Dieet Pro Shakes ; Wat zijn onze ervaringen ?

0
2122

“Dieet Pro shakes voor een gezond en slank lichaam”.

De eerste mooie lente dagen hebben we er weer op zitten, wat betekent dat de dikke winterkleding plaats kan maken voor de luchtigere variant. Echter is dit voor veel mensen het moment waarop er eens aandachtig in de spiegel wordt gekeken, waarna er wordt geconstateerd dat er in de afgelopen maanden een reserve speklaagje is opgebouwd.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wil je voor de zomer een strakker en fitter lichaam dan zijn er verschillende manieren om dit te bereiken. Eén van de populairste middelen zijn de eiwitrijke shakes, omdat het weinig tijd in beslag neemt en er in een korte periode veel verschil zichtbaar is.

Met Dieet Pro shakes verlies je op een eenvoudige en snelle manier veel gewicht en daarom zijn deze eiwitrijke shakes razend populair. De shakes onderscheiden zich van andere shakes door een aantal essentiële eigenschappen. Zo zijn de Dieet Pro shakes volledig suikervrij, vetvrij en koolhydraatarm. Eén shake bevat slechts 79 calorieën en zorgt ervoor dat je de eerst komende uren geen last krijgt van een hongerig gevoel.

Bij Fit & Gezond hebben we ons de afgelopen week volledig gestort op deze afval-drankjes. Onze Dieet Pro shakes ervaringen en bevindingen vind je terug in deze review.

Dieet Pro shakes kopenVoor wie is Dieet Pro bestemd?

Dieet Pro is geschikt voor iedereen die in een korte tijd veel gewicht wil verliezen, zonder daarvoor veel inspanning leveren. De shakes van Dieet Pro onderdrukken het hongergevoel voor uren waardoor het gemakkelijker is om snaai-momenten te vermijden en de shakes bevatten enkel voedingstoffen die jouw lichaam nodig heeft om goed te presteren.

Daarmee onderscheid de Dieet Pro shake zich van de rest; andere shakes zitten ook vol stoffen die het lichaam niet nodig heeft zoals goedkoop soja eiwit en zelfs suiker!

Met de Dieet Pro shakes:

 • Wordt jouw overtollige lichaamsvet aangepakt.
 • Wordt het hongergevoel geremd.
 • Blijft jouw spierweefsel behouden.

Dieet Pro shakes smaken

Lijnen met Dieet Pro is absoluut niet eentonig. Het drinken van shakes klinkt ietwat saai, maar gelukkig zijn er veel verschillende smaken verkrijgbaar waardoor je toch flink kunt variëren.

De Dieet Pro shakes die standaard verkrijgbaar zijn, zijn:

 • Aardbei.
 • Chocolade.
 • Banaan.
 • Kersen.
 • Kokos.
 • Vanille.
 • Cappuccino.

Naast deze smaken worden er regelmatig nieuwe en tijdelijke smaken gelanceerd, die je in een handomdraai via de website van Dieet Pro kunt kopen.

Vind je het lastig om een smaak te kiezen of vind je het fijn om af te wisselen, dan is het Variatie Pakket wat voor jou. In dit pakket vind je zeven verschillende smaken in een handig meeneem-formaat.

Waarom Dieet Pro werkt!

De Dieet Pro shakes bevatten vrijwel geen koolhydraten en slechts 79 kcal per stuk. Iedere shake zorgt voor een vol gevoel en doordat er geen suikers e.d. inzitten worden er geen reserves in jouw lichaam opgeslagen. Jouw lichaam begint juist met het aanspreken en afbreken van de door jou opgebouwde reserves (lees: vetlaag) waardoor je snel gewicht verliest.

De Dieet Pro shakes bestaan uit de volgende ingrediënten:

 • Choline: zorgt voor een snellere vetstofwisseling.
 • Eiwitten: houdt jouw spierweefsel in stand.
 • Groene thee: verhoogd de vetverbranding.
 • Chroom: houdt de bloedsuikerspiegel in balans.

Tips Dieet Pro

 1. Voor het beste resultaat dien je regelmatig te eten; houd zes eetmomenten per dag aan.
 2. Eet voldoende vezels, dit bevordert een gezonde darmflora en houd de stoelgang actief.
 3. Nuttig voldoende onverzadigde vetzuren, dit vind je terug in bijvoorbeeld vette vis.
 4. Drink minstens twee liter water/thee per dag.
 5. Eet rustig, kauw goed en eet niet voor de televisie.
 6. Bak en braad in olie i.p.v. boter.

Ervaringen van Dieet Pro klanten en Fit & Gezond

Zoek je op het internet naar de ervaringen van Dieet Pro klanten dan kom je veel positieve verhalen tegen. Mensen verliezen in een korte tijd veel gewicht wat zorgt dat de motivatie om door te gaan hoog blijft. Wel lezen we meerdere malen dat er om het behaalde resultaat vast te houden veel meer discipline nodig is, omdat je dan bewustere keuzes zult moeten maken wat betreft de voeding die je op een dag eet.

Bij Fit & Gezond zijn we ervan overtuigd dat de zogenoemde shake-fase van Dieet Pro zeer effectief is, echter willen we er wel op wijzen dat het op de lange termijn verstandiger is om een dieet te kiezen dat zich vanaf het begin focust op het veranderen van het door jou ontwikkelde eetpatroon. Afvallen met shakes is ten slotte niet moeilijk, maar jouw eetpatroon definitief veranderen wel. Een handvat wordt aangereikt met de weekmenu’s maar bij lange termijn diëten, zoals bijvoorbeeld Vitadis wordt hier meer aandacht aan besteed.

Gebruik Dieet Pro

Wanneer je online de Dieet Pro shakes bestelt ontvang je ook een gratis weekmenu. Jouw Dieet Pro week ziet er als volgt uit:

 • Een shake als ontbijt en een shake als lunch.
 • Gezonde tussendoortjes zijn gedurende de dag toegestaan (4 per dag, fruit wordt aangeraden).
 • Normaal avondeten; suggesties worden aangereikt in het weekmenu.

Simpel gezegd komt het er dus op neer dat je twee maaltijden per dag vervangt door een Dieet Pro shake. Heb jij je streefgewicht bijna bereikt, dan kun je het afbouwen naar één shake per dag.

Bij het bereiken van het streefgewicht kun je volledig stoppen met de shakes. Wel dien je de weekmenu’s van Dieet Pro te blijven volgen om het jojo-effect op afstand te houden.

Conclusie; Dieet Pro shakes kopen ?

Wil je graag in een rap tempo gewicht verliezen dan is het drinken van eiwitrijke shakes een goed idee. Let er echter wel op dat je eiwitrijke shakes drinkt die weinig calorieën bevatten en bestaan uit hoogwaardige ingrediënten.

De Dieet Pro shakes zijn hier een zeer goed voorbeeld van. Met de shakes val je in circa tien dagen een aantal kilo af, waardoor het resultaat goed zichtbaar is. Let er bij het bereiken van jouw streefgewicht wel op dat je niet terugvalt in jouw oude eetpatroon, want dan zullen de kilo’s er weer snel aankomen. Echter heb je met de weekmenu’s van Dieet Pro alle informatie in handen om het jojo-effect te vermijden en het behaalde resultaat vast te houden.

Kortom: Bij Fit & Gezond raden wij de eiwitrijke shakes van Dieet Pro aan iedereen aan die graag op een eenvoudige en snelle wijze gewicht wil verliezen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel