Diabetes Revolutie

0
2410

Met de Diabetes Revolutie herstel én voorkom je diabetes type 2 door enkel jouw levensstijl aan te passen. Denk je nu: ‘Diatbetes type 2, dat heb ik helemaal niet’, dan is dat natuurlijk hartstikke positief. Maar, veel Nederlanders kampen zonder dat zij dit zelf weten met een verstoorde insuline gevoeligheid. Dit zorgt ervoor dat we gevoeliger zijn voor ontstekingen en andere welvaartsziektes.

Het maakt niet uit of je bekend bent met diabetes type 2 of dat je onderweg bent om het in de toekomst te ontwikkelen; met het Oersterk programma maak jij jouw lichaam sterker dan ooit! Bekijk onze ervaringen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Diabetes Revolutie kopenRichard de Leth

De ontwikkelaar van het Oersterk dieet oftewel de Diabetes Revolutie is orthomoleculair geneeskundige Richard de Leth.

Een orthomoleculair geneeskundige is een dokter die naast de gebruikelijke studie geneeskunde ook de Oosterse geneeskunst machtig is. Een belangrijk onderdeel is dat je als orthomoleculair geneeskundige niet alleen kijkt naar de losstaande klachten die een persoon heeft, maar deze ziet als één groot samenhangend geheel.

Voor wie is het Oersterk programma geschikt

Het Oersterk programma is geschikt voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen. Wil je graag energieker zijn en een beter immuunsysteem dan helpt dit programma jou daarbij.

Onbewust eten velen van ons dagelijks producten die vol zitten met voedingsstoffen die niet goed zijn voor het menselijk lichaam. Ons lichaam heeft moeite de producten te verwerken wat zorgt voor vermoeidheid en overgewicht.

Eet jij dagelijks koolhydraten afkomstig uit brood, pasta, rijst, aardappelen, vruchtensappen en frisdranken? Zit je meer dan zes uur per dag en ben je regelmatig vermoeid en prikkelbaar? Dan is jouw insuline gevoeligheid afgenomen en is de kans groot dat kampt met de hierdoor bekende klachten. Met de Diabetes Revolutie zorg je ervoor dat deze gevoeligheid weer terugkomt en de kwaaltjes weer verdwijnen.

De signalen

De meest voorkomende klachten die je kunt hebben doordat jouw insulinegevoeligheid is afgenomen:

 • Moeheid.
 • Concentratieverlies.
 • Buikvet.
 • Rusteloosheid.
 • Hoge bloeddruk.
 • Drang naar zoet.
 • Overgewicht.
 • Stemmingswisselingen.

Met het Oersterk programma herstel jij jouw gezondheid, energie en hormonen in een korte tijd. Insulineongevoeligheid is namelijk geen ziekte, maar een verstoring in de stofwisseling.

De oermens had geen last van diabetes type 2 en dat is niet omdat zij hiervoor immuun waren. Het eten van natuurlijke, onbewerkte voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgde hiervoor. De ongevoeligheid voor insuline is een Westers probleem waar wij zelf iets aan kunnen doen!

Diabetes Revolutie kopen

De Diabetes Revolutie

Heb jij last van diabetes type 2 of heb jij last van bovenstaande klachten en vermoed jij last te hebben van een verminderde insulinegevoeligheid, dan is het tijd dit probleem aan te pakken.

Richard de Leth benadrukt dat het niet raar is om een verminderde insulinegevoeligheid te hebben, want in de huidige maatschappij is het met alles dat wij eten juist een wonder als je er geen last van hebt.

Het besluit om de verstoring aan te pakken door er een gezonde, Oersterke levensstijl op na te houden is het juiste begin, want de revolutie ligt in jouw handen. Word met het Oersterk programma binnen een korte tijd de verbeterde en gezondere versie van jezelf.

Het Oersterk programma in het kort

Het Oersterk programma bestaat uit vijf weken:

Week 1: in de intro module leer je hoe de cursus is opgebouwd en krijg je doormiddel van een vragenlijst helder wat jouw doelen zijn.
Week 2: leer hoe je voeding als medicijn kunt gebruiken.
Week 3: ervaar hoe beweging je herstel kan bevorderen.
Week 4: ontspanning is essentieel.
Week 5: word met een persoonlijk leefstijlplan manager van je eigen gezondheid.

De inhoud van het Oersterk programma

Met de Diabetes Revolutie leer je hoe je het beste voor jezelf en jouw gezondheid kunt zorgen. Deze kennis zorgt ervoor dat je het heft in eigen handen neemt en i.p.v. een lijder een leider zult worden. Je ontvangt:

 • Video’s: ruim 2,5 uur video materiaal voorziet jou van alle informatie die je nodig hebt om jouw levensstijl drastisch om te gooien.
 • Drie dossiers om de belangrijkste hormonen insuline, leptine en cortisol weer in balans te krijgen.
 • Vier weekmenu’s voor ieder eetmoment van de dag. De menu’s zijn samengesteld door een orthomoleculair diëtist. De menu’s bevatten natuurlijke koolhydraten, eiwitten en vetten die ervoor zorgen dat jouw bloedsuikerspiegel weer stabiel wordt en jouw insulineongevoeligheid herstelt.
 • 8 video’s met eenvoudige bewegingsoefeningen.
 • Vragenlijsten waarmee je jouw vorderingen kunt vastleggen en uiteindelijk jouw leefstijlplan kunt samenstellen.

Diabetes Revolutie SchemaPak de oorzaak aan

Ben je bij de huisarts geweest en heeft deze doormiddel van een bloeddruppel vastgesteld dat je diabetes type 2 hebt of dat je in een voorstadium zit, dan zal hij je met medicijnen naar huis hebben gestuurd. Zonde! Want met medicijnen wordt de oorzaak van het probleem niet aangepakt en blijft deze welvaartsziekte in takt.

De diagnose diabetes type 2 of het voorstadium hiervan kun je ook beschouwen als een dikke wake-up-call. De insulineongevoeligheid wordt ten slotte enkel veroorzaakt door een ongezonde levensstijl en dus ben jij degene die er iets aan kan doen.

Uit onderzoek is gebleken dat diabetes type 2 in veel gevallen ongedaan kan worden gemaakt doormiddel van een gezonde levensstijl. Ga dus niet bij de pakken neer zitten en pak het probleem aan, want pillen zijn niet altijd de enige oplossing.

Diabetes Revolutie kopen

De conclusie en onze ervaringen

Onze ervaringen met de Diabetes Revolutie van Richard de Leth zijn positief. Wat ons opviel was dat circa 1/3 van het boek over voeding gaat. Van te voren hadden we gedacht dat het grootste gedeelte op eten gericht zou zijn, maar dat blijkt dus reuze mee te vallen.

Naast de voeding die we nuttigen is het ontzettend belangrijk om voldoende te bewegen en ontspannen. Op deze manier wordt niet alleen je lichaam, maar ook je geest weer gezonder en gelukkiger. Het Oersterk programma bevat veel nuttige informatie en tips die je op een eenvoudige manier helpen jouw levensstijl om te gooien en je lichaam weer fit en gezond te maken.

Kortom: Heb je last van diabetes type 2 of zit je in een voorstadium en wil je graag een gezondere levensstijl en lekkerder in je vel zitten? Wil je graag meer energie en minder last hebben van allerlei kwaaltjes dan is het Oersterk programma een aanrader.

Diabetes Revolutie kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel