningen voor tijdens je dieetNaast de receptenboeken heb je ook toegang tot het beweeg- en eetgedrag boek; hierin staan 20 eenvoudige oefeningen die jou helpen om spiermassa te kweken. Wanneer je spiermassa opbouwt verlies je meer vet, want spieren zijn actief en blijven vet verbranden, zelfs na het sporten! Ik ben geen ervaren sporter, maar volgens de ontwikkelaar zal dit geen problemen opleveren.

 

Tussendoortjes lijstWat mij ook erg aanspreekt is de tussendoortjes lijst (ik ben dol op tussendoortjes), deze zorgt voor voldoende afwisseling en is een eyeopener; soms denk je gezond bezig te zijn met bijvoorbeeld een mueslireep maar het tegendeel is waar.

Erg handig vind ik ook het eetdagboek, want ongemerkt eet je tussendoor meer dan je denkt. Het zal je bewustere keuzes laten maken. Een klein voorbeeldje: iemand nam een Tony Chocolonely mee naar het werk (why?) en bood me met een grote glimlach een stuk aan. Mijn lichaam riep: “lekker!!”, maar direct dacht ik aan het eetdagboek en antwoordde hierom: “nee dankje, ik heb kwark.”

Prijs van de dieetboeken

Het Onlinedieetboek kost normaal gesproken 242,65 euro! Op het moment is er een actie waardoor jij jezelf de toegang kunt verschaffen voor 67 euro; dat klinkt beter.

Naast de 13 receptenboeken ontvang je ook nog een aantal extra’s, waaronder het variatie- en rekenmodel tussendoortjes boek, 20 bewegingsoefeningen en een eetdagboek.

DaRekenmodelarnaast ontvang je een handig rekenmodel waarmee jij kunt berekenen wat jouw persoonlijke energiebehoefte is; hoeveel calorieën heb jij nodig op een dag?

* Garantie: de ontwikkelaar van het ‘Onlinedieetboek’ geeft een garantie van 30 dagen! Mocht je niet tevreden zijn over de voortgang en de resultaten die jij binnen deze termijn hebt geboekt dan kun jij dit melden doormiddel van een e-mail. Het geld zal dan zonder verdere vragen worden teruggestort.

 

Bestel knop

Resultaat

OpluchtingNa drie weken alleen te hebben geleefd op de recepten van het ‘Onlinedieetboek’, voel ik mij enigszins opgelucht dat het voorbij is. De recepten zijn inderdaad erg lekker; hierover kan ik absoluut geen slecht woord schrijven, maar er gaat meer tijd in deze gezonde manier van leven zitten dan ik had gedacht.

 

Voordat ik met het dieet begon haalde ik in de pauze vaak een broodje waarbij ik dan een voorverpakte smoothie kocht. Tijdens het dieet heb ik dit vanzelfsprekend niet gedaan en ook in de avond heb ik geen eten meer afgehaald. Hierdoor moest ik vaker naar de supermarkt en ik heb meer uren in de keuken door moeten brengen. De recepten zijn in vergelijking met bijvoorbeeld ‘Super Simpel Paleo uitgebreider, ze bevatten meer ingrediënten en de bereidingstijd is langer.

Wel ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt dat ik ongemerkt meer snoep dan ik dacht. Een dropje hier, een stukje chocolade daar; het lijken kleine onschuldige snoepmomentjes, maar alles bij elkaar opgeteld zijn het aardig wat calorieën.

Daarnaast vind ik het bedrag van 67 euro aan de hoge kant; dit vergeleken bij andere dieetboeken zoals bijvoorbeeld ‘Super Simpel Paleo’.

Maar, waar het natuurlijk grotendeels om draait: ben ik afgevallen? Het antwoord hierop is: jazeker! Ik ben in drie weken tijd bijna 2,5 kilo afgevallen, dit vind ik een goed resultaat en ik ben hier ontzettend tevreden mee.

Kortom: ik ben gematigd enthousiast over het ‘Onlinedieetboek’; ik raad het aan, maar alleen wanneer je veel doorzettingsvermogen en tijd hebt, want doordat er geen support of mentale ondersteuning is dien je alles op eigen kracht te doen.

Waarom Dieetboek online ?

Bestel knop

Ik hoop dat jullie genoeg te weten zijn gekomen over het Dieetboek online!  Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :-)!

Met vriendelijke groet,

Joyce

 

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel