Dieet Pro review + ervaringen

0
5917

Dieet Pro is op het moment één van de bekendste en populairste eiwitrijke diëten én dat is niet zomaar. Veel (bekende) mensen geven aan met het dieet tientallen kilo’s te zijn afgevallen, zonder hiervoor te hebben afgezien.

Het dieet bestaat uit shakes die ervoor zorgen dat jij alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, maar door de lage calorie-inname in een korte tijd veel gewicht verliest. Deze shakes kan je aanvullen met capsules die diverse belangrijke voedingswaarden bevatten, zoals omega-3.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

In 2015 vertelde Lisa Lois (winnares van The Voice) maar liefst dertig kilo’s te zijn afgevallen doormiddel van Dieet Pro. Bij Fit & Gezond hebben we ons in dit in populariteit groeiende dieet verdiept en onze bevindingen en ervaringen verwerkt in deze review.

Dieet Pro bestellenWat is het Dieet Pro dieet

Dieet Pro is een eiwitrijk dieet waarbij je doormiddel van het drinken van shakes gewicht verliest. De eiwitshakes van Dieet Pro onderscheiden zichzelf van andere shakes door het lage aantal calorieën dat zij bevatten. Dit komt doordat de shakes volledig suikervrij, vetvrij en koolhydraatvrij zijn. Een shake bevat slechts 79 calorieën, maar zorgt er toch voor dat je een verzadigd en vol gevoel ervaart. Dat het hongergevoel achterwege blijft komt door een speciaal soort eiwit dat is toegevoegd aan de shakes.

De Dieet Pro shakes hebben als enige afslankproduct een drievoudige werking. Overtollig lichaamsvet wordt aangepakt, het hongergevoel wordt onderdrukt en het doet geen afbreuk aan het door jou opgebouwde spierweefsel.

Hoe gebruik je Dieet Pro

Wanneer je besluit om het Dieet Pro dieet aan te schaffen, ontvang je een weekmenu. In het weekmenu worden jouw ‘eet-momenten’ duidelijk aangegeven.

– In de ochtend drink je een Dieet Pro shake als ontbijt.
– In de middag drink je wederom een shake.
– Gezonde tussendoortjes, zoals fruit zijn toegestaan (4x per dag).
– Avondeten: kies een gezonde maaltijd uit het Dieet Pro weekmenu.

In het kort komt het er dus op neer dat je twee maaltijden vervangt door een shake. In de avond mag je ‘normaal’ eten. Eet dan wel een verantwoorde en gezonde maaltijd, anders heeft het drinken van de shakes weinig effect. Heb jij jouw streefgewicht bijna bereikt, dan kun je de shakes afbouwen naar één per dag.

Streefgewicht bereikt?

Ben je op een voor jou ideaal gewicht aangekomen dan kun je stoppen met het drinken van de Dieet Pro shakes. Om het jojo-effect te vermijden is het wel belangrijk om bewuste keuzes te blijven maken. De Dieet Pro weekmenu’s helpen jou hierbij. Jouw nieuwe gewicht kan dus met het Dieet Pro worden behouden, mits je een gezonde levensstijl voortzet.

De voordelen van Dieet Pro

Tijdbesparend

Sommige diëten vergen veel tijd, waardoor het voor de meeste mensen lastig vol te houden is. De shakes van Dieet Pro passen echter perfect in een druk en hectisch leven, aangezien ze in een handomdraai gemaakt zijn. Sterker nog, je bespaart in de ochtend en de middag juist tijd, want je hoeft geen ontbijt en lunch meer te bereiden.

Gezond

De eiwitshakes van Dieet Pro bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt, dus jouw lichaam komt niets tekort. De kwaliteit van de ingrediënten in de Dieet Pro shakes zijn bovendien beter dan de gemiddelde andere eiwitshake die verkrijgbaar is. Suiker en soja eiwit zitten in tegenstelling tot de gemiddelde shake niet in de eiwitshakes van Dieet Pro, omdat ze simpelweg het afvallen in de weg staan.

Ruim assortiment

Om het drinken van de shakes aangenaam te houden, is het belangrijk om te variëren met de smaak. Gelukkig zijn er veel smaken te verkrijgen waardoor er niet snel sprake zal zijn van eentonigheid. Voorbeelden van smaken zijn; vanille, banaan, chocolade, aardbeien, kokos, kersen en cappuccino.

Nadeel Dieet Pro

Jojo effect

Ook al wordt er aangegeven dat je het jojo-effect kunt voorkomen, het blijft na het beëindigen van een dieet altijd lastig. Helemaal wanneer je een koolhydraatarm dieet hebt gevolgd. Jouw lichaam is afgevallen door de lage calorie inname gedurende het dieet en wanneer je weer normaal begint te eten is het lastig om de inname laag te houden.

Het geheim van Dieet Pro

De shakes van Dieet Pro zijn effectief, omdat ze de volgende ingrediënten bevatten:

 • Choline; draagt bij aan een betere vetstofwisseling.
 • Eiwitten: draagt bij aan het behoud van het spierweefsel.
 • Groene thee: verhoogt de vetverbranding.
 • Chroom: houdt de bloedsuikerspiegel in balans.

Tips om de resultaten vast te houden

 • Eet regelmatig en kleine porties; houd zes eetmomenten per dag aan.
 • Eet voldoende vezels zodat de stoelgang op gang blijft.
 • Kies voor voldoende onverzadigde vetzuren.
 • Drink twee liter water of thee per dag.
 • Beweeg voldoende.
 • Kies voor olie i.p.v. boter om te bakken en braden.
 • Eet rustig, kauw voldoende en ben je bewust van hetgeen je eet.

Waar kun je Dieet Pro kopen

De Dieet Pro producten hebben meer dan 800 verschillende verkooppunten in Nederland. Ze zijn dus eenvoudig bij allerlei winkels te verkrijgen. Enkele voorbeelden van verkooppunten zijn DA Drogisterijen, Vitaminstores en De Tuinen.

Wil je het product liever bestellen en thuis laten bezorgen? Ook dat kan. Bij Dieet Pro bestel je de shakes eenvoudig online en je kunt in de webshop bovendien voor smaken kiezen die in de winkels niet te verkrijgen zijn. Wanneer je online bestelt ontvang je bovendien ook een leuke korting en je spaart punten. Middels de onderstaande button kun je Dieet Pro kopen.

Assortiment

 • Eiwitrijke shakes; verkrijgbaar in diverse smaken.
 • Visolie Forte: tabletten die ervoor zorgen dat jij de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Omega-3 binnenkrijgt.
 • Phaseolamine: tijdens Dieet Pro eet je zo min mogelijk koolhydraten. Wil je toch koolhydraten eten dan kun je voor het eten van deze maaltijd twee capsules Phaseolamine innemen.
 • Vezel Complex: bij een eiwitrijk dieet wordt de inname van vezels beperkt. Vezel Complex is de aanvulling op de dagelijkse inname van vezels.
 • Glucomannan: van Glucomannan is wetenschappelijk bewezen dat het helpt om af te vallen. Slik twee pillen voor het nuttigen van jouw avondmaaltijd en het zal het proces bespoedigen.
 • Ingrediënten: Rijst, pasta en noodles die vrij zijn van vetten, koolhydraten en suiker. Ideaal om tijdens het diner te eten.

Conclusie; Onze Dieet Pro ervaringen

Bij Fit & Gezond zijn we relatief enthousiast over Dieet Pro. Met het dieet val je binnen een korte tijd veel gewicht af, doordat je jouw calorie-inname tijdens het ontbijt en de lunch drastisch verlaagd. Hierdoor zie je snel resultaat en blijf je gemotiveerd om door te gaan totdat jij jouw streefgewicht hebt bereikt.

Wil je veel gewicht verliezen binnen een aanzienlijke periode dan is Dieet Pro dus uitermate geschikt. Tot zover het positieve.

Daarentegen is het op peil houden van het door jou behaalde gewicht wat lastiger. Als je stopt met het drinken van de shakes gaat de calorie-inname gedurende het ontbijt en de lunch weer omhoog, waardoor het extra belangrijk wordt bewuste keuzes te maken. Ook begin je na het dieet weer met het eten van koolhydraten, wat de kans op het jojo-effect ook groter maakt. Discipline en verantwoorde, gezonde keuzes maken is dus erg belangrijk wanneer je jouw normale eetpatroon weer oppakt.

Middels deze link kun je het Dieet Pro dieet kopen >>

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel