Dash dieet plan

0
38708

Het Dash Dieet Plan is hét dieet dat helpt om evenwichtig af te slanken en de bloeddruk en het cholesterol te verlagen. Het dieet is in de Verenigde Staten ontstaan, op initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid. Verder is er weinig informatie te vinden over de ontwikkelaars, dat vinden wij een minpuntje.

Dat het dieet in Amerika razend populair is blijkt uit het feit dat het nu reeds vijf jaar achter elkaar uitgeroepen is tot het beste dieet van het jaar. De afkorting ‘Dash’ staat voor Dietary Approaches to Stop Hypertension, oftewel het dieet dat helpt om de hoge bloeddruk te verlagen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

De kracht van het dieet zit hem in de eenvoud ervan, daarnaast krijgt het de massale steun van nationale en internationale gezondheidsinstanties.

Dat vinden we bij Fit & Gezond natuurlijk interessant, tijd om ons hierin te verdiepen!

De kracht van het Dash Dieet

Het Dash Dieet Plan is eenvoudig te volgen, waardoor het op de lange termijn goed kan worden volgehouden. De recepten bestaan voornamelijk uit veel fruit, groenten, gevogelte, vis, bonen, granen en noten. Er kan dus enorm gevarieerd worden gegeten!

Alle gerechten hebben één belangrijke overeenkomst: ze bevatten weinig zout en natrium, want dit zijn met name voor de bloeddruk de grootste boosdoeners.

Vanzelfsprekend moeten er ook producten worden vermeden, maar deze lijst valt mee: snoep, toegevoegde suikers, suikerhoudende dranken, rood vlees en vetten staan op de No-Go lijst. Dit is dan ook meteen de kracht van het dieet: je hoeft jezelf niet uit te hongeren en je hoeft ook geen lijst met verboden ingrediënten uit je hoofd te leren.

Dash Dieet Plan website

Resultaten van het Dash Dieet Plan

Het Dash Dieet Plan is niet bedoelt om jou in een korte tijd veel gewicht te laten verliezen. Het richt zich op de lange termijn. Doordat jij op een verantwoorde manier afvalt zal het jojo-effect achterwege blijven. De inname van zout en natrium worden beperkt, waardoor de hoge bloeddruk wordt verlaagd en het uitermate geschikt is voor nierpatiënten en diabetici.

Uit onderzoek is ook gebleken dat het cholesterol gehalte verlaagd. Mensen die al enige tijd bezig zijn met deze gezonde manier van leven geven aan zich energieker te voelen, meer weerstand en een betere stofwisseling te hebben.

De inhoud van het Dash Dieet Plan

De negen basisprincipes

Een overzichtelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe jij het beste van start kan gaan met dit dieet. Ieder detail van het dieet wordt besproken, waardoor jij precies weet waar je mee bezig bent.

Het Dash Dieet voedingsplan

Bij een goed dieet mag een voedingsplan natuurlijk niet ontbreken. Naast het algemene voedingsplan vind je ook een persoonlijk voedingsschema, welke aansluit bij jouw leeftijd, geslacht en activiteitsniveau. Dit is ontzettend belangrijk, omdat iemand die op de bouw werkt natuurlijk meer calorieën op een dag tot zich mag nemen dan iemand die zijn werkdag achter een bureau doorbrengt.

De weg naar een gezondere levensstijl

Gezonder eten hoeft niet moeilijk te zijn, maar het moet wel aangeleerd worden. Met de informatie die je ontvangt leer je hoe je lekker kunt eten met gezonde en eenvoudige producten die je gewoon bij jou in de supermarkt kunt vinden.

162 gezonde, smaakvolle recepten

Naast alle bovengenoemde informatie krijg je toegang tot de beste en gezondste recepten. Deze recepten hebben allemaal een bloeddruk en cholesterol verlagende werking en zijn bovendien vetarm. De recepten van het Dash Dieet kan jij eenvoudig inzien op jouw telefoon of tablet, waardoor je ze tijdens het boodschappen doen en het koken altijd bij de hand hebt.

De prijs van het Dash Dieet Plan

Het Dash Dieet is normaal te koop voor 67 euro. Op het moment is er gelukkig een actie, waardoor je 20 euro korting ontvangt en slechts 47 euro dient te betalen. Dit vinden wij een redelijke prijs, omdat je veel informatie ontvangt waarmee je een lange tijd aan de slag kunt.

Ben jij niet tevreden over het Dash Dieet Plan?

Geen zorgen! Ze hebben de niet-tevreden-geld-terug-garantie, waardoor je 60 dagen de tijd hebt het dieet te testen. Mocht je niet happy zijn om welke reden dan ook, laat het ze weten en je ontvangt jouw geld terug.

Dash Dieet Plan bestellen

Ervaring Dash Dieet Plan

Bij Fit & Gezond zijn wij te spreken over het Dash Dieet Plan. Enkele gerechten hebben wij getest, waaronder een kipsalade met mango en het smaakte fantastisch!

Lastig vol te houden is het dieet, in tegenstelling tot andere diëten niet, doordat je zeer divers mag blijven eten. Ook de porties worden niet verkleind, waardoor je toch jouw bord vol kan scheppen tijdens het avondeten en jij na de maaltijd een vol gevoel hebt. Klein puntje: doordat de inname van groenten en fruit hoog is, veel hoger dan jij bent gewend, moeten de darmen hier erg aan wennen. Er wordt geadviseerd om dit in het begin rustig op te bouwen, maar hierover vind je meer informatie in de handleiding.

In een korte tijd veel gewicht verliezen zit er met dit dieet niet in, op de lange termijn zal je echter veel resultaat boeken en dat zal niet alleen in de spiegel zichtbaar zijn. Jouw energielevel zal stijgen, de bloeddruk zal verlagen en jouw weerstand zal sterker worden.

Kortom: wil jij gezonder leven door verantwoorder te eten? Meer energie, en een lagere bloeddruk? Dan is het Dash Dieet wat voor jou!

Waarom het Dash Dieet plan?

Dash Dieet Plan bestellen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel